Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеА някой може ли да ни каже в левчета колко е това долу горе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеТака общите запаси, които биха могли да бъдат извлечени от находище "Искър-запад", се оценяват на 945 млн. куб. м газ и 393 хил. куб. м кондензат.
http://www.infostock.bg/forum/posts/list/2405.page
Коментар
-
Кондензатът е по-лек нефт и почти готов бензин.
Така общите запаси, които биха могли да бъдат извлечени от находище "Искър-запад", се оценяват на 945 млн. куб. м газ и 393 хил. куб. м кондензат.
http://www.infostock.bg/forum/posts/list/2405.pageНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениепуснете я още 5-6 пъти тая новина тука и газта може да заблика от форума директноМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеДоказаните запаси към момента са 14,49 млн. куб. м природен газ и 5176 куб. м кондензат, съобщиха от компанията "Проучване и добив на нефт и газ".
Вероятните находища се оценяват на 165 млн. куб. м, а възможните - 764 млн. куб. м, уточнява "24 часа".
Източник: www.darikfinance.bg
Коментар
-
Находище на природен газ е открито край Кнежа.
Доказаните запаси към момента са 14,49 млн. куб. м природен газ и 5176 куб. м кондензат, съобщиха от компанията "Проучване и добив на нефт и газ".
Вероятните находища се оценяват на 165 млн. куб. м, а възможните - 764 млн. куб. м, уточнява "24 часа".
Източник: www.darikfinance.bgНе препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеНека изчакаме конс. отчети и тогава пак ще сметнем!
Газ печалба - 13 мил
Дървени храни - 11 мил
Сега газ е на печалба от 15-16
Значи дървените трябва да са на приблизително 13, освен ако няма пак някви врътки. То при хима всичко е възможно...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе и аз така мислих, ама гледайте капитализацията. И на зрънчо и на ГАЗ е еднаква сега. А газ има по-добри печалби. Така излиза, че зрънчо е дори леко надценен или газ трябва още да расте. Гледам само един селски коефициент де - П/Е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеТака е,но Зрънчо върви корелационно с Хим и ЦКБ и първо те трябва да покажат мускули за да си дойдат нещата на мястотоКакто е тръгнало и ако компанята продължава да се развива успешно си мисля че до края на годината може да имаме сделки на нива 20-30 лева
Абе и аз така мислих, ама гледайте капитализацията. И на зрънчо и на ГАЗ е еднаква сега. А газ има по-добри печалби. Така излиза, че зрънчо е дори леко надценен или газ трябва още да расте. Гледам само един селски коефициент де - П/Е.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДобив на нефт и газ влиза в състава на Зрънчо,а не обратно.Зрънчо трябва
да се качи рязко за да сте стабилни.Както е тръгнало и ако компанята продължава да се развива успешно си мисля че до края на годината може да имаме сделки на нива 20-30 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе ви ли се струва,че цената ви много се вдигна спрямо цената на Зърнени храни.Last edited by orakula; 05.02.2014, 20:15.
Коментар
Коментар