IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• точно де , за основна позиция говорим , а не за спекулация

как я оценяш като дългосрочна инвестиция ???

явно не си е струвала 15-те кинта щом си си изтеглил ордера
    polki , според мен още има какво да се желае от туризъм , стройтелство и инфраструктура .......... видя ли Караиванов какво изказване направи за ФИБ. Ако се оправят нещата банковите и застрахователите ще се изстрелят нагоре.... първи .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      и ти ли взимаш решенията си на база - форум ?

и не само на база - форум , ами и на вайканията на МУНЧО SmileSmileSmile

хвала на таквиз инвестиционни решения Sad
      polki , не е така . Имах предвид ,че акцията не е спекулативна и не видях причина за качване , а и не я познавам.... тогава на 15 цената ми се видя ниска .След това почнаха апокалиптични новини за курорта и се отказах поради невъзможност да реализирам печалба ... кеша който мислех да ползвам не беше спекулативен а за основна позиция....
      точно де , за основна позиция говорим , а не за спекулация

как я оценяш като дългосрочна инвестиция ???

явно не си е струвала 15-те кинта щом си си изтеглил ордера
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• и ти ли взимаш решенията си на база - форум ?

и не само на база - форум , ами и на вайканията на МУНЧО SmileSmileSmile

хвала на таквиз инвестиционни решения Sad
        polki , не е така . Имах предвид ,че акцията не е спекулативна и не видях причина за качване , а и не я познавам.... тогава на 15 цената ми се видя ниска .След това почнаха апокалиптични новини за курорта и се отказах поради невъзможност да реализирам печалба ... кеша който мислех да ползвам не беше спекулативен а за основна позиция....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Аз щях да се радвам да имам акции на Албена. Хубава премия за врътка. Ама за дългосрочните е кофти оферта. Все едно да си продам акциите на Химимпорт за 2.5 лв. Не бих го направил.
          Бях я загледал към 15 лв. , но Цар Симеон почна да се вайка , че ще е на загуба и отмених поръчката и пренасочих кеша към БТХ...... 70 % плюс щяха да са сладка работа
          и ти ли взимаш решенията си на база - форум ?

и не само на база - форум , ами и на вайканията на МУНЧО

хвала на таквиз инвестиционни решения
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Аз щях да се радвам да имам акции на Албена. Хубава премия за врътка. Ама за дългосрочните е кофти оферта. Все едно да си продам акциите на Химимпорт за 2.5 лв. Не бих го направил.
            Бях я загледал към 15 лв. , но Цар Симеон почна да се вайка , че ще е на загуба и отмених поръчката и пренасочих кеша към БТХ...... 70 % плюс щяха да са сладка работа

Коментар

• Аз съм на 3-4 лв на плюс при 27лв.......................,

така се забих на 23-24лв..............хахахахаха.......,

но к'во да ги правиш мажоритари..........хахахахахаха.....!:-)))

Коментар

• Аз щях да се радвам да имам акции на Албена. Хубава премия за врътка. Ама за дългосрочните е кофти оферта. Все едно да си продам акциите на Химимпорт за 2.5 лв. Не бих го направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat
                  Ако се случи това търгово, значи следва голямото прецакване на миноритарите на Албена. Дали вече са си платили в КФН, да мине това нещо търгово. Много нагли с тази цена.
                  какво толкова станало? никой не е длъжен да приема търговото нали няма да отписват. все пак дават няколко лева над пазарната на който му отърва.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                    Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    Първоначално изпратено от SEBULBA
                    Първоначално изпратено от Пепи
                    Е-еееее к'во ста бе................,

прехвалените мажоритари...........хахахахахаха.......!:-))

Другите били незнам какви си мажоритари ,

а тези били супер.............хахахахаха.....!:-))
                    Ако КФН пусне да мине тая шашма ще бъде супер нагла кражба. Че то счетоводната стойност на тази акция е близо 80 лева. После чакай чужди капитали да дойдат в тази имитация, наречена "БФБ". Сриваш акцията с мрачни прогнози и после изкупуваш едно добро пакетче на смешни цени. Наглост, безобразна наглост!!!
                    Стига сте ревали. Предлагат ви изход с премия от 45% от пазарната цена. Съвсем доброволно. Който не иска да не продава. Какво плачете толкова?
                    Щото същите инсайдери дето ще изкупуват докараха акцията до тези нереалистично ниски нива със своите изказвания!!! Счетоводната стойност на тази акция е близо 80 лева!!!
                    Ами те затова ти предлагат 27 лв. за да не се навиеш. Никой не е казал, че ще отписват дружеството. Който продаде, продаде. Ако някой фонд иска изход - ето му. Който иска да чака и да вземе >80лв.
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                      Първоначално изпратено от SEBULBA

Ако КФН пусне да мине тая шашма ще бъде супер нагла кражба. Че то счетоводната стойност на тази акция е близо 80 лева. После чакай чужди капитали да дойдат в тази имитация, наречена "БФБ". Сриваш акцията с мрачни прогнози и после изкупуваш едно добро пакетче на смешни цени. Наглост, безобразна наглост!!!
                      Стига сте ревали. Предлагат ви изход с премия от 45% от пазарната цена. Съвсем доброволно. Който не иска да не продава. Какво плачете толкова?
                      Щото същите инсайдери дето ще изкупуват манипулативно докараха акцията до тези нереалистично ниски нива със своите изказвания!!! Счетоводната стойност на тази акция е близо 80 лева!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal
                        Сега вече разбирам защо в началото на тази година Станев, чертаеше мрачни прогнози за лято 2009. Едва ли не нямало да напълнят и 50% от хотелите.

Явно това лято ще е едно от най-успешните за Албена, затова бързат с търговото.

Не е препоръка за търговия с акции.
                        Не трябва ли да му изплющят една глоба за манипулация на тоя? Що не направи търгово преди година и половина на 150 лева за акция?

Коментар

• Ако се случи това търгово, значи следва голямото прецакване на миноритарите на Албена. Дали вече са си платили в КФН, да мине това нещо търгово. Много нагли с тази цена.
                          Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи

Коментар

• Е-еееее к'во ста бе................,

Коментар

Working...
                                X