някой дали не пълни дупето с пясък в момента в Албена? Може да иде на оса в неделя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Ефект от промяната при управлението - пълния контрол на К.С.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАлбена е изместена от ЦКБ в индекса за добро корпоративно управление. Нямам думи. Фактите говорят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Колега, нямах намерение да ровя назад и затова и написах да проверите в предните години (с единственото желание да съм полезен). Определено имах такъв спомен и като си написал по този начин реших че явно трябва да ровя. Може да се е сменила практиката, но споменът ми беше точен - така е било на ОСА 2012, така е било 2011, така е било 2010 ... още по-назад реших да не продължавам.
Нямам представа тази година дали ще има или не, но опитах да помогна.
Успешна търговия!
Успешна и на теб!Last edited by k.o.; 24.05.2017, 01:40.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Проверих малко назад и всяка година, когато е гласуван дивидент, е било изрично пояснено в материалите колко ще бъде, единствено за по-трудната за туризма 2014-а не е предложено и не са дали.
Нямам представа тази година дали ще има или не, но опитах да помогна.
Успешна търговия!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКолеги, мисля че тук имаше практика за предлагане на дивидент на самото събрание от страна на акционер, докато СД предлага да няма такъв. Проверете предни години как е билоМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеНаправо започва да намирисва на отписване. Няма да е скоро, но с поглъщането на АЛБИХ може би се тръгва в тази посока. Не препоръчвам никому, нищо просто си мисля
Коментар
Коментар