Преди няколко дни сякаш отгатнах за какво ще си говорят американският посланик и ББ, а , така също, и медиите. Някой да забеляза това ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Q10
а за момичетата?
Коментар
-
Q10
но пък и елегантно ни напомнят българските обичаи,че софрата не се споделя с дребните.Тая година ще отнесат в резервите,догодина пак счетоводна загуба ще покриваме с резервите и...нали се досещате-гладна кокошка просо сънува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениет.5 ми хареса,но...това са само бъдещи намерения
Коментар
-
Q10
т.5 ми хареса,но...това са само бъдещи намерения
Коментар
-
Пухче
За съжаление нямах възможност да присъствам,притежавам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от driller2002 Разгледай мнениеПитане нямам, по-скоро изслушване и предложения.
Ако е само една акция, защо пише бр. акций с право на глас ще се продават до 24.06...за това ми беше питането колко са??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение1 акция ти стига, може да се купи от всеки инвестицонен посредник. Предполагам че си служител който има питане към управлението - сподели и тук какво те притеснява за да сме наясно как вървят нещата в дружеството
Ако е само една акция, защо пише бр. акций с право на глас ще се продават до 24.06...за това ми беше питането колко са??
Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството с право на глас в общото събрание е 24.06.2010 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driller2002 Разгледай мнениеЗдравейте,
Знае ли някой колко акции трябва да се купят, за да имаш право на глас при събрание на акционерите на GAZ.....и от къде може да се закупят???
Коментар
Коментар