IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf
    Първоначално изпратено от Teodor Iv
    албенчо,
    не вярвам да си толкова глупав, ама както и да е - юни, до средата на юли, ще видиш наистина ниските цени за Албена.
    Ама навсякъде има баламурници,за едно нещо, едни го плащат много скъпо, други много евтино - справка борсата
    Това беше от мен - ще ти пиша вече юни - като пуснете ниските цени

И аз реших да изчакам офертите Last Minute след 01. 06. 2010 г.
    Така сте решили, няма лошо. Но да се сърдите на себе си и да не протестирате ако Ви настанят в маломерна, т.нар. икономична стая в която едната стена граничи с асансьорната шахта и то с двете Ви деца! Или на първия етаж - ниско до тревата и много близо до играта на децата, пардон, олелията на децата! Или в северните стаи с парков изглед към Плевен или Пазарджик.

Проблемът на българина е, че не иска да се научи да планира своят летен отдих. Това е истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
      албенчо,
      не вярвам да си толкова глупав, ама както и да е - юни, до средата на юли, ще видиш наистина ниските цени за Албена.
      Ама навсякъде има баламурници,за едно нещо, едни го плащат много скъпо, други много евтино - справка борсата

И аз реших да изчакам офертите Last Minute след 01. 06. 2010 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от alben4o
        албенчо,
        Може и наистина да съм глупав, прост или гламав. Ти откъде може да знаеш?
        А и юни - юли скоро ще дойде. Ей го на има няма 2 месеца. Не е като да чакаш от месец октомври 2009 до февруари 2010 година, да ти се сбъдне прогнозата в АС.

Коментар

албенчо,
          Може и наистина да съм глупав, прост или гламав. Ти откъде може да знаеш?

Коментар

• албенчо,

Коментар

Първоначално изпратено от alben4o
              .... Туристически агент си, срамота е. А и никога не съм казвал, че цените на Албена са най ниски, за да ми доказваш обратното.
              Приятна вечер.
              Албенчо,
              Аз съм 1 трефа.
              албенчо, за добро утро ме разсмя - ако бях тур агент, нали щях да Ви предлагам услугите и да пИчеля от това.

Явно не си разбрал, за какво беше дискусията и сега по-простичко.
              Проблема е, че излиза от ръководството на Албена висш кадър, зам-дирекнор и ОТКРОВЕНО МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОСТТА,ЛЪЖЕ, ЧЕ ЦЕНИТЕ В АЛБЕНА СА НАЙ-НИСКИТЕ И С 25% ПО-НИСКИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ВЪВ ВОДЕЩА МЕДИЯ.

Татяна Димитрова, 12 април 2010 08:55

Албена сваля цените за хотел и храна Курортният комплекс Албена предлага с 25% по-ниски цени от средните за миналото лято на туристите, които платят своята ваканция до края на април. Това съобщи Христо Пенев, заместник-директор "Хотели и ресторанти". По думите му с това курортът категоричноо заема първото място по ниски цени в активен сезон. Досега практиката е била за ранни записвания да се дават между 10 и 20% по-евтини оферти. Тези цени обаче няма да са актуални след края на този месец

Цените нито са най-ниски сега, нито пък с 25% от миналата година.
              За твое сведение харесвам Албена и от 25 год я посещавам,когато реша да почивам в бг, но ме дразнят такива откровени манипулации.
              По белите държави за ранни записвания февруари - април се правят големи намаления и те наистина си остават най-ниски през сезона.
              При Албена всяка година едно и също - най-големите намаления юни като разберат че хотелите празни и айде - Добруджа, Доростор на 10лв ВВ ,All на 40лв
              Не си научиха урока, че ако сега наистина направят цени, през лятото няма да се занимават с глупости - справка последните 10години.Който направил ранна резервация се е прекарал със сериозна сума.
              Играй си белота, викай си контрата и не се занимавай да отговаряш, ако нямаш какво да кажеш - по-скоро информирай шефовете си
              От бридж се видя, че не разбираш. От туризъм и организиране на летен отдих също.
              Знаеш ли какво е туристически агент?

Това е физическо лице - гражданин, което търси, рови, снажда, резервира, отказва и най накрая се набутва на най неизгодната оферта и затова вссичко му е криво и му се струва неистина. Затова когато отивате на ол. инклузив вижте какво пиете, дали сок от плодове или оцветени води.

Коментар

• Първоначално изпратено от alben4o
                .... Туристически агент си, срамота е. А и никога не съм казвал, че цените на Албена са най ниски, за да ми доказваш обратното.
                Приятна вечер.
                Албенчо,
                Аз съм 1 трефа.
                албенчо, за добро утро ме разсмя - ако бях тур агент, нали щях да Ви предлагам услугите и да пИчеля от това.

Явно не си разбрал, за какво беше дискусията и сега по-простичко.
                Проблема е, че излиза от ръководството на Албена висш кадър, зам-дирекнор и ОТКРОВЕНО МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОСТТА,ЛЪЖЕ, ЧЕ ЦЕНИТЕ В АЛБЕНА СА НАЙ-НИСКИТЕ И С 25% ПО-НИСКИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ВЪВ ВОДЕЩА МЕДИЯ.

Татяна Димитрова, 12 април 2010 08:55

Албена сваля цените за хотел и храна Курортният комплекс Албена предлага с 25% по-ниски цени от средните за миналото лято на туристите, които платят своята ваканция до края на април. Това съобщи Христо Пенев, заместник-директор "Хотели и ресторанти". По думите му с това курортът категоричноо заема първото място по ниски цени в активен сезон. Досега практиката е била за ранни записвания да се дават между 10 и 20% по-евтини оферти. Тези цени обаче няма да са актуални след края на този месец

Цените нито са най-ниски сега, нито пък с 25% от миналата година.
                За твое сведение харесвам Албена и от 25 год я посещавам,когато реша да почивам в бг, но ме дразнят такива откровени манипулации.
                По белите държави за ранни записвания февруари - април се правят големи намаления и те наистина си остават най-ниски през сезона.
                При Албена всяка година едно и също - най-големите намаления юни като разберат че хотелите празни и айде - Добруджа, Доростор на 10лв ВВ ,All на 40лв
                Не си научиха урока, че ако сега наистина направят цени, през лятото няма да се занимават с глупости - справка последните 10години.Който направил ранна резервация се е прекарал със сериозна сума.
                Играй си белота, викай си контрата и не се занимавай да отговаряш, ако нямаш какво да кажеш - по-скоро информирай шефовете си

Коментар

• Аре стига дитирамби и възнасяния. Според мен, някой помпи (вкарва въздух в) цената. Дори и Sofix се изпързаля. Освен това не им вярвам на мениджмънта. Особено когато развъртяха счетоводните еднократни ефекти, както и последващо обявено обратно изкупуване под счетоводна, и т.н. Не е препоръка.
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

албенчо, виж тези цени
                    http://www.grandhotelvarna.com/main/...ell=60&lang=bg
                    4*, на брега, All inc
                    и от брутната сума -20% минимум отстъпка,без тая за лоялен клиент
                    Тц, Тц, ....Още един Викхънтър с амониевата селитра....

За какво да ги гледам Теодоре Ив ? Гледай си ги ти. Аз не се вълнувам от цените на Св.св.Константин и Елена - така се пише правилно името на летовището, научи се. Туристически агент си, срамота е. А и никога не съм казвал, че цените на Албена са най ниски, за да ми доказваш обратното.
                    Приятна вечер.
                    Албенчо,
                    Аз съм 1 трефа.

Коментар

• албенчо, виж тези цени
                      http://www.grandhotelvarna.com/main/...ell=60&lang=bg
                      4*, на брега, All inc
                      и от брутната сума -20% минимум отстъпка,без тая за лоялен клиент

Коментар

• Първоначално изпратено от derk
                        Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                        Реалната новина всъщност гласяла, че тази година цените щели да бъдат минус 25 % спрямо миналата. Което аз не забелязвам, разучих офертите на всички хотели.
                        Как извършваш разучаването, интересно ми е дали ги сравняваш с нещо.
                        Ами сравнявам офертите с тези на други хотели от същата категория. Ето примерно Теодор споменава хотелите коло Гранда, чиито цени са наистина конкурентни.
                        Тазгодишните цени на Албена не само, че не са по-ниски, но, за някои хотели са по-високи от миналогодишните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                          То няма лошо, аз го и предпочитам, ама не може всеки ден. Трябва си и мръвка. Иначе да ходим в дебелариума на д-р Емилова по-добре.
                          За хотел Магнолия говорех. Хотелчето е много хубаво, горчивия вкус оставиха ресторанта, драстично орязания персонал и румънското нашествие.
                          А ако кажеш, че в Ком ще върнат главната готвачка, тази нисичката с мустачките, отивам там, никакви Калиакри няма да дотирам. :-)
                          Сори за забавата, но досега бях при краставичките. Да, Магнолия, прав си, след прикачането на двузвездната част и вилите Изток, и на пиратското корабче, и на басейна и в шапитото на прелестния ресторант стана неописуемо. Но друг път ще ми пишеш, не по нагоре, а така...... на реда над компас и панорама, на североизток.

Няма никакви 25 %. Това значи, че тази година всички цени на 3+, 4 и 5 звезди са 25 % по ниски от миналогодишните. Затова Орлов тръгна във висок сезон с 50 лева на човек ол, после се застави на 60 лева на човек и сега е на 72 лева на човек. След април, ако не е продаден все още ще стане и на 80 лева. Лагуните в сезон ще са на 105 лева, Гергана на 125 и т.н. Обърнете се в бюрата на Албена в страната и си правете резервации. До края на април 30 % , до края на май останалото разплащане. Всички 4 звездни хотели си имат свои мини сайтове. Разгледайте ги. Не гледайте основния сайт на Албена. Хайде, със здраве, че ме чакат на партия бридж.

Коментар

• Първоначално изпратено от derk
                            derk,
                            от години ги следя - та затова не виждам, ако изобщо има, разлика от миналата година

При мен пък излиза разлика надолу от порядъка на 6-11 процента спрямо миналогодишните през месец април.
                            следя само юли - август, ама албенчо ще ни светне как стоят нещата, само още едно инфо от колега в друга тема беше вметнал, че на св Константин и Елена групата хотели 4* до Гранд Хотел Варна са на доста конкурентни цени от Албена

Коментар

derk,
                              от години ги следя - та затова не виждам, ако изобщо има, разлика от миналата година

При мен пък излиза разлика надолу от порядъка на 6-11 процента спрямо миналогодишните през месец април.

Коментар

• derk,

Коментар

Working...
                                X