If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега го откривам и в втори сайт посочения период- това са най-големите сайтове за резервация на хотели - ще се сетиш от раз за тях.
На онази шушмига албенчо няма да отговарям за глупостите дето е изписал - това са он-лайн резервации, за инклузив за хотел Орлов, даже предварително не се и плащат.
нали съм ти писал юни че ще ти пиша, ама не издържах
Преди малко един приятел ми пусна линк, за резервация на Албена от чужд сайт - та там гледам хотел Орлов го продавате на доста по-ниски цени - 43 euro за резервация от 27 август за справка на сайта на Албена е 62euro/120лв/, та ми стана ясно, че наистина цените са с 25% по-ниски - ама за чуждите граждани, бе и за българи става, ако се осетят от де да резервират.
А сайта е от най-големите за резервации - сам ще се сетиш кой е,ама сигурно стаите са до асансъора за тез цени
Мислех юни, пък те прИмоциите вече почнали
Ама те Албена са си за бой де, щото тоя сайт никак не се поддържа, а on-line резервацията си е на практика невъзможна.
Пич, чел си, ама не си до чел.
Пиша ти отново - дата 27 август 2010год - цена на стая за двама + до 2 деца до 12год -43 евро инклузив,ЦЕНАТА Е ЗА СТАЯТА
да съм ти писал в момента, на сайта, цената на човек е 60лв за двама 120 лв - за посочения период
Има ли разлика от 43 евро и 120лв - за мен има от 30%
Преди малко един приятел ми пусна линк, за резервация на Албена от чужд сайт - та там гледам хотел Орлов го продавате на доста по-ниски цени - 43 euro за резервация от 27 август за справка на сайта на Албена е 62euro/120лв/, та ми стана ясно, че наистина цените са с 25% по-ниски - ама за чуждите граждани, бе и за българи става, ако се осетят от де да резервират.
А сайта е от най-големите за резервации - сам ще се сетиш кой е,ама сигурно стаите са до асансъора за тез цени
албенчо,
не вярвам да си толкова глупав, ама както и да е - юни, до средата на юли, ще видиш наистина ниските цени за Албена.
Ама навсякъде има баламурници,за едно нещо, едни го плащат много скъпо, други много евтино - справка борсата
Това беше от мен - ще ти пиша вече юни - като пуснете ниските цени
И аз реших да изчакам офертите Last Minute след 01. 06. 2010 г.
Че, аз съм прост, прост съм. Прав си Теодоре ИВ. Тати дори вика, ти си простак!
Ама на, ей хората от Инститютят са го рекли днес преди 3 минутки.....
Още веднъж браво на БСЕ Трейдър. Пиши ми на л.с. спечели си промоцията.
Теодоре Ив, къдеееееее си?
Айдееееее зациклийме пак на СИЛИТРАТА........
Да, ам не, но не от Петко Бочаров, а от мен. Орлов за първа година се представя в пакет олл инк. след реновация 2010 година. Миналата не може да се сравни защото е полупансион. Пак се издъни Теодор Ив. Ама ти ако искаш си направи в тоа известин сайт резерве за Орлов на таа тънка поста, па гат та одрусът за самолетин билет и икнлудет сървиз, шъ пейш песента Полегнала ми и Тодора - от срам, някъди къди юни юли шъ дъ и. Дажи и на мен ли да наприш? Ми, да, я я ми направи и на мени и на мойта пърхуда - жината де.
албенчо,
не вярвам да си толкова глупав, ама както и да е - юни, до средата на юли, ще видиш наистина ниските цени за Албена.
Ама навсякъде има баламурници,за едно нещо, едни го плащат много скъпо, други много евтино - справка борсата
Още веднъж браво на БСЕ Трейдър. Пиши ми на л.с. спечели си промоцията.
Теодоре Ив, къдеееееее си?
албенчо,
албенчо,
Теодоре, това е работата на маркетинг специалистите, хем да не лъжат, хем да могат да привлекат вниманието на потенциалните клиенти. Прочети още веднъж какво се казва в статията, която си копирал - "Курортният комплекс Албена предлага с 25% по-ниски цени от средните за миналото лято на туристите, които платят своята ваканция до края на април."
Откровено нямам идея как ги смятат тези %, но ето няколко идеи - първо в горното изречение има една ключова дума "средните" за миналото лято. Миналото лято беше абсолютно различно от обичайното заради кризата и стана така че тези които плащаха last minute плащаха значително по-малко, тъй като заради очертаващия се спад на западни пазари свалиха цените дори под тези за ранни записвания и то не символично. Логично опитите са тази година нещата да се върнат към нормалното (плащащия рано да спестява пари), но предвид факта че нямат накъде да слизат с цените, тръгват с цените от миналогодишния last minute и заявяват че оттук ще растат. И сигурно ще е така, предвид очакванията за по-голяма заетост от миналата година. Имам познати които си платиха вече за почивки и казват, че им е доста по-евтино от миналата година (пак на ранно записване). И тази година ще има добри last minute оферти , но едва ли за най-хубавите хотели цените ще са ниски, за по-лошите не изключвам да има добри оферти, зависи какво търси човек. И освен това не забравяй новостите - чадър и 2 шезлонга на плажа (отделно от тези на басейна) и другото за безплатния престой за деца до 12 години - това спестява бая пари на семействата с деца на такава възраст, а същевременно престоят им си е свързан с доста разходи. Като говорим не за BB, а за AI ... близнаци на 11 години може да консумират повече храна и от нас с теб.
И най-важното все пак е че всеки си има свободата да избира къде и кога да почива и някои харесват тук, други там. Важното е да имаш възможност и време за почивка.
Браво, браво, браво!
Наистина сериозно БРАВО! Точно се намерил посланието БСЕ Трейдър. Не само като гражданин и като консуматор, но и като бизнесанализатор. Ти си икономист.
Свободата и простора на плажа на Лиляна не са равни като на СВ.Св. Петър и Павла. Имената са условни, Теодор ИВ се сеща. Който иска да се къпе в полудъгичката и в буните и бетонните триъгълници на " частния плаж " , да отива. Има и борова гора. Без трева, с пръст.
Теодоре, това е работата на маркетинг специалистите, хем да не лъжат, хем да могат да привлекат вниманието на потенциалните клиенти. Прочети още веднъж какво се казва в статията, която си копирал - "Курортният комплекс Албена предлага с 25% по-ниски цени от средните за миналото лято на туристите, които платят своята ваканция до края на април."
Откровено нямам идея как ги смятат тези %, но ето няколко идеи - първо в горното изречение има една ключова дума "средните" за миналото лято. Миналото лято беше абсолютно различно от обичайното заради кризата и стана така че тези които плащаха last minute плащаха значително по-малко, тъй като заради очертаващия се спад на западни пазари свалиха цените дори под тези за ранни записвания и то не символично. Логично опитите са тази година нещата да се върнат към нормалното (плащащия рано да спестява пари), но предвид факта че нямат накъде да слизат с цените, тръгват с цените от миналогодишния last minute и заявяват че оттук ще растат. И сигурно ще е така, предвид очакванията за по-голяма заетост от миналата година. Имам познати които си платиха вече за почивки и казват, че им е доста по-евтино от миналата година (пак на ранно записване). И тази година ще има добри last minute оферти , но едва ли за най-хубавите хотели цените ще са ниски, за по-лошите не изключвам да има добри оферти, зависи какво търси човек. И освен това не забравяй новостите - чадър и 2 шезлонга на плажа (отделно от тези на басейна) и другото за безплатния престой за деца до 12 години - това спестява бая пари на семействата с деца на такава възраст, а същевременно престоят им си е свързан с доста разходи. Като говорим не за BB, а за AI ... близнаци на 11 години може да консумират повече храна и от нас с теб.
И най-важното все пак е че всеки си има свободата да избира къде и кога да почива и някои харесват тук, други там. Важното е да имаш възможност и време за почивка.
Коментар