If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
защо какви са, ти знаеш ли с кого са в консорциум? Имайте предвид че нямам акции в Албена, така че ми е все тая, какво ще стане с цената й в момента, даже ако падне ще се радвам да си купя.
Цената отива към 80! На въпроса за концесията за летищата - няма да я спечелят (кви са тия, я!)
Коментар
Obi Uan
Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????
Албена си остава най-секси публичното дружество на цялата борса. Корекцията, която виждаме, си е в реда на нещата. Акумулираме нов потенциал, докато пазарът свикне с новите нива.
Много по-важен за мен е въпроса дали ще спечелят концесията на летищата?
Коментар
TURBO
Къде си ти Албенааааааааааа вярна??????
400 немски пенсионери изпревариха щъркелите край морето
Тази година вместо щъркелите предвестници на пролетта у нас станаха немските туристи. Курортът Албена посрещна първите 72-ма курортисти от Германия в 4-звездния хотел "Добруджа". Общо 400 гости от Дюселдорф, организирани от немския туроператор Kur club, отдъхват в момента по родното Черноморие. Повечето от тях са идвали и преди.
До разгара на сезона в хотел "Добруджа" ще посрещнат още три смени туристи от третата възраст, каза управителката Катя Василева.
Мисля че е редно дискусията за морските ни курорти и тенденциите в туризма да се прхвърли в тази тема. Изцяло подкрепям Били Уйлямс за нивото на чуждите туристи. Не знам какво чак толкова сме наравили в строителството, но това което е направено в качеството на услугата, отношението и обслужването е кръгла нула. Примери колкото искате
Коментар