Днес се стабилизира на 59.50!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Абе струва ми се че не се е отчел(на 100%)факта от увеличението и отчета от второто тримесечие, който се очаква да е два пъти по-добър, тъй като през второто тримесечие цените на петрола бяха трайно се застояли на предишния махимум от 75 usd. Но пък когато се вземат накуп всички тези фактори, мисля че след увеличението и отчета, когато станат факт цените ще се коригират на север, а и петрола си гони нови върхове, така че...
Коментар
-
И аз прегледах този цитат от книгата на Боб Вос. Там наистина се говори за провизии и резерви като за едно и също нещо. Казва се, че прекомерните резерви са незаконни. Вероятно преводачът не е бил в час. Същите стандарти ги видях цитирани в друга книга от английски автор. Мисля си, че става въпрос за някакви други, техни си стандарти, не за международните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Ако намерите някой експерт да си каже мнението, ще е добре
Според мен надеждите са напразни и вероятнво става дума за неточен превод в тази книга, а цитираният стандарт може да е американски, а не международен или пък му е сбъркан номера.
Жалко
Коментар
Коментар