IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Аз пък си мисля че тимаджии не са безмозъчни глупаци. Ако това беше истина те са първите които го знаят и щяха да са направили търгово на 3-4-5 лв още и да са го отписали. Цената на тази акция преди 14 месеца беше под 2 лева Ама си вярвате че те са много добрички и знаят че има 800млн лв там, ама айде ще ги оставим на форумните герои
    По скоро другаде си мисля че е истината. Ама дано сте прави де, за всички би било по-добре!
    Да, но, ако сте забелязали, ТИМ-аджиите искат да са публични и досега не са проявили никакво желание да отписват което и да било от дружествата си, напротив - купуват фалирали публични, сливат ги с други техни, непублични и така са пак тук, на борсата!

Коментар

• Имах в предвид ,че не всичко е печалба
      Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Е, нали за това са концесиите. Държавата си взема своето чрез тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
        "Така общите запаси, които биха могли да бъдат извлечени от находище "Искър-запад", се оценяват на 945 млн. куб. м газ и 393 хил. куб. м кондензат.
        Кондензатът е по-лек нефт и почти готов бензин." /24 часа/

Това в пари прави над 800 000 000 лв. без акцизи и ДДС...
        Аз пък си мисля че тимаджии не са безмозъчни глупаци. Ако това беше истина те са първите които го знаят и щяха да са направили търгово на 3-4-5 лв още и да са го отписали. Цената на тази акция преди 14 месеца беше под 2 лева Ама си вярвате че те са много добрички и знаят че има 800млн лв там, ама айде ще ги оставим на форумните герои
        По скоро другаде си мисля че е истината. Ама дано сте прави де, за всички би било по-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
          Може и да е така ,ама до колкото си спомням подземните богатства не са ли на Държавата
          Имам
          Е, нали за това са концесиите. Държавата си взема своето чрез тях.

Коментар

• Може и да е така ,ама до колкото си спомням подземните богатства не са ли на Държавата
            Имам

Коментар

• "Така общите запаси, които биха могли да бъдат извлечени от находище "Искър-запад", се оценяват на 945 млн. куб. м газ и 393 хил. куб. м кондензат.
              Кондензатът е по-лек нефт и почти готов бензин." /24 часа/

Това в пари прави над 800 000 000 лв. без акцизи и ДДС...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                Е вие кво искате. Днес се открива, в събота вече фактурират...
                направо още днес да фактурират ако може че утре ми се види далеко

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                  Чета,че пълен добив може да се очаква до 5 години. Ама да видим.
                  Аз ще поизчакам начи няколко години да си разгърнат потенциала, току виж съм си ги взел на 2-3 лева пак
                  Че понастоящем Газпром ми излиза Х3 по евтино и дава сосен дивидент.

Пък ако греша и биволите туканка сте много прави - здраве да е, така или иначе ще намажа в тоя случай и чрез мама дето имам почти 40% от бфб артийките.

Коментар

Чета,че пълен добив може да се очаква до 5 години. Ама да видим.
                    Е вие кво искате. Днес се открива, в събота вече фактурират...
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Чета,че пълен добив може да се очаква до 5 години. Ама да видим.

Коментар

• Палачинката се обърна ,само допреди по-малко от година ,се пишеше както тук така и по всички акции от групата ,че отчетите се нагласяли , че е невъзможно да има такива печалби т.н .Голямо нещо е стадния ефект .Компанията поне от 3 години дава чудесни отчети спрямо оценката на пазара бих казал превъзходни ,но сега чак се преоткрива ))Имам малко от 2,80 лв./акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          пуснете я още 5-6 пъти тая новина тука и газта може да заблика от форума директно
                          http://x3news.com/?page=News&uniqid=52f490c89217a

Коментар

• Buy the rumour, sell the news !

Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Доста над милярд лева... въпроса е колко може да се вярва на информацията
                              може и да може да се вярва все пак инфото е от достоверни източници,иначе навлизаме в сферата на конспиративните теории

Коментар

А някой може ли да ни каже в левчета колко е това долу горе?
                                Доста над милярд лева... въпроса е колко може да се вярва на информацията

Коментар

Working...
                                X