Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеами ето без да съм я виждал статия в инвестора излезе.но сме до 12 кинтаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение11.85 12лефа е финала тук после надоле .сигурно нещо с южен паток ще измислят
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеKakво става на ОС, ще сподели ли някой?
Ако някой от присъствалите акционери с 1 акция може да каже нещо по-интересно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
аз съм по умерен оптимист,но като цяло съм съгласен че акцията ще продължи да върви напред в средносрочен план
Не е Препоръка!!
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеПри положение, че печалбите ще растат, тепърва ще започва добиването от новото находище, дивиденти ще има, Химимпорт бяха готови да изкупят всички акции по 10,37....... определено има огромен потенциал нагоре
аз съм по умерен оптимист,но като цяло съм съгласен че акцията ще продължи да върви напред в средносрочен план
Не е Препоръка!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениегоре-долу около тези нива ще се движи акцията в близките месеци според мен...но си мисля че има потенциал за още нагоре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТърговото подържаше цената. Затова не падна по време на корекцията. Повечето хора бяха решили да го приемат, но обещанието за дивидент промени мнението им. Винаги може да се разколебаят и да се появи предлагане.
Коментар
Коментар