IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader
    Storm, на това се ядосвам. Престани да слагаш всичко под един знаменател. Разликата между Слънчев бряг и Албена е доста голяма. Има хубави места в България има и лоши, има хубави в Турция, има и лоши. Стига сте генерализирали!!!
    абсолютно вярно!

Коментар

• Storm, на това се ядосвам. Престани да слагаш всичко под един знаменател. Разликата между Слънчев бряг и Албена е доста голяма. Има хубави места в България има и лоши, има хубави в Турция, има и лоши. Стига сте генерализирали!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
        Единствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.

Позволи си една почивка в петзвезден хотел навън и ще разбереш разликата.

Поздрави !
        zа това приzнавам си прав. ина4е съм бил на достатъ4но
        много места. 4адърите пред хотелите си се пла6тат и са доста
        все пак най много място беz zадължителни 4адъри май има в Испания[/quote]

Зная, че съм прав. Не падам от луната, живея в България все пак. И за това са ми много интересни "хвалебствията" по повод нашия туристически продукт.

Не съм бил в Испания все още. Има време.

Бе където и да е навън - не тук, тук да си умират мутрите сами на плажа ! Когато почнат да ми носят питието на шейзлонга и да ми поднасят с "заповядайте, господине", може и да се замисля, но не вярвам, нагледал съм се на простотии и предпочитам без тях в почивката.

Коментар

• Storm, така както си тръгнал е нормално да ти отговоря - Турция не струва, има много по-хубави места на Канарските острови или на Карибите ... много ясно че има много хубави 5* хотели в Турция, много по-хубави хотели има и в Гърция и в Испания и т.н. тук трябва да говорим за цена-качество, а това което предлага Албена като цена-качество смятам че си заслужава. И тези страхотните 5* хотели не са истинската конкуренциа на Албена (макар че Фалминго Гранд е на много високо ниво).

Иначе със сигурност ще отида да почивам в хубав 5* хотел в Турция, но не и тази година. Въпросът тук е принципен според мен.

Поздрави и дано имаш повече време за почивка и да посетиш места за които няма да съжаляваш!

Коментар

• Единствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.

Поздрави ![/quote]

zа това приzнавам си прав. ина4е съм бил на достатъ4но
            много места. 4адърите пред хотелите си се пла6тат и са доста
            все пак най много място беz zадължителни 4адъри май има в Испания

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
              Първоначално изпратено от Storm
              ...
              Ти си луд.
              Бягай в Турция и си гледай кефа.
              Почивка и релакс.
              само дето има много турци
              Eee, то не може Турция без турци. И мен ми се иска, ама да не прекаляваме..

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                Първоначално изпратено от zaho
                Първоначално изпратено от BSEtrader
                Хубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.

А отделно пък, че смятам че точно тази година, в тази криза е повече от възмутително да наливаш пари в гръцката и турската икономика. Смятам че човек трябва да има поне малко национално отговорна позиция. Особено пък като смятам че в Албена има продукт, който не е по-лош от този на комшиите.
                и аz не zнам какво превъzнасяте Турция
                на места няма и 1кг пясък.
                таzи година Несебър мене там си ме кефи.
                В Турция ги чака св. Нагъзаки (Нагъзаки ефенди), затова толкова им харесва на някои :-)
                Единствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.

Поздрави !

Коментар

Хубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.

А отделно пък, че смятам че точно тази година, в тази криза е повече от възмутително да наливаш пари в гръцката и турската икономика. Смятам че човек трябва да има поне малко национално отговорна позиция. Особено пък като смятам че в Албена има продукт, който не е по-лош от този на комшиите.
                  Достатъчно добре познавам и Албена, и Златни пясъци, и Слънчев бряг и каквото се сетиш по морето. И мога да направя преценка.

Туристическия продукт в Турция, която аз не харесвах и мислих по същия начин като горните постове - там има много турци,тъпо море без пясък, гадно обслужване извън хотелите и каквото друго се сетиш - не е това, което си мислих.

Много, много по напред от нас и като организация, и като хотели, и като спокойствие - МНОГО !

За Хърватска да не говорим - там не можем да ги стигнем. Не можем !

За мое съжаление, разбира се - аз обичам нашето черноморие, което все още си има своя чар в мойте очи.

Ще наливам пари където си реша. Това е мое право и това са мойте пари и моята почивка.
                  По добре в Турция, отколкото тук на мутрите и ченгетата. Когато те фалират и дойдат нормални и отговорни собственици, тогава може и нещо да се промени.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                    Първоначално изпратено от BSEtrader

В Турция ги чака св. Нагъзаки (Нагъзаки ефенди), затова толкова им харесва на някои :-)
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                      ...
                      Ти си луд.
                      Почивка и релакс.
                      само дето има много турци

Коментар

Коментар

• Хубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.

Коментар

Ако говорим за място където човек може да си почине Албена определено е едно отлично място. Офертите за All Inclusive и особено за Ultra All Inclusive са доста атрактивни, като се има предвид че кухнята е доста добра, в повечето хотели ти е включен и бевзплатен чадър и шезлонг на плажа (само това колко пари струва в другите курорти), отделно чадър и шезлонг на басейна (това май навсякъде е така), за хотелите на задна линия предлагат възможност да се храниш на обяд на ресторант до плажа (това според мен може да го предложи само Албена, тъй като целия коплекс е с един собственик), всякакъв марков алкохол ти е фрии при ултра АИ, като цял ден може и на бара на басейна да стоиш.
                            А бе който не е ходил си заслужава да се запознае с офертите на сайта им според мен. Ниските цени са за резервации до края на април.

Ако искате по-хубаво местенце Фламинго Гранд е доста добра възможност. През сезона си е скъпичко, ама сега цените изглеждат доста интересно.
                            А иначе албена отдавна залага на бг туристите, не случайно вече 3-4 години правят ако не се лъжа по 20-30% ръст на нощувките от българи.
                            Ти си луд.
                            Почивка и релакс.

Коментар

• Ако говорим за място където човек може да си почине Албена определено е едно отлично място. Офертите за All Inclusive и особено за Ultra All Inclusive са доста атрактивни, като се има предвид че кухнята е доста добра, в повечето хотели ти е включен и бевзплатен чадър и шезлонг на плажа (само това колко пари струва в другите курорти), отделно чадър и шезлонг на басейна (това май навсякъде е така), за хотелите на задна линия предлагат възможност да се храниш на обяд на ресторант до плажа (това според мен може да го предложи само Албена, тъй като целия коплекс е с един собственик), всякакъв марков алкохол ти е фрии при ултра АИ, като цял ден може и на бара на басейна да стоиш.
                              А бе който не е ходил си заслужава да се запознае с офертите на сайта им според мен. Ниските цени са за резервации до края на април.

Ако искате по-хубаво местенце Фламинго Гранд е доста добра възможност. През сезона си е скъпичко, ама сега цените изглеждат доста интересно.
                              А иначе албена отдавна залага на бг туристите, не случайно вече 3-4 години правят ако не се лъжа по 20-30% ръст на нощувките от българи.

Коментар

• отворете сайта на албена и разгледайте офертите,смятам че са много изгодни, и мисля че добрия мениджмънт започва да търси българския турист!
                                и защо трябва да се обърне каруцата за да започнем да правим бизнеса както трябва и да си конкурентноспособен!

Коментар

Working...
                                X