IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе тия за канарчета ни взеха. Имам акции, но на тая смешна цена няма да ги дам!!! И фрий-флоута е сравнително голям, така, че няма да им е лесно да прецакат минотарите...
    Тука за цена под 45 лева (и това е промоционална кризисна!) ще ги пратя да си гледат работата добричките тарикатчета...
    Нищо не ме интересува - да правят нова обосновка на цена и ново търгово!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Аз не мисля, че реално го искат. Просто са задължени по закон да обяват търгово и сега се чудят как да го направят хем непривлекателно, хем да отговаря на изискванията и да бъде одобрено от КФН.
      Аз пък мисля че искат да го отпишат И няма да е трудно.

Албена холдинг има 48,11% + Албена инвест холдинг има 20,58%, общо имат 68,69%. Остават 31,31%

Община Балчик имат 7,13% + Албена имат изкупени собствени акции 3%, общо 10,13%. Дребните акционери нямат никакви шансове да съберат повече. Ще го отпишат без проблем. Малко ще се набутат, но доста хора ще проспат търговото.

Коментар

• При пазарна цена 19 - 20 лв, цената от 27,02 лв сигурно е съобразена с КФН и то вчера след края на сесията Утре може да видим обирания до 24 - 25 лв. Жалко че няма да мога да гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
          Първоначално изпратено от forexar
          27? Определено се чувствам прецакан ... няма да продам ...
          Всъщност не е ли малко твърде ниско дори законово?
          До колкотоси спомням трябва да предложат по добрата цена от 2 вида оценка - на активите и статистически средната на предишни цени . По първия метод 27 ???? Няма как. Нека някой който знае повече да се пройзнесе!
          е да ама ако дадат едни 60лв например в тая криза нали ще се наредят едни опашки от мераклии и ще трябва да изкарат едни 30-40 милиона. толкова ще е 27 или най-много лев отгоре
          Аз не мисля, че реално го искат. Просто са задължени по закон да обяват търгово и сега се чудят как да го направят хем непривлекателно, хем да отговаря на изискванията и да бъде одобрено от КФН.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar
            27? Определено се чувствам прецакан ... няма да продам ...
            До колкотоси спомням трябва да предложат по добрата цена от 2 вида оценка - на активите и статистически средната на предишни цени . По първия метод 27 ???? Няма как. Нека някой който знае повече да се пройзнесе!
            е да ама ако дадат едни 60лв например в тая криза нали ще се наредят едни опашки от мераклии и ще трябва да изкарат едни 30-40 милиона. толкова ще е 27 или най-много лев отгоре

Коментар

• 27? Определено се чувствам прецакан ... няма да продам ...
              Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

Първоначално изпратено от e$trade
                Първоначално изпратено от Императорът
                Срещу 27 кинта ще им дам да се снимат с моите акции.
                видя се много добре, че и без друго за нищо не стават тези хартийки, както и на никогo не са нужни...та поне снимка :lol:
                гроздето кисело май
                Аз повечето си ги шитнах на 90 кинта - за да си купя златце и платинчица - ама на 27 не ги давам останалите.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Сега вече разбирам защо в началото на тази година Станев, чертаеше мрачни прогнози за лято 2009. Едва ли не нямало да напълнят и 50% от хотелите.

Явно това лято ще е едно от най-успешните за Албена, затова бързат с търговото.

Не е препоръка за търговия с акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    видя се много добре, че и без друго за нищо не стават тези хартийки, както и на никогo не са нужни...та поне снимка :lol:
                    гроздето кисело май

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Срещу 27 кинта ще им дам да се снимат с моите акции.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• хи хи половината от моите ги продадох на 27лв.
                          интересно. само да не я отпи6ат

Коментар

Първоначално изпратено от slim
                            като че ли търгово ми се мерна ? 27.02 лв
                            мда, ясно стана защо последните дни е от най-поскъпващите акции
                            Мда, само дето се опитват да направят хората на маймуни - 27 кинта ...... как пък ли не .... Да сложат нещо трицифрено, пък ще си помисля .....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от slim
                              като че ли търгово ми се мерна ? 27.02 лв
                              мда, ясно стана защо последните дни е от най-поскъпващите акции

Коментар

• като че ли търгово ми се мерна ? 27.02 лв
                                Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

Working...
                                X