Първоначално изпратено от PIMP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от цар плъхмомчета, току що разговарях с моята компания и утре капарираме.
Тази година за сефте от няколко години ще ходя на нашето Черноморие.
Запазваме в Албена!
2 неща правят впечатление- няма грам място, ОБАЧЕ цената е уникална!
380 лв за 5 нощувки на ултра ол инклузив!
някои ще кажат сега или има измама, или кой знае какво ще е обслужването
Обаче лично аз смятам, че всичко ще е перфектно,просто нямат място за издънка!
аз лично мисля един силен сезон с п малка печалба и връщане на българския турист!
естествено изкличвам един Слънчев бряг,където и пари да ми давате не отивам!
Коментар
-
момчета, току що разговарях с моята компания и утре капарираме.
Тази година за сефте от няколко години ще ходя на нашето Черноморие.
Запазваме в Албена!
2 неща правят впечатление- няма грам място, ОБАЧЕ цената е уникална!
380 лв за 5 нощувки на ултра ол инклузив!
някои ще кажат сега или има измама, или кой знае какво ще е обслужването
Обаче лично аз смятам, че всичко ще е перфектно,просто нямат място за издънка!
аз лично мисля един силен сезон с п малка печалба и връщане на българския турист!
естествено изкличвам един Слънчев бряг,където и пари да ми давате не отивам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътВ моментът цялата Албена струва колкото 500-600 декара гола земя край морето - това е просто комическо. Признавам, че избягах повечето си акции на цена 85-90 кинта, за да си пазарувам златце и платинчица - но сегашните цени са абсурдни - който има сухо - да влиза.
Аз вече чудя къде да си пазарувам по-напред...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
В моментът цялата Албена струва колкото 500-600 декара гола земя край морето - това е просто комическо. Признавам, че избягах повечето си акции на цена 85-90 кинта, за да си пазарувам златце и платинчица - но сегашните цени са абсурдни - който има сухо - да влиза.
Аз вече чудя къде да си пазарувам по-напред...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от интересуващ_сеПървоначално изпратено от AlonsoСамо този хотел струва повече от пазарната капитализация на Албена за мен.
ти май не си поглеждал баланса на дружеството и си мислиш че дълговете не влизат в сметкатаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovЧестно да ви кажа миналата есен ходих в Албена и изобщо не съм очарован.
Вярно много алеи и зеленина, хубав плаж..но само това.
Повечето хотели са доста стари и износени, цените в комплекса са безбожно скъпи. Някаква сергия се опитваше да ми продава сини сливи по 3 лева за бройка ..... туристите там се скубят като патове.
Затова чувам че напоследък било заприличало на детски лагер с Русначета, даже Германските пенсионери не хододят вече там !Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Честно да ви кажа миналата есен ходих в Албена и изобщо не съм очарован.
Вярно много алеи и зеленина, хубав плаж..но само това.
Повечето хотели са доста стари и износени, цените в комплекса са безбожно скъпи. Някаква сергия се опитваше да ми продава сини сливи по 3 лева за бройка ..... туристите там се скубят като патове.
Затова чувам че напоследък било заприличало на детски лагер с Русначета, даже Германските пенсионери не хододят вече там !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от alkohol02днес разтревожен, за бъдещето на курорта ,спекулант продаде 1 акция на 15.01, с което цената падна с 5.9%.
с това се изчерпва всичко от търговската сесия.
Ша зема утре да шитна една акция на 10лв.
Коментар
Коментар