IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP
    Първоначално изпратено от цар плъх
    момчета, току що разговарях с моята компания и утре капарираме.
    Тази година за сефте от няколко години ще ходя на нашето Черноморие.
    Запазваме в Албена!
    2 неща правят впечатление- няма грам място, ОБАЧЕ цената е уникална!
    380 лв за 5 нощувки на ултра ол инклузив!
    някои ще кажат сега или има измама, или кой знае какво ще е обслужването
    Обаче лично аз смятам, че всичко ще е перфектно,просто нямат място за издънка!
    аз лично мисля един силен сезон с п малка печалба и връщане на българския турист!
    естествено изкличвам един Слънчев бряг,където и пари да ми давате не отивам!
    За кога няма място? или целия сезон е капариран? Ако е така днешната ми покупка може да много успешна
    ами искахме за 28.06. до 02.07 обаче нямало, а си запазихме за 1 седмица по-рано, а иначе за следващите дати не зная и не сме питали

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
      момчета, току що разговарях с моята компания и утре капарираме.
      Запазваме в Албена!
      аз лично мисля един силен сезон с п малка печалба и връщане на българския турист!
      За кога няма място? или целия сезон е капариран? Ако е така днешната ми покупка може да много успешна

Коментар

• момчета, току що разговарях с моята компания и утре капарираме.
        Запазваме в Албена!

Коментар

• Интересна позиция тук и холдинга са вече на много ниски нива, дали няма да се появи някоя акулка и да лапне нещо голяма и евтинко, или ще я караме като пилета да кълвем дребни бройки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            В моментът цялата Албена струва колкото 500-600 декара гола земя край морето - това е просто комическо. Признавам, че избягах повечето си акции на цена 85-90 кинта, за да си пазарувам златце и платинчица - но сегашните цени са абсурдни - който има сухо - да влиза.
            Аз вече чудя къде да си пазарувам по-напред...
            Не четеш внимателно. Казах да продавате, не да купувате. Особенно пък холдинга. Той пък има още по-големи дългове
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• В моментът цялата Албена струва колкото 500-600 декара гола земя край морето - това е просто комическо. Признавам, че избягах повечето си акции на цена 85-90 кинта, за да си пазарувам златце и платинчица - но сегашните цени са абсурдни - който има сухо - да влиза.
              Аз вече чудя къде да си пазарувам по-напред...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от интересуващ_се
                Първоначално изпратено от Alonso
                Само този хотел струва повече от пазарната капитализация на Албена за мен.
                Този за капитализацията, другите за дълговете, ха ха ха
                ти май не си поглеждал баланса на дружеството и си мислиш че дълговете не влизат в сметката
                Поглеждал съм го.Не ми се рови сега, ама не бяха много. Пък и голяма част от тях бяха към Акбена Инвест, който си е техен. Иначе препоръчвам на всички да продават, защото иначе не мога да купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso
                  Само този хотел струва повече от пазарната капитализация на Албена за мен.
                  Този за капитализацията, другите за дълговете, ха ха ха
                  ти май не си поглеждал баланса на дружеството и си мислиш че дълговете не влизат в сметката

Коментар

• На мен пък ми допадат най-много писанията на "разбирачите" по повод Интерскай и Лесново, ама то нали всеки коментира каквото му дойде, затова сме я докарали до там.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                      Честно да ви кажа миналата есен ходих в Албена и изобщо не съм очарован.
                      Вярно много алеи и зеленина, хубав плаж..но само това.
                      Повечето хотели са доста стари и износени, цените в комплекса са безбожно скъпи. Някаква сергия се опитваше да ми продава сини сливи по 3 лева за бройка ..... туристите там се скубят като патове.
                      Затова чувам че напоследък било заприличало на детски лагер с Русначета, даже Германските пенсионери не хододят вече там !
                      Аз пък ходих преди седмица, на Фламинго гранд. Отдавна, не бях попадал на толкова добро обслужване. Хотела е нов, мисля, че е само от апртаменти.Само този хотел струва повече от пазарната капитализация на Албена за мен. Пък за мен Албена остана единствения морски курорт в България. Другото са квартали.

Коментар

• Честно да ви кажа миналата есен ходих в Албена и изобщо не съм очарован.
                        Вярно много алеи и зеленина, хубав плаж..но само това.
                        Повечето хотели са доста стари и износени, цените в комплекса са безбожно скъпи. Някаква сергия се опитваше да ми продава сини сливи по 3 лева за бройка ..... туристите там се скубят като патове.
                        Затова чувам че напоследък било заприличало на детски лагер с Русначета, даже Германските пенсионери не хододят вече там !
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Някой направил ли си е труда да поразгледа офертите на чужбинските туроператори за Албенка, както и тукашната им резервационна система?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                            Първоначално изпратено от alkohol02
                            днес разтревожен, за бъдещето на курорта ,спекулант продаде 1 акция на 15.01, с което цената падна с 5.9%.
                            с това се изчерпва всичко от търговската сесия.
                            и се затри ~4 млн лв капитализация
                            Малее, любимата ми Албенка май ще ми донесе първата борсова загуба.
                            Ша зема утре да шитна една акция на 10лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от alkohol02
                              днес разтревожен, за бъдещето на курорта ,спекулант продаде 1 акция на 15.01, с което цената падна с 5.9%.
                              и се затри ~4 млн лв капитализация

Коментар

• днес разтревожен, за бъдещето на курорта ,спекулант продаде 1 акция на 15.01, с което цената падна с 5.9%.

Коментар

Working...
                                X