Първоначално изпратено от BSEtrader
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zahoЕдинствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.
Позволи си една почивка в петзвезден хотел навън и ще разбереш разликата.
Поздрави !
много места. 4адърите пред хотелите си се пла6тат и са доста
все пак най много място беz zадължителни 4адъри май има в Испания[/quote]
Зная, че съм прав. Не падам от луната, живея в България все пак. И за това са ми много интересни "хвалебствията" по повод нашия туристически продукт.
Не съм бил в Испания все още. Има време.
Бе където и да е навън - не тук, тук да си умират мутрите сами на плажа ! Когато почнат да ми носят питието на шейзлонга и да ми поднасят с "заповядайте, господине", може и да се замисля, но не вярвам, нагледал съм се на простотии и предпочитам без тях в почивката.
Коментар
-
Storm, така както си тръгнал е нормално да ти отговоря - Турция не струва, има много по-хубави места на Канарските острови или на Карибите ... много ясно че има много хубави 5* хотели в Турция, много по-хубави хотели има и в Гърция и в Испания и т.н. тук трябва да говорим за цена-качество, а това което предлага Албена като цена-качество смятам че си заслужава. И тези страхотните 5* хотели не са истинската конкуренциа на Албена (макар че Фалминго Гранд е на много високо ниво).
Иначе със сигурност ще отида да почивам в хубав 5* хотел в Турция, но не и тази година. Въпросът тук е принципен според мен.
Поздрави и дано имаш повече време за почивка и да посетиш места за които няма да съжаляваш!
Коментар
-
Единствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.
Поздрави ![/quote]
zа това приzнавам си прав. ина4е съм бил на достатъ4но
много места. 4адърите пред хотелите си се пла6тат и са доста
все пак най много място беz zадължителни 4адъри май има в Испания
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от BSEtraderХубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.
А отделно пък, че смятам че точно тази година, в тази криза е повече от възмутително да наливаш пари в гръцката и турската икономика. Смятам че човек трябва да има поне малко национално отговорна позиция. Особено пък като смятам че в Албена има продукт, който не е по-лош от този на комшиите.
на места няма и 1кг пясък.
таzи година Несебър мене там си ме кефи.
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderХубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.
А отделно пък, че смятам че точно тази година, в тази криза е повече от възмутително да наливаш пари в гръцката и турската икономика. Смятам че човек трябва да има поне малко национално отговорна позиция. Особено пък като смятам че в Албена има продукт, който не е по-лош от този на комшиите.
Туристическия продукт в Турция, която аз не харесвах и мислих по същия начин като горните постове - там има много турци,тъпо море без пясък, гадно обслужване извън хотелите и каквото друго се сетиш - не е това, което си мислих.
Много, много по напред от нас и като организация, и като хотели, и като спокойствие - МНОГО !
За Хърватска да не говорим - там не можем да ги стигнем. Не можем !
За мое съжаление, разбира се - аз обичам нашето черноморие, което все още си има своя чар в мойте очи.
Ще наливам пари където си реша. Това е мое право и това са мойте пари и моята почивка.
По добре в Турция, отколкото тук на мутрите и ченгетата. Когато те фалират и дойдат нормални и отговорни собственици, тогава може и нещо да се промени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от BSEtraderХубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.
таzи година Несебър мене там си ме кефи.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderХубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.
таzи година Несебър мене там си ме кефи.
Коментар
-
Хубаво, всеки си има право на избор. На мен ми е интересно колко пъти си почивал в Албена и на колко хотела, че без каквито и да е аргументи обяви че съм бил луд. Луди са и по 150-200 хил туристи всяка година, които отсядат там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderАко говорим за място където човек може да си почине Албена определено е едно отлично място. Офертите за All Inclusive и особено за Ultra All Inclusive са доста атрактивни, като се има предвид че кухнята е доста добра, в повечето хотели ти е включен и бевзплатен чадър и шезлонг на плажа (само това колко пари струва в другите курорти), отделно чадър и шезлонг на басейна (това май навсякъде е така), за хотелите на задна линия предлагат възможност да се храниш на обяд на ресторант до плажа (това според мен може да го предложи само Албена, тъй като целия коплекс е с един собственик), всякакъв марков алкохол ти е фрии при ултра АИ, като цял ден може и на бара на басейна да стоиш.
А бе който не е ходил си заслужава да се запознае с офертите на сайта им според мен. Ниските цени са за резервации до края на април.
Ако искате по-хубаво местенце Фламинго Гранд е доста добра възможност. През сезона си е скъпичко, ама сега цените изглеждат доста интересно.
А иначе албена отдавна залага на бг туристите, не случайно вече 3-4 години правят ако не се лъжа по 20-30% ръст на нощувките от българи.
Бягай в Турция и си гледай кефа.
Почивка и релакс.
Коментар
-
Ако говорим за място където човек може да си почине Албена определено е едно отлично място. Офертите за All Inclusive и особено за Ultra All Inclusive са доста атрактивни, като се има предвид че кухнята е доста добра, в повечето хотели ти е включен и бевзплатен чадър и шезлонг на плажа (само това колко пари струва в другите курорти), отделно чадър и шезлонг на басейна (това май навсякъде е така), за хотелите на задна линия предлагат възможност да се храниш на обяд на ресторант до плажа (това според мен може да го предложи само Албена, тъй като целия коплекс е с един собственик), всякакъв марков алкохол ти е фрии при ултра АИ, като цял ден може и на бара на басейна да стоиш.
А бе който не е ходил си заслужава да се запознае с офертите на сайта им според мен. Ниските цени са за резервации до края на април.
Ако искате по-хубаво местенце Фламинго Гранд е доста добра възможност. През сезона си е скъпичко, ама сега цените изглеждат доста интересно.
А иначе албена отдавна залага на бг туристите, не случайно вече 3-4 години правят ако не се лъжа по 20-30% ръст на нощувките от българи.
Коментар
Коментар