IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Вижте откъде ще минава тръбата:

http://kneja.acstre.com/assets/Obste...en%20Potok.pdf
    как е енергоремонта - ще го бъде или ... без перспектива
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Вижте откъде ще минава тръбата:

http://kneja.acstre.com/assets/Obste...en%20Potok.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        ами ето без да съм я виждал статия в инвестора излезе.но сме до 12 кинта
        И ? ... на кой му пука че сте под 12 кинта ?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ами ето без да съм я виждал статия в инвестора излезе.но сме до 12 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            11.85 12лефа е финала тук после надоле .сигурно нещо с южен паток ще измислят
            Какво например

Коментар

• 11.85 12лефа е финала тук после надоле .сигурно нещо с южен паток ще измислят

Коментар

• Абе, тези може ли да публикуват всички акционери и то с ЕГН-та им?

Кой го направи това? Кой?

Коментар

• Първоначално изпратено от vik Разгледай мнение
                  честито на имащите стока
                  Мерси, мерси

Коментар

• честито на имащите стока

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
                      Kakво става на ОС, ще сподели ли някой?
                      Всичко е ОК: http://x3news.com/download/?id=255836
                      Ако някой от присъствалите акционери с 1 акция може да каже нещо по-интересно...

Коментар

• Kakво става на ОС, ще сподели ли някой?

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          +1
                          аз съм по умерен оптимист,но като цяло съм съгласен че акцията ще продължи да върви напред в средносрочен план
                          Не е Препоръка!!
                          Подкрепям, но след лека корекция....
                          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
                            При положение, че печалбите ще растат, тепърва ще започва добиването от новото находище, дивиденти ще има, Химимпорт бяха готови да изкупят всички акции по 10,37....... определено има огромен потенциал нагоре
                            +1
                            аз съм по умерен оптимист,но като цяло съм съгласен че акцията ще продължи да върви напред в средносрочен план
                            Не е Препоръка!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              горе-долу около тези нива ще се движи акцията в близките месеци според мен...но си мисля че има потенциал за още нагоре...
                              При положение, че печалбите ще растат, тепърва ще започва добиването от новото находище, дивиденти ще има, Химимпорт бяха готови да изкупят всички акции по 10,37....... определено има огромен потенциал нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Търговото подържаше цената. Затова не падна по време на корекцията. Повечето хора бяха решили да го приемат, но обещанието за дивидент промени мнението им. Винаги може да се разколебаят и да се появи предлагане.
                                горе-долу около тези нива ще се движи акцията в близките месеци според мен...но си мисля че има потенциал за още нагоре...

Коментар

Working...
                                X