IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...ena-ad-214077/

Представител на капиталовия пазар влиза в ръководството на Албена АД
    Ако това което пишат нашите медии, че Северното Черноморие ще е пълно и румънците и руснаците се завръщат ,ще има добри времена за тази акция.....
    П.П. Мариане ,извинявай че ти задавам въпрос за друга тема ,но ще бъдеш ли на ОСА на БТХ утре...,мойте акции са от тези който нямат необходимия срок за присъствие..
    Last edited by Монти; 30.03.2016, 10:32.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ena-ad-214077/

Представител на капиталовия пазар влиза в ръководството на Албена АД

Коментар

• Нали не забравяте, че на плажа на Албена ходят всички от вилните зони до Албена. Така че на плажа може и да е пълно, но по хотелите е друга ситуацията. Аз лично ходих преди 2 години и беше пълна скръб All inclusive-а. Нищо че те чарджват за 5 дни точно преди да затворят хотела с по 160 лв. на вечер. Храната и алкохола бяха супер зле. Всеки ден картофи сготвени по 10 различни начина. Най много обаче ми хареса платото със сирена в кръчмата – една чиния с 3 резена кашкавал и 3 бучки сирене. Голям купон е.

Коментар

• в събота ще проверя пак

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            видях го
            но на плажа имаше цели сектори със затворени чадъри
            Е нормално де ! Това са чадърите на хотелите с най високи цени ! Трудно се пълни всичко на макс, макар много да ни се иска това !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              Влез в сайта им да си резервираш почивка и ще видиш дали е натоварено ! Всичко по изгодно като оферти е разпродадено !
              видях го
              но на плажа имаше цели сектори със затворени чадъри

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Значи викаш да очакваме стабилни приходи за сезона. Предполагам, че няма да има дивидент имайки предвид инвестициите в Бяла Лагуна, но изглежда в доста добра форма Албена
                - сезона определено ми се вижда по-добър от предишния и мисля че няма да има драма с липсващи руски летовници, макар и те да са по-малко от обичайното. Според мен приходите ще са около нивата от миналата година или малко по-високи, но печалбата ще е доста по висока, така че предполагам ще има дивидент. Ако успеят и да продадат скоро онзи хотел в чужбина дето само им губеше пари ще има и за нови инвестиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivangh Разгледай мнение
                  Привет на всички. Вчера се върнах от Албена ,и за тези които се интересуват, комлекса изглеждаше пълен навсякъде.Разгледах и новия аквапарк, където също имаше доста хора, но не съм влизал - само направих няколко снимки с телефона. Не мога да го съпоставя с други години, тъй като преди не съм обръщал внимание на такива подробности.Ще видим октомври месец от отчета до колко това е отразено в приходите....Разходих се и до Бялата Лагуна, където разговарях с портиера, който е там от дълги години и той сподели, че всичко е пълно. Каза също така, че след края на сезона ще продължат със строежите.
                  - Ето и малко снимки от ремонтирания след наводнението хотел Гергана и аквапарка...
                  Значи викаш да очакваме стабилни приходи за сезона. Предполагам, че няма да има дивидент имайки предвид инвестициите в Бяла Лагуна, но изглежда в доста добра форма Албена

Коментар

• Привет на всички. Вчера се върнах от Албена ,и за тези които се интересуват, комлекса изглеждаше пълен навсякъде.Разгледах и новия аквапарк, където също имаше доста хора, но не съм влизал - само направих няколко снимки с телефона. Не мога да го съпоставя с други години, тъй като преди не съм обръщал внимание на такива подробности.Ще видим октомври месец от отчета до колко това е отразено в приходите....Разходих се и до Бялата Лагуна, където разговарях с портиера, който е там от дълги години и той сподели, че всичко е пълно. Каза също така, че след края на сезона ще продължат със строежите.
                    - Ето и малко снимки от ремонтирания след наводнението хотел Гергана и аквапарка...
                    Attached Files

Коментар

• Най накрая се решиха да се отървят от тоя хотел Де Маск!

Коментар

В Албена бях. Не беше натоварено с хора.
                        Влез в сайта им да си резервираш почивка и ще видиш дали е натоварено ! Всичко по изгодно като оферти е разпродадено !

Коментар

• В Албена бях. Не беше натоварено с хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Тони, и тая акция ли налази? Опасен човек си!
                            100бр тук, 100бр там - нали знаеш!!!
                            Поздрави!

Коментар

• Тони, и тая акция ли налази? Опасен човек си!

Коментар

Тук съм. Няма мн хора.
                                на острова ли ве?

Коментар

Working...
                                X