If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки сам решава кога да влиза и кога да излиза от позиция;-)
Моето мнение е, 4е позицията е стабилна предвид перспективата и мажоритарното участие. Генерира много добри доходи
Цената може и по-нагоре да стигне скоро ;-)))))
Хайде успесшна на вси4ки !!!
прекаленото хубаво не е на хубаво. ще видим и МЦХ като влязат новите акции.
ЦКБ доста усилено продаваха ГАЗта.
всеки сам си решава, разбира се...и нали знаеш - печалбата се реализира чак когато ти влезе по сметката
Всеки сам решава кога да влиза и кога да излиза от позиция;-)
Моето мнение е, 4е позицията е стабилна предвид перспективата и мажоритарното участие. Генерира много добри доходи
Цената може и по-нагоре да стигне скоро ;-)))))
Хайде успесшна на вси4ки !!!
Стига с това M+C, та нали темата е за Газ,Аз изразих моето мнение по въпроса и очаквам това и от Вас.Липсата на коментари ме озадачава, и според мен това значи че съм в правилната посока...UP UP UP
MCH e etalon po otnoshenie na minoritarnite akcioneri .
Koq ot drugite firmi e davala divident ot 1997 ? Mai povecheto dori ne davat. Da ne govorim, che pechalbata e nqkade si .
Splita ne e penaceq za losho upravlenie.
Интересно защо като заговорите за сплит само МСН споменавате.
Малко по-рано, сплит направи и Декотекс-едно добро дружество, а малко по-късно и БЧХТам какъв е ефекта?
И както не съм маниак на тема дивиденти, така и не мисля, че сплита има особена роля за оценяване фундаментите на дадено дружество
Съни, DEKOT също е добре, макар и не колкото MCH.
Преди сплита цената беше 62 лв=1,6, а сега е 2лв. ДЕКОТ е качил 20%
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
В предишните постове бях изказал мнение относно евентуалното опрощаване на либийския дълг.Вчера зам.министъра на външните работи официално заяви същата позиция.
Какво следва от това?"Газа" също притежава част от въпросния дълг.т.е.държавата опрощава нещо , което е собственост на частно дружество.Дали става въпрос на някакви договорки, и ако е така то тогава цената би била друга,UP...
Съни(тя) Европейците(и не само те) могат да оценят ЕДИНСТВЕНОТО дружество което добива нефт и газ на територията на страна ни, повярвай ми иначе че твойте дружества са куци според борсата това е то да можеш да уцелиш. То и БТК направи сплит ама ней се( аз продадох на 12лв) ама сега тази цена е мираж, тъй че дерзай и търси читавите дружества
Абе 80 лв в момента след сплита ще са равни на 5.71 лв. Чесно казано като гледам MCH преди сплита достигна 240 лв(последния ден в който можеше да се участва в увеличението), т.е. след недо на тази цена трябва да е 4.80, но това дружество отиде на 7-7,40 лв равняващо се на 350-370 лв,което в проценти е около 50%. Всичко това ме кара да мисля че ГАЗ-та с цена примерно 80 лв преди сплита може да достигне спокойно цени от порядъка на 7.20-8.50 лв(или сегашни 100-120 лв). А като се вземе в предвид че петрола се покачва непрекъснато и че около септември ще излезне доклада за влизането ни в ЕС може би еуфорията да закара акцията и до по-големи върхове.
Интересно защо като заговорите за сплит само МСН споменавате.
Малко по-рано, сплит направи и Декотекс-едно добро дружество, а малко по-късно и БЧХТам какъв е ефекта?
И както не съм маниак на тема дивиденти, така и не мисля, че сплита има особена роля за оценяване фундаментите на дадено дружество
Абе 80 лв в момента след сплита ще са равни на 5.71 лв. Чесно казано като гледам MCH преди сплита достигна 240 лв(последния ден в който можеше да се участва в увеличението), т.е. след недо на тази цена трябва да е 4.80, но това дружество отиде на 7-7,40 лв равняващо се на 350-370 лв,което в проценти е около 50%. Всичко това ме кара да мисля че ГАЗ-та с цена примерно 80 лв преди сплита може да достигне спокойно цени от порядъка на 7.20-8.50 лв(или сегашни 100-120 лв). А като се вземе в предвид че петрола се покачва непрекъснато и че около септември ще излезне доклада за влизането ни в ЕС може би еуфорията да закара акцията и до по-големи върхове.
Коментар