Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
зимните ясно.
но на албена ли зимните (те са си еднакви сека зима) , или некои други ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗимните....
зимните ясно.
но на албена ли зимните (те са си еднакви сека зима) , или некои други ..."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение... позицията е перспективна в момента най малко защото зимния сезон нЕма пари и отчетите ще са лоши"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеА бе да видим, 37 дка земя в Бояна имаха доколкото помня, колко ли струват Профитите вече няма да са за АЛБХЛ, а за Албена.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук станах акционер "насила", и се чудя дали да продавам след като ми се преобразуват акциите. Може би ще изчакам да видя дивидентната им политика и ще изчакам известен период. Иначе печалбата радва
За мен позицията е перспективна в момента най малко защото зимния сезон нЕма пари и отчетите ще са лоши а и тези с по едната акция ще свалят цената до разумни граници в момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТук защо не коментирате, близо 25млн. печалба за деветмесечието
Коментар
-
Май май се пекат нещата с Фохар. След решението на АЛБХЛ да се подпише договор с ИП за продажбата на Фохар, сега гледам в ТР интересни промени в СД на дружеството. Добро ново попълнение и решенията ще се вземат "само заедно" от всички членове.
А бе да видим, 37 дка земя в Бояна имаха доколкото помня, колко ли струват Профитите вече няма да са за АЛБХЛ, а за Албена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеКапитал няма да се увеличава.
P.S.
Четете и анексите!
Но договора за преобразуване е публикуван днес в ТР и само него прегледах.
Имам много малко акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеВ договора за преобразуваме от преди месеци го пише
Точка 5.8
P.S.
Четете и анексите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеВ договора за преобразуваме от преди месеци го пишеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНе мисля .... Албена АД има достатъчно количество обратно изкупени акции, май от тях ще раздадат на новите акционери.
Точка 5.8Last edited by vale1; 17.10.2016, 16:48.
Коментар
Коментар