IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
    Другари, тук как върви изпълнението на петилетката? Вървим ли към светли бъднини, след като спряхме дивидента? Какво става с парите от продадените активи на Албена Инвест Холдинг?
    Мнението не е препоръка. Нямам акции.
    Албена отчита 20% спад на резервациите още преди коронавируса

Тези ги хейтиш от няколко години, от като глътнаха холдинга, набрал си им много, но не е като да не си прав в почвечето написано. То дивидент дават през година, но холдинга бе много хубаво дружество, никаква синергия не направиха, лошо менажиране.

С вирус или без, нямат цветущо бъдеще. И за капак съм крайно против моите пари от данъци или нови заеми, които ще ги връщат и правнуците ни, да отиват за хотели, ресторанти и футболни клубове, това не са жизненоважни отрасли или сектори като здравеопазване, сигурност, земеделие и животновъдство, ВИК, ЕРП и т.н. Един милионер, ако фалира, друг ще поеме активите, стига чадъри и интереси, разграбване на държавната хазна!
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
      Другари, тук как върви изпълнението на петилетката? Вървим ли към светли бъднини, след като спряхме дивидента? Какво става с парите от продадените активи на Албена Инвест Холдинг?
      Доверие бяха крупен акционер тук, ако не се лъжа? Сериозни загуби ще реализират.

Коментар

• Другари, тук как върви изпълнението на петилетката? Вървим ли към светли бъднини, след като спряхме дивидента? Какво става с парите от продадените активи на Албена Инвест Холдинг?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

С помощ за милионерите с по няколко хотела няма да се съглася. И без това хотелите са твърде много, особено около Несебър, ако бутнат малко от джунглата, курортите ни ще станат по - хубави. В това отношение Албена е за пример, не се допусна презастрояване, най - големият успех на дружеството.
          Това е причината артията да държи горе долу сносна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнение
            Не е нужно да се пълни легловата база, по-скоро държавата да отпусне помощ за продоляване на туристическата криза. Ясно е, че сезонът ще е слаб и почти липсващ, то няма и друг начин, но поне държавата да даде едни пари.
            С помощ за милионерите с по няколко хотела няма да се съглася. И без това хотелите са твърде много, особено около Несебър, ако бутнат малко от джунглата, курортите ни ще станат по - хубави. В това отношение Албена е за пример, не се допусна презастрояване, най - големият успех на дружеството.

Коментар

• Не е нужно да се пълни легловата база, по-скоро държавата да отпусне помощ за продоляване на туристическата криза. Ясно е, че сезонът ще е слаб и почти липсващ, то няма и друг начин, но поне държавата да даде едни пари.

Коментар

• Дори най–добрия вариант юни да изчезне вируса,вече ще е твърде късно да се напълни легловата база.Ще има безрасъдно ниски цени на пакетите и много затворени хотели и заведения.Само Слънчев бряг и околноста са 600 000 легла.Това не се пълни с продажби в последния момент

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                  Явно никой от вас не работи в туризма.За седмицата има 30% откази от ранни записвания.Бранша реве за помощ от държавата.Полетите на летище Бургас,които трябваше да започнат на 1.04 (от Израел примерно) са отложени за сега с месец.Не плаша никого,но всички се готвим за НУЛЕВ летен сезон.
                  Поради коленание нямам ранна заявка, но да имах, за да взема по - големи отстъпки, щях и аз да я откажа.

Заден има и при други фирми, особено с експозиция и износ към Италия, нормално, но да се надяваме да е като при Китай, един месец карантина и постепенен старт. Нулев е пресилено, но определено по - слаб, след месец - два ще е ясно, има време до юни, за сега ще се загубят приходите от бабите от Германия.

Коментар

• Явно никой от вас не работи в туризма.За седмицата има 30% откази от ранни записвания.Бранша реве за помощ от държавата.Полетите на летище Бургас,които трябваше да започнат на 1.04 (от Израел примерно) са отложени за сега с месец.Не плаша никого,но всички се готвим за НУЛЕВ летен сезон.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение

аз там на този гъч съм ходил
                      обяда в ол инклузив не е за мен
                      аз съм с обърнат режим, ставам късно, не хващам закуската, отивам на плаж, изпускам обяда, прибирам се късно, щъкаме. Изпускам вечерята.
                      Но
                      при слабата година лани, тази година не ги виждам
                      дали и Албена няма да бъде продадена на части? Да дойде Агенцията за приватизация
                      шега шега, колко да е шега
                      защото дълга си цъка

не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                      Далеч сме от катаклизми, 20-25 добре е писал колегата, дънце според рисковете в сектора и да много неща се промениха за последните 10 г., повечето не в + посока, но да не са 70 лв., 50 лв. за 2021 г. са си реални, ако се напънат да покажат резултати.

Коментар

• абе помня аз 2009 г тука от 14лв отидооме на 70 лв септемврито, ама беаа едни убай години а от тогава се изиграха едни кофти игри и сега тука спекулата се затри...очаквам реална цена (поне за мен) от 25 кинта до 20 тина деня и ще си купя малко макар и да чакам до 2021

п.с. очакванията ми са само заради коронката,яко отмине дай боже

Коментар

Бъзика се колегата, сезонът не е загубен, но се очертава изключително тежък, все пак с добри промоции и очаквано отшумяване на корона грипа с топлото време, може да закърпят бюджета, но евала на цената, държи се невероятно, подобни компании са -80% за годината, тук няма -20.
                          аз там на този гъч съм ходил
                          обяда в ол инклузив не е за мен
                          аз съм с обърнат режим, ставам късно, не хващам закуската, отивам на плаж, изпускам обяда, прибирам се късно, щъкаме. Изпускам вечерята.
                          Но
                          при слабата година лани, тази година не ги виждам
                          дали и Албена няма да бъде продадена на части? Да дойде Агенцията за приватизация
                          шега шега, колко да е шега
                          защото дълга си цъка

не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

Този вирус не го бърка топлото време за съжаление.
                            То е като всеки друг вирус и грип, който обичайно затихва с настъпването на пролет/лято, като не в температурата е ключа, а почваме от витамин Д от слънцето, витамини от плодове и зеленчуци, повече движение, което увеличава червените кръвни телца и т.н., все неща, които засилват имунитета и вирусите отшумяват. Без напрежение, спокойствието е много важно също, а за това медиите не помагат, увеличават психозата, както обичат винаги, новини за убийства, катастрофи, инциденти, изобщо все позитивното търсят.

Коментар

Бъзика се колегата, сезонът не е загубен, но се очертава изключително тежък, все пак с добри промоции и очаквано отшумяване на корона грипа с топлото време, може да закърпят бюджета, но евала на цената, държи се невероятно, подобни компании са -80% за годината, тук няма -20.
                              Този вирус не го бърка топлото време за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение

това виц ли е?

Коментар

Working...
                                X