Първоначално изпратено от Bobi75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Bobi75
еее, ами като е формалност защо се учудваш, че има още предлагане. хората са си го знаели
Коментар
-
Bobi75
e, какво сега стана.
взеха ли решение да увеличават капитала или взеха да не го увеличават
Кажи Пепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от АргоНе инсаидере, не заради мен. Я виж по-внимателно с какво се занимават някой дружества от холдинга. И при това са малко подобни на тях у нас И вместо да предлагаш революции в имената я кажи как върви БТК-то, не трябваше ли според теб сега да го търгуваме на 13 лв??? Каква я мислехме, каква стана аМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Не инсаидере, не заради мен. Я виж по-внимателно с какво се занимават някой дружества от холдинга. И при това са малко подобни на тях у нас И вместо да предлагаш революции в имената я кажи как върви БТК-то, не трябваше ли според теб сега да го търгуваме на 13 лв??? Каква я мислехме, каква стана а
Коментар
-
Първоначално изпратено от АргоПепи, а и друго може да изскочи. Онзи ден разправяха по радиото, че има интерес да се възобнови спрения по някои места рудодобив във връзка с увеличените цени на металите и т.н. Но по важно е, че са необходими геоложки проучвания и проекти и ... нали се сещашМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар