Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Имах в предвид ,че не всичко е печалбаПървоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕ, нали за това са концесиите. Държавата си взема своето чрез тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение"Така общите запаси, които биха могли да бъдат извлечени от находище "Искър-запад", се оценяват на 945 млн. куб. м газ и 393 хил. куб. м кондензат.
Кондензатът е по-лек нефт и почти готов бензин." /24 часа/
Това в пари прави над 800 000 000 лв. без акцизи и ДДС...Ама си вярвате че те са много добрички и знаят че има 800млн лв там, ама айде ще ги оставим на форумните герои
По скоро другаде си мисля че е истината. Ама дано сте прави де, за всички би било по-добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеМоже и да е така ,ама до колкото си спомням подземните богатства не са ли на Държавата
Имам
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеЕ вие кво искате. Днес се открива, в събота вече фактурират...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеЧета,че пълен добив може да се очаква до 5 години.Ама да видим.
Че понастоящем Газпром ми излиза Х3 по евтино и дава сосен дивидент.
Пък ако греша и биволите туканка сте много прави - здраве да е, така или иначе ще намажа в тоя случай и чрез мама дето имам почти 40% от бфб артийките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеЧета,че пълен добив може да се очаква до 5 години.Ама да видим.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Палачинката се обърна ,само допреди по-малко от година ,се пишеше както тук така и по всички акции от групата ,че отчетите се нагласяли , че е невъзможно да има такива печалби т.н .Голямо нещо е стадния ефект .Компанията поне от 3 години дава чудесни отчети спрямо оценката на пазара бих казал превъзходни ,но сега чак се преоткрива))Имам малко от 2,80 лв./акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениепуснете я още 5-6 пъти тая новина тука и газта може да заблика от форума директно
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДоста над милярд лева... въпроса е колко може да се вярва на информациятавсе пак инфото е от достоверни източници,иначе навлизаме в сферата на конспиративните теории
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеА някой може ли да ни каже в левчета колко е това долу горе?
Коментар
Коментар