IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами ако наистина са ги анулирали (така изглежда и от max/min за ALB в COBOS-a) да вземат да оправят и индексите ли?

Коментар

• ...ми и аз напримерно продадох акции на България 29 по 4.6, те после скочиха като кенгури до 8... И АЗ СБЪРКАХ, И АЗ СБЪРКА-А-А-АХ !!!! Искам тоя, дето ми ги купи, да ми снесе още по 3 кинта и 40 стинки за акция... :-(
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• как така анулирани?
        и аз имам 2 сделки по погрешка отпреди 4 месеца - моля и на мен да ми ги анулират ;-)
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Flounder
          Изсипването днес беше брокерска грешка, а не прехвърляне под пазарните цени. 3695 акции бяха закупени от брокера на Карол, но в последствие тази сделка както и още доста други бяха анулирани. Именно затова средната цена по позицията остана висока. Успех на всички !
          Защо са анулирани? Би ли обяснил повече?
          Благодаря предварително.
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Изсипването днес беше брокерска грешка, а не прехвърляне под пазарните цени. 3695 акции бяха закупени от брокера на Карол, но в последствие тази сделка както и още доста други бяха анулирани. Именно затова средната цена по позицията остана висока. Успех на всички !

Коментар

• Свети Пешо и Софиксов - тепърва предстоят яките отчети - и на Албена и на други неща.
              Да.

Коментар

• Нищо не ме е очудело просто са ми интересни хората дето гледат само едно просто съотношение.

Коментар

• Какви грешки, какви 5 лв. То прехвърлянето си е станало съвсем културно(сравнително скоро видяхме подобна сделка). Обаче евала на щастливците, които намазаха покрай това. Те сигурно не са си и мечтали, че ще им се осъществят сделките някога. А то се видя, че въпреки прехвърлянето, тенденцията е цаната да се насочи нагоре(лека- полека), където и е мястото
                  А SOFIX, не знам защо изведнъж P/E-то те очуди, след като от доста време сме свидетели на подобно ниво. За мен отчетът си е съвсем нормален и очакван.
                  Успешна и доходоносна!
                  ~МЕЧО~

Коментар

• не мога да разбера никой ли не гледа сделките, които минаха за да си направи извод дали някой си е разпродал акциите на пазарна поръчка (ако е така просто този който е сложил поръчката купува на 61.15 за 3695 акции си е направо гений или прехвърли (опита да прехвърли по-скоро) по-голям пакет.
                    ако някой е гледал позицията в този момент щеше да забележи и едни други поръчки около ниските нива които щяха да му доизяснят картинката

Коментар

• Нали видя колко я свалиха? Така и предният път - неизвестният глупак си продаде акциите 10 кинта под курсът, който обаче веднага си се върна на старите нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Балонът ?!?!
                        Ех, късогледство, късогледство...
                        Импи остави ги да свалят цената,бе.Ще напазаруваме.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Дилингова

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                            грешка
                            А кой направи грешката?

Коментар

• Поредната глупост. Спомняте ли си как скоро някакъв злочест идиот пак продаде куп акции 10 кинта под курсът?

Коментар

• не беше грешка. Разгледайте внимателно сделките.

Коментар

Working...
                                X