Първоначално изпратено от petergenov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Дай да го видим това сравнение най вече с двата 5 звездни хотела ...
Вече ако смяташ, че има земя за още доста хотели и тя има голяма стойност, можем да говорим да корекция нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеВъзможно е да е индексния - имат повече, а и на 38 се продаваше от Елана. С вчерашните сделки шансовете да останат нарастват.
От вчера съм на лодката - цена от 160 млн. наистина изглежда добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнение
Акциите са 160 млн. Имат още 94 млн. дълг, нека да сме коректни. Общо пазарът оценява бизнеса на 254 млн. лв. Бях го сравнявал преди време като цена/ЕБИТДА с добрите хотели по нашия бряг, но трябва да изровя сметките. Не беше подценена Албена с оглед на по-старата база. Цената за непубличните беше оценката за отчетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеВъзможно е да е индексния - имат повече, а и на 38 се продаваше от Елана. С вчерашните сделки шансовете да останат нарастват.
От вчера съм на лодката - цена от 160 млн. наистина изглежда добре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И какво те кара да мислиш че няма да пада повече? Защото мениджмънта е супер иновативен и ще привлича все повече и по-платежоспособни клиенти? Чел ли си какви са прогнозите за летния туризъм за тази година в България? А къде отидоха активите на дъщерното Албена инвест холдинг което беше от редовно изплащащите дивидент? Какво би ме накарало да инвестирам в компания която открито заявява че 5 години няма да плаща дивидент, дори и символичен? Ей така, да покаже че мисли и за миноритарите? Много се радвам че продадох на 63лв. Който иска, нека чака по-добри времена. Аз нямам време за подобни пожелателни очаквания...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
и аз взех, ама нивата, за които казваш според мен няма да ги видим, трудно под 35 ще падне, но и тази цена си е подарък, а Коледа отдавна мина
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеИ аз влязох с едни 300 бройки засега , мисля си че на тези нива е ОК особено след като взеха концесията на плажа . Ако падне към 30-34 ще удвоя ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Споко, ще купя поне още 2 пъти по толкова
както и да е .......... проблема си е твой...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
да, обаче ти рано купи ....... ще има и други приятни нива за вход ....... не се притеснявай...
Коментар
Коментар