IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
    Чърчил , ясно съм написал какво съм прочел , ти явно умишлено продължаваш да дезинформираш,сигурно защото си мислиш че ника ти покрива това ,което никога не би могъл да бъдеш.
    аз такова нещо не виждам в дневния ред, за това те поправих за да не изгориш с 20 бона глоба като JK преди няколко години

Коментар

• Благодаря,
      Това е вече по същество.
      Дано напреднат - ето, в Полша , например, са открили много сериозни залежи момците

Коментар

• Чърчил , ясно съм написал какво съм прочел , ти явно умишлено продължаваш да дезинформираш,сигурно защото си мислиш че ника ти покрива това ,което никога не би могъл да бъдеш.
        За тебе , пирамид-мен мога да отговоря че нещо такова се опитаха да разработват преди няколко години но,докъде са стигнали ,сори нямам инфо.

Коментар

• Не забелязах някой да е видял въпроса ми.
          Какво остава, да е чул и да сподели за отговор по същество. Ще увеличат, няма да увеличат - всичко това е газ под налягане, пичове. Пуснеш го-на мига избягва.
          Та?

Коментар

• просто ще заделят печалбата в резерви, които евентуално някога могат да се ползват за увеличение на капитала......а кога не е ясно

Коментар

• Прочетох го в един икономически сайт, мисля че бе инфосток,за събранието на 12 юли.Интересно ми е понеже цената здраво се натиска ..все пак никак няма да е лошо да раздадат допълнителни акции ....ти как мислиш по този въпрос..

Коментар

Така е но , за предстоящата ОСА е предвидено увеличаването на капитала със собствени средства.Та така..
                Сигурен ли си?

Коментар

• Така е но , за предстоящата ОСА е предвидено увеличаването на капитала със собствени средства.Та така..

Коментар

• Я да питам, да не пропусна:
                    -Последните години светът се юрна, при това, небезуспешно, да добива природен газ от шисти - да знае някой, дали се работи в ПДНГ по този въпрос?
                    Щото, ако да, няма да е лошо да пооткрият т'ва-онова и у нас - проблемът е, дека било надлибоко, 2-4 и т.н. км...
                    Та?

Коментар

• Не е ли по-скоро разрешение за увеличение на капитала през следващите 5 години Това го гласуваха много компании, но това не представлява задължение за вдигане на капитала в периода.

Коментар

На ОСА проведено през 2008 г. бе взето решение за увеличаване на капитала през следващите 5 години.Явно това време е дошло, като се има в предвид анонсираното предложение за предстоящото събрание.
                        Виж акционерите във Варна-плод откога са го преживяли същото предложение.

Коментар

• На ОСА проведено през 2008 г. бе взето решение за увеличаване на капитала през следващите 5 години.Явно това време е дошло, като се има в предвид анонсираното предложение за предстоящото събрание.

Коментар

• , а дойде си на място. Ц, ц, ц, 7 мил печалба, добре го дават за ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                              Нещо за отчета да кажете...
                              къде е тоя отчет

Коментар

• Нещо за отчета да кажете...

Коментар

Working...
                                X