IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тия хора да не вземат да открият нефт , че така се е разбързала цената на тая хартия?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Повишената активност по определена позиция в повечето случаи води до...

Да, точно така, само да не излетим без теб, а?

Познах бе мама му стара...

Коментар

• Повишената активност по определена позиция в повечето случаи води до...

Да, точно така, само да не излетим без теб, а?

Коментар

Защо не пробваш да купиш 23 000 акции на по-ниска цена от 7.64

Пакетите са скъпи, затова
          Могат да бъдат и евтини, когато бързаш при продаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от debitor Разгледай мнение
            Защо на такава цена?

http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtra...=52034606d5d74
            Защо не пробваш да купиш 23 000 акции на по-ниска цена от 7.64

Пакетите са скъпи, затова

Коментар

• Защо на такава цена?

http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtra...=52034606d5d74

Коментар

• То и аз, ама не пречи да знаем какво се е случило....

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree Разгледай мнение
                  Колега Еминем, днес беше ли на ОСА?
                  Не, а ти? Аз съм дългосрочен тук, за теб не знам.

Коментар

• Колега Еминем, днес беше ли на ОСА?

Коментар

• През 2012 г. по-силно бе второто полугодие. Ако това се запази, значи очакванията са да се реализира доста над 16 млн. лв. положителен финансов резултат. За първите шест месеца имаме около 8 млн. лв., нали така?

Както знаем на борсите се търгуват очаквания, а при евентуална най-добра печалба в историята на компанията, съвсем естествено би било и акциите да се търгуват на макс.

Аз също искам да падне на 3 лв., но май няма да стане.

Иначе ипотекирам апартамента и купувам

Не е препоръка за абсолютно нищо, дори ме е яд, че имам толкоз малко

Коментар

• Аз купих gaz под 3 лв и продадох над 6. Не ми се чака да стане 12.
                        По-лесно е ccb да стане на 3, отколкото gaz - на 12. Нали играта е да правим дабъл и трипъл, а не да убедим пазара, че не оценил правилно опредeлена акция...
                        Иначе - ако падне под 3, пак ще си купя

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение
                          Гетов, много си забавен, но в същото време това което казваш е много показателно за мисленето на БФБ. Трябваше ли акцията да направи 300-400% за да се сетиш че компанията е супер?
                          Само не разбирам къде съм казал, че сега съм се сетил. Догадките също са показателни за мисленето на БФБ.

Коментар

Пич може да казваш на някой авер. Браво за покупката ти почти на дъното, за продажбата ти сам си сметни какви са пропуснатите ти ползи. При все, че сме едва в началото. Ами ако печалбата тази година стигне 2 лв дали ще падне както ти очакваш? А дано та и аз да понапълня, но както се казва ... надали
                            Простете за обръщението г-н Еминем.Пак ще Ви повторя.При консолидирана печалба за 2011г в размер на 12 398 000,което ще рече 1 лев печалба на акция,тя,акцията е паднала до 1.11лв.(сега видях,че всъщност това е било абсолютното дъно,а не както съм написал в предния си пост-1.44лв.,но това не е от голямо значение).
                            При консолидирана печалба за 2012г. в размер на 10 208 000 лв.,което ще рече около 0.80лв печалба на акция,тя,акцията е скочила до 6 и кусур лева...
                            Ако това,горното,което съм изписал,не Ви звучи парадоксално,здраве му кажете....
                            И никъде не съм споменал,че това не би могло да е една печеливша инвестиция....И никъде не съм споменал,че пак не съм влязъл в тази позиция и на какви цени....
                            П.С.Включването ми в темата бе абсолютно добронамерено....Може би,съм бил разбран погрешно.....Както и да е.....Поглеждайки към датата на Вашата регистрация,съм сигурен,че сте по-наясно и от мен с някои парадокси,които се случват на БФБ,но от друга страна те създават чудесни възможности за печалба....

Успехи в инвестирането Ви желая ,г-н Еминем!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              ПДНГ е супер. Трябва малко време всичкото скептици да се уверят. Сега очаквам и включването в БГ40.
                              Гетов, много си забавен, но в същото време това което казваш е много показателно за мисленето на БФБ. Трябваше ли акцията да направи 300-400% за да се сетиш че компанията е супер?
                              Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Пич,ще ти дам един пример,а ти си направи съответните изводи.Миналата година,февруари,си купих малко "нефт и газ" на 1.55лв.Печалбата на дружеството за 2011 май беше над един лев..За съжаление,не проявих търпението на Батята и ги шантирах май месец на 1.44,с минимална ЗАГУБА,защото независимо от лева и кусур печалба на акция,те продължаваха да си падат.Е,оказа се че съм ги купил почти на дъно и май,май- ги продадох на абсолютно дъно... За миналата,2012г.,печалбата е пак около лева,да не кажа и под лева,ама акциите са по 6лв. парчето...На теб оставям да направиш изводите за влиянието на печалбата върху цената на акцията.....
                                Пич може да казваш на някой авер. Браво за покупката ти почти на дъното, за продажбата ти сам си сметни какви са пропуснатите ти ползи. При все, че сме едва в началото. Ами ако печалбата тази година стигне 2 лв дали ще падне както ти очакваш? А дано та и аз да понапълня, но както се казва ... надали

Коментар

Working...
                                X