IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Ами остана 1 седмица (21 август) до ОСА така че ще стискаме
    И още 14 дни след това..
    Поправете ме, ако греша, но моето мнение е, че тези 14 дни (след ОСА) може и да отпаднат при гласуването им на самото ОСА. Не мога да преценя какъв е смисълът от този срок? Може би да се огласят решенията на ОСА, след което да се даде възможност (последна) на интересуващите се. Мисля, че който проявява интерес, вече е направил необходимото..., или ще го направи при цени 99 - 125 лв.

Има един "тънък" момент - дали идеята за тези 14 дни не гарантира (донякъде) възможността за плавен преход към новите цени след увеличението на капитала (без голяма промяна)? В това предстои да се уверим, но ако се окаже, че има резон в горното, това ще е добър атестат за мениджърите на дружеството...

Така мисля, но не налагам мнението си! Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Ами остана 1 седмица (21 август) до ОСА така че ще стискаме
      И още 14 дни след това..

Коментар

• Круме, тук няма лъжа, няма измама, Химимпорт е това не е шега работа. :-) Химимпорт държи изключително много за развитието на своите дружества, така че....................GAZ, ЯКО ЪП. ;-)

Коментар

• Ами остана 1 седмица (21 август) до ОСА така че ще стискаме

Коментар

• 90-те лева ги отнесохме, като бнръмбар сламка. :-) До края на седмицата 100-ка ще го премине, като пътен знак в запустяло село. :-)

Коментар

• Отдръпне те се от компютрите, че има реалната опасност GAZ да експлоадира с 100 лева напред, тъй като гледам че не остава

Коментар

• То петрола иде ли там по-добре си купи един контракт петрол от международните борси, ще удариш кьоравота, ама иначе за Газта не се претеснявам ще подмине 100-така след сплита

Коментар

• Круме, моята прогноза е, че петрола ще достигне 100 $ за барел , а нашта GAZ, ще удари 120-130лв. цена за акция ;-)

Коментар

• Не съм Аpro. не съм продал и една акция от КРЗ-то откакто съм влязъл в позицията. КРЗ-то НЕ СЕ ПРОДАВА, то е запазена марка. СПЛИТ се задава, за продаване и дума не може да става:-)

Коментар

• Пепи , да не си избягал точно сега КРЗ-то, когато тръгна

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                        Круме да си купя ли ГАЗ, колебая се ! :-)
                        Пепи, не прибързвай с решенията си! Обмисляй ги в дълбочина, за да не сгрешиш!

Моля те, продължавай да се колебаеш - не са ли ти достатъчно темите, по които пишеш в момента?

Коментар

• Круме да си купя ли ГАЗ, колебая се ! :-) Но изглежда, че няма да се колебая дълго, защото Химимпорт няма да си остави магарето в калта, а ще има ЯКОООО ГАЗЗЗЗЗ. :-)

Коментар

• Абе ясно е че преди или след сплита цената ще е около 100-120лв, а за тия който нямат само не плюйте дружеството,че то е едно от златните кокошки на Химимпорт, така че имаше един фен който казваше GAZZZZZZZZZZZZZZZZ

Коментар

• Цената на GAZ беше една и съща в продължение на повече от година редно е да наваксва сега.
                              Предприятието има добри показатели и дабри печалби.
                              100 лева незнам дали ще стигне до сплита, но след това според мен ще ги стигне.
                              А може и пове4е много зависи от резултатите които ще покаже, сектора в който оперира има потенциял за добри печалби, но
                              времето ще покаже ;-))
                              Както казах и управляващите са добри
                              Аз съм голям оптимист за позицията!
                              Хайде със здраве ;-))

Коментар

• А, на мен цифрата 100 преди сплита ми звучи най добре
                                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X