IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой дали не пълни дупето с пясък в момента в Албена? Може да иде на оса в неделя

Коментар

• в началото на юли ще проверя курорта и ще докладвам

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Ефект от промяната при управлението - пълния контрол на К.С.
        А Доверие чии го дирят там тогава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Албена е изместена от ЦКБ в индекса за добро корпоративно управление. Нямам думи. Фактите говорят.
          Ефект от промяната при управлението - пълния контрол на К.С.

Коментар

• Албена е изместена от ЦКБ в индекса за добро корпоративно управление. Нямам думи. Фактите говорят.

Коментар

• Спад с 4лв в следствие на новина за липса на дивидент, а вчера се забеляза сериозно търсене....дали Доверие или Алианц не подпряха позицията си? Общо взето очаквах повече от Ди Ви Консулт(г-жа Петкова) като част от управлението.

Коментар

• http://www.plovdivskinovini.com/inde...neto-v-kurorta

Коментар

• Тия що не купят нещо в Гърция вместо все да мрънкат от късия сезон?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Колега, нямах намерение да ровя назад и затова и написах да проверите в предните години (с единственото желание да съм полезен). Определено имах такъв спомен и като си написал по този начин реших че явно трябва да ровя. Може да се е сменила практиката, но споменът ми беше точен - така е било на ОСА 2012, така е било 2011, така е било 2010 ... още по-назад реших да не продължавам.
                    Нямам представа тази година дали ще има или не, но опитах да помогна.

Успешна търговия!
                    Благодаря, наистина отдавна, преди цяла петилетка, е имало подобна странна практика. Акционерът, който винаги предлага в полза на миноритарите е "Албена Холдинг" АД, представлявано от ИД, протоколът от 2008-а е интересен, резюмира позициите на всички страни. С интерес ще следим и сега дали ще бъде така.

Успешна и на теб!
                    Last edited by k.o.; 24.05.2017, 01:40.
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Проверих малко назад и всяка година, когато е гласуван дивидент, е било изрично пояснено в материалите колко ще бъде, единствено за по-трудната за туризма 2014-а не е предложено и не са дали.
                      Колега, нямах намерение да ровя назад и затова и написах да проверите в предните години (с единственото желание да съм полезен). Определено имах такъв спомен и като си написал по този начин реших че явно трябва да ровя. Може да се е сменила практиката, но споменът ми беше точен - така е било на ОСА 2012, така е било 2011, така е било 2010 ... още по-назад реших да не продължавам.
                      Нямам представа тази година дали ще има или не, но опитах да помогна.

Успешна търговия!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Колеги, мисля че тук имаше практика за предлагане на дивидент на самото събрание от страна на акционер, докато СД предлага да няма такъв. Проверете предни години как е било
                        Проверих малко назад и всяка година, когато е гласуван дивидент, е било изрично пояснено в материалите колко ще бъде, единствено за по-трудната за туризма 2014-а не е предложено и не са дали.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• А между другото и 200% да ви дадат и да направи пак няма да сте доволни и пак ще чакате за още - справка Доверие и ФИБ, и там им е малко доходността Чакат за още

Коментар

• Ръст от 40% не ви харесва, ако имаше дивидент щеше и той да ви малее, ако я отпишат пак лошо, ако я оставят пък без обратно изкупуване, пак лошо. Ако може направо по 200% да ви дават ей така, щото сте готини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                              Направо започва да намирисва на отписване. Няма да е скоро, но с поглъщането на АЛБИХ може би се тръгва в тази посока. Не препоръчвам никому, нищо просто си мисля
                              Не мисля така. Ако мислиха в тази посока щяха да купят пакета на община Балчик, а мажоритарите не играха там.

Коментар

• Направо започва да намирисва на отписване. Няма да е скоро, но с поглъщането на АЛБИХ може би се тръгва в тази посока. Не препоръчвам никому, нищо просто си мисля
                                Last edited by Iblis; 23.05.2017, 16:37.

Коментар

Working...
                                X