IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес се стабилизира на 59.50!
    Какво слагаме в салатката "Цезар""
    Някоя умряла риба върху няколко спаръжени марули!
    Всичкото го з

Коментар

• GAZ може да е само нагоре....сега стабилизира нивата от над 60 лв....

Коментар

• И кво сега не съм ли прав, или трябва да натискате цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          ЦКБ - то ако искате да продадете количество сложете малко повече например 500 бр., какво ги цъкате по 10, 20 бр

Коментар

• ЦКБ - то ако искате да продадете количество сложете малко повече например 500 бр., какво ги цъкате по 10, 20 бр

Коментар

• Хей Амиго,кво ти пречат стотте лева,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Investorrr GAZ все пак снабдява около 1/3 от вътрешното потребление
                Мисля че грешиш жестоко в сметките.
                Цифра от порядъка на 1/30 е по-меродавна.

Коментар

• Аз дочух че Тимаджии искали да продават CCB, но може да се окаже и слух, не знам. Investorrr GAZ все пак снабдява около 1/3 от вътрешното потребление, но това едва ли се знае от много хора, обаче ако външните инвестори го надушат колко е подценено, не ни мърда 100лв

Коментар

• NE znam, ama sigurno ako se smetnat samo zemite na druvestwoto sa powe4e ot tezi 54 mln. lw.

Коментар

• не знам кво се е отчело и какво не, но ЦКБ разкешва ГАЗ и инвестира в КРЗ-то
                      Това на мен ми е по-интересно

Коментар

• Към 54 млн.на тези нива, защо?

Коментар

• абе, колко е цялата капитализация на дружеството?

Коментар

• Абе струва ми се че не се е отчел(на 100%)факта от увеличението и отчета от второто тримесечие, който се очаква да е два пъти по-добър, тъй като през второто тримесечие цените на петрола бяха трайно се застояли на предишния махимум от 75 usd. Но пък когато се вземат накуп всички тези фактори, мисля че след увеличението и отчета, когато станат факт цените ще се коригират на север, а и петрола си гони нови върхове, така че...

Коментар

• И аз прегледах този цитат от книгата на Боб Вос. Там наистина се говори за провизии и резерви като за едно и също нещо. Казва се, че прекомерните резерви са незаконни. Вероятно преводачът не е бил в час. Същите стандарти ги видях цитирани в друга книга от английски автор. Мисля си, че става въпрос за някакви други, техни си стандарти, не за международните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                Ако намерите някой експерт да си каже мнението, ще е добре
                                Аз ти казах, Боби, говорих с експерт, който каза, че не може да открие такъв номер стандарт, а освен това няма никакви изисквания по отношение на резервите. Освен това, одиторските стандарти касаели повече технологията на извършване на одита и т.н. Ако все пак има нещо такова в някой одиторски стандарт, то не е задължително за прилагане от дружествата. Но пък одиторът ще трябва да им препоръча да направят еди-какво си.

Според мен надеждите са напразни и вероятнво става дума за неточен превод в тази книга, а цитираният стандарт може да е американски, а не международен или пък му е сбъркан номера.

Жалко

Коментар

Working...
                                X