Първоначално изпратено от lareman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе ви ли притеснява спада в цената на петрола?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеКой се набира тука по туй мързеливо време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИмам въпрос - с какво ще се изплати дивидента?
Като гледам отчета за Q2, това е възможно само с книжата от държаните финансови активи. Да се "осребри", обаче, почти цялата наличност по отчетни цени, е доста трудно упражнение, освен ако не са книжа на свързани фирми. Сещате се, какво предполага това.
ако трябва кредитче ще вземат ) нали трябва и банчицата на Маджо ) да припечелва по малко )Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Имам въпрос - с какво ще се изплати дивидента?
Като гледам отчета за Q2, това е възможно само с книжата от държаните финансови активи. Да се "осребри", обаче, почти цялата наличност по отчетни цени, е доста трудно упражнение, освен ако не са книжа на свързани фирми. Сещате се, какво предполага това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеНяма да ти падам на нивото.
Поне съм един от малкото, които застават твърдо с позициите си...
Не прави грешки, само този, който не инвестира!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекак е енергоремонта - ще го бъде или ... без перспектива
Поне съм един от малкото, които застават твърдо с позициите си...
Не прави грешки, само този, който не инвестира!
Коментар
Коментар