Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе се увеличава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАко ги събираш 1 по 1 - няма да ти излезе много еФтино
Ще падне цената купува ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеще имам 2 акции, ще ги направя поне 20...
мисля че доста хора от албена холдинг ще продадат акциите си след окрупняването им ,доста по еФтино......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАко глаголът "разкачвам" означава "очаквам да си продам новополучените акции на Албена по цената на оценката, въпреки че вливането е изцяло в полза на дружеството и смятам да бъда акционер в бъдеще", тогава съм съгласен с теб за арбитража.
мисля че доста хора от албена холдинг ще продадат акциите си след окрупняването им ,доста по еФтино......
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКато казвам "някой" имам предвид някой от тези дето разкачват горе - чист арбитраж си е това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПраво на напускане имат само акционерите на АИХ, така че няма вариант при който да се купува сега Албена на 56, за да се продаде на 64+ лева, заради 263с.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение..... Отделно пък ако ще се продават акции по чл 263 на 64.95, защо някой да не си купува с 10% отдолу.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениее тя счетоводната и сега е 90лв, пък с още 100млн активи ехееее......ракета
Ще бъде интересно да се види как ще се развият нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от derk Разгледай мнениеНяма капитализация, но има активи, които преминават в Албена.
Ти да видиш ..... Сериозно? Нали затова постнах цитата. Грубо казано плащат 50 млн, а получават 100 млн, активи. Просто отговорих на iezuita.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВливащата се компания изчезва от правния мир и няма да има пазарна капитализация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеИ ако след вливането цената на новата акция остане като е досега, то капитализацията на вливащата се компания на 0 (нула) ли ще е равна ?!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеПреди да обявят пресктруктурирането цената беше 46 лв.!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеувеличи се още преди да се обяви сливането, вероятно не е калкулирано изцяло. Цената беше такава и преди няколко години. Хем имаше "криза", хем нямаше и сливане
Коментар
Коментар