IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko
    Големи разпродажби тука, някой фонд ли затваря позиция ,какво ли ?
    Предполагам, на някой му трябва кеш, за още по-подценени позиции.
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Големи разпродажби тука, някой фонд ли затваря позиция ,какво ли ?

Коментар

• Откъде тези бройки по позицията?
        Тея хора май не осъзнават какво е Албена АД и какво има в дружеството. В момент на възход да натискат така цената...ненормална работа.

А по въпроса с капитализацията от 64 млн. ... мога само да се изсмея на пазара ни

Коментар

• Турция намали с 50% пакетните цени за хотелите си през този сезон.

Това заяви председателят на Браншова асоциация на хотелиерите и ресторантьорите – регион Североизточна България Димитър Димитров, цитиран от агенция ipo. По думите му, така се нанася огромен удар върху българския туризъм и това е една от причините хотелиерите у нас все още да не обявяват промоциите си.
          Голям проблем остават визите за руските граждани, подчерта Димитров. Гърците махнаха таксите за визи за руснаци, а при нас процедурата освен, че се плаща, изисква и време, допълва той.
          Тази година няма да има и много туристи от Скандинавските държави, като тези, които ще дойдат в България, ще са пратени чрез програми на социалните си министерства, каза още Димитров.
          Неотдавна Илиян Иванов от Националния хотелиерски мениджмънт клуб заяви, че заради хаоса в българския туризъм българите предпочитат да почиват в съседни страни, заради което 1,2 милиарда евро изтичат към Турция и Гърция.
          Като потвърждение дойдоха резултатите от проучване на в. "24 часа", че офертите за почивния за България период 1-6 май от Гърция, Турция, Хърватия, Румъния и Тунис са на цени равни с българските морски хотели, но с по-добри услуги. Предимството на чуждите оферти е, че включват транспорта, докато до нашето Черно море туристът трябва да стигне на собствени разноски.
          Родните фирми не спазиха обещанието си от края на февруари да свалят цените с 20-30% за шестте почивни дни. То бе направено пред социалния министър Емилия Масларова и правителството. Именно по искане на хотелиерите кабинетът одобри дълга почивка. Тогава Масларова мотивира решението с желанието да се помогне на туристическата индустрия в условията на криза и очакван спад на чужденците. Промоциите в нашите хотели обаче са единични случаи, показа проверка на вестника.
          “Не знам дали има намаление, дали е 15, 20 или 30%, всеки прави свои оферти", контрира шефката на Съюза на собствениците на хотели в Слънчев бряг Елена Иванова.
          Според проверката на в. "24 часа" Халкидики и тази година ще е най-евтината майска дестинация за българите. Оферти могат да се намерят за по 120 лв. на човек за 5 дни в четиризвезден хотел. У нас едно от най-евтините предложения е за тридневен пакет на Златни пясъци е от 200 лв. със закуски и вечери. За сравнение 7-дневна почивка в турския курорт Анталия се предлага за 402 лв. на човек, като в цената е включен и чартърен полет от София. За още 50 лв. отгоре на глава има оферти за Тунис със самолет от София. Пакетите са шестдневни със закуски и вечери.

dir.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
            Кадрите решават всичко, а нашите кадри по плажа и на пистата са много прости най-често, да му мислят шефовете им и да взимат мерки
            Не само на плажа и на пистата. В заведенията също са прости като гъз. Да не говорим, че доста от шефовете и инвеститорите също са простаци. Колко акъл трябва да има човек, че да построи луксозен хотел насред бунище?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
              Първоначално изпратено от Storm
              Първоначално изпратено от zaho
              Единствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.

Позволи си една почивка в петзвезден хотел навън и ще разбереш разликата.

Поздрави !
              zа това приzнавам си прав. ина4е съм бил на достатъ4но
              много места. 4адърите пред хотелите си се пла6тат и са доста
              все пак най много място беz zадължителни 4адъри май има в Испания

Зная, че съм прав. Не падам от луната, живея в България все пак. И за това са ми много интересни "хвалебствията" по повод нашия туристически продукт.

Не съм бил в Испания все още. Има време.

Бе където и да е навън - не тук, тук да си умират мутрите сами на плажа ! Когато почнат да ми носят питието на шейзлонга и да ми поднасят с "заповядайте, господине", може и да се замисля, но не вярвам, нагледал съм се на простотии и предпочитам без тях в почивката.

.................................................. .................................................. .

Добре казано.
              Следващите десетина години, до края на кризата, по морето ще е мътна и кървава, но накрая да се надяваме, че ще имаме тур. продукт с друго качество. От този дори руснаците избягаха, остава да ги последват румънците .....[/quote]

Ами в Испания и Хърватска има мутри, не пречат но дразнят точно както и нашите, за Франция и Италия са ми по-бегли впечатленията, но горе долу все с някой трябва да се съобразяваш.

Кадрите решават всичко, а нашите кадри по плажа и на пистата са много прости най-често, да му мислят шефовете им и да взимат мерки

Коментар

• В България цари особен вид идиотизъм. Харчат се камиони с пари да се построят читави хотели и ресторанти, след това се започва да се икономисва от разходи за персинал и обслужването е като в кварталната кръчма на бай Спиро Шмекера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                  Първоначално изпратено от zaho
                  Единствено в България може да те набият на плажа, защото си легнал на собствената си хавлия в "платената" зона. Достатъчно съм виждал да дърпат майки с деца за шибаните им 15 лева на чадър и шейзлонг, които не искаш да ползваш. Само в България може да ти определят "свободната" зона до тоалетната на плажа - но е така - който си е свикнал да го нагъзват, си му е добре. Той нагъзаки няма ефенди или господин - ебания си е ебан.

Позволи си една почивка в петзвезден хотел навън и ще разбереш разликата.

Поздрави !
                  zа това приzнавам си прав. ина4е съм бил на достатъ4но
                  много места. 4адърите пред хотелите си се пла6тат и са доста
                  все пак най много място беz zадължителни 4адъри май има в Испания

Зная, че съм прав. Не падам от луната, живея в България все пак. И за това са ми много интересни "хвалебствията" по повод нашия туристически продукт.

Не съм бил в Испания все още. Има време.

Бе където и да е навън - не тук, тук да си умират мутрите сами на плажа ! Когато почнат да ми носят питието на шейзлонга и да ми поднасят с "заповядайте, господине", може и да се замисля, но не вярвам, нагледал съм се на простотии и предпочитам без тях в почивката.[/quote]

.................................................. .................................................. .

Добре казано.
                  Следващите десетина години, до края на кризата, по морето ще е мътна и кървава, но накрая да се надяваме, че ще имаме тур. продукт с друго качество. От този дори руснаците избягаха, остава да ги последват румънците .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                    Първоначално изпратено от No money, no credit
                    Остап с каква цел искаш да станеш дупетат? Със сигурност ще станеш помияр като сегашните нищожества вътре. Хората ще те плюят, а ти ще си мислиш, че вали дъжд. А като те гледам как се отнасяш към хората от пазара със сигурност, няма да очаквам нещо градивно от теб, а само да краднеш от държавната пара.
                    Остап е парче тарикат. Помияр никога не е бил и никога няма да бъде.
                    Ок Т А Р И КА Т, с ква цел искаш да се мушнеш вътре?
                    Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit
                      Остап с каква цел искаш да станеш дупетат? Със сигурност ще станеш помияр като сегашните нищожества вътре. Хората ще те плюят, а ти ще си мислиш, че вали дъжд. А като те гледам как се отнасяш към хората от пазара със сигурност, няма да очаквам нещо градивно от теб, а само да краднеш от държавната пара.
                      Остап е парче тарикат. Помияр никога не е бил и никога няма да бъде.

Коментар

Първоначално изпратено от kaloian
                        Първоначално изпратено от Остап Бендер
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Той каза , че е напълнил обилно.........;-))
                        Ми цели 40 акции са това.
                        Като слезе под 10лв. тогава ще пълня обилно. Сега предпочитам да имам свободен кеш. Освен това след няколко месеца ще бъда депутат. Така, че не ме мислете.
                        казваш го сякаш като станеш депутат своя живот ще уреждаш а не народния ?
                        Ако не можеш да уредиш своя живот къде си тръгнал да уреждаш народния.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от Остап Бендер
                          Като слезе под 10лв. тогава ще пълня обилно. Сега предпочитам да имам свободен кеш. Освен това след няколко месеца ще бъда депутат. Така, че не ме мислете.
                          Ако не можеш да уредиш своя живот къде си тръгнал да уреждаш народния.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Re: Малко данни

Първоначално изпратено от KARIS
                                АЛБЕНА .... Да бе ДА!
                                Водата , както навсякъде по нашето черноморие е невероятно мръсна!
                                Обслужването ... , ами разбирам ги хората , наемите са двоино по-виски от най- добрите години , оборотът два пъти по - нисък ..... Не ни обслужват по - добре дори да знаят че плащаме повече от чужденците! Зградите са очевидно занемарени, ( от позната на позната разбрах че дружеството отделя за някои хотели по около 2-3 хиляди лева на НЯКОЛКО години за реновиране...).
                                За Ръководството на дружеството... - публична тайна е , се състои от закърнели комунистически мозъци , които не се интересуват за нищо друго освен собствената им печалба! Супер тесногръди и неориентирани в създалата се сложна ситуация. И това е директно от кухнята. За мен Албена АД. е strong sell , и ако не скоро , то ще си проличи в следващите няколко години . Незнам кой още иска да пълни джобчето на комунистическите наследници инвестирайки в акции на БФБ! Кой не знае все още че всичко е пунта мара?! Парите изтичат по определени канали... Отчетите се преправят с хиляди гимнастики , нямаики нищо общто с реалната ситуация - който не вярва , да ходи да пита някой одитор! За мене пирамидата се разпада , и се надявам тези кърлежи които са ни наобиколили отвсякъде , заели всевъзмойни високи постове да се споминат възможно най- скоро , инъче излизане от кризата няма да има... то е вече хронично
                                Човека, се е регистрирал специално във форума за да ви предупреди, пък вие му се присмивате за правописа. Защо не го слушате, какво и ви говори и не продавате))
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X