IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А опитайте да вкарате поръчка от КОБОС за 5.7 например, да видя дали ще можете?!?

Коментар

• Във връзка с увеличаването на капитала на "Проучване и добив на нефт и газ ЕАД-Плевен", /GAZ/, уведомяваме всички борсови членове, че на основание чл. 94, ал.9, т.4 във връзка с ал. 13, т. 1 от Правилника, считано от 01.09.2006 г. по решение на директора по търговия се отменят ограниченията по чл. 94, ал. 1 и 12 в рамките на една търговска сесия за съответната емисия
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Abe, samo posrednicite li mogat da wywejdat s nowite ceni?

Коментар

• Ще има съобщение на борсата

Коментар

• Защо тъпата система не е сменила ограниченията днес?
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• [quote="Han Krum"]
              Първоначално изпратено от m.bin
              Извинете, защо всички повтаряте , че утре ще стане ясно за ГАЗ? Какво ще стане утре?
              защото утре излиза отчета за 2008

Коментар

• Утре "поевтинява" Газ-та 14 пъти.
                Ех, това да беше съобщение на Лукойл
                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от m.bin
                  Извинете, защо всички повтаряте , че утре ще стане ясно за ГАЗ? Какво ще стане утре?
                  Ами от утре ще се търгуват на новите цени, защото днес ако си беше купол 10 акции, то след 1-2 месеца ще ти запишат още 130бр, това е

Коментар

• Извинете, защо всички повтаряте , че утре ще стане ясно за ГАЗ? Какво ще стане утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgrd
                      Първоначално изпратено от Han Krum
                      А тука как ти се струва, май че мед ти капе, ама още утре ще си проличи кой прав и кой крив. Информативно аз мойте на Газ ги пазя от 34лв и може би съм емоционално обвързан
                      Пич, това е просто лек бъзик Как ти хрумна, че зад това стои някакво "злобно човече"? Все пак е добре да има шеги и закачки А ти като ги държиш от 34 лв, значи няма за какво да се притесняваш, не разбирам защо скочи така.

А пък утре няма да "си проличи кой прав и кой крив", защото тука няма прав и крив. Това не ти е оная "теорема" за правата линия и априлската линия. Точно затова дадох примера какво съм направил с ГАЗ-а. Както виждаш, и аз съм изкарал печалба, и ти си изкарал - значи няма прав и крив. Просто всеки си има различна стратегия, но както виждаш и двамата сме "хванали влака". А стратегията вече зависи от много неща, в крайна сметка в портфейла си имам над 15 позиции, така че не мога да разглеждам която и да е от тях сама за себе си без да държа сметка за целия портфейл.
                      О.К. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        А тука как ти се струва, май че мед ти капе, ама още утре ще си проличи кой прав и кой крив. Информативно аз мойте на Газ ги пазя от 34лв и може би съм емоционално обвързан
                        Пич, това е просто лек бъзик Как ти хрумна, че зад това стои някакво "злобно човече"? Все пак е добре да има шеги и закачки А ти като ги държиш от 34 лв, значи няма за какво да се притесняваш, не разбирам защо скочи така.

А пък утре няма да "си проличи кой прав и кой крив", защото тука няма прав и крив. Това не ти е оная "теорема" за правата линия и априлската линия. Точно затова дадох примера какво съм направил с ГАЗ-а. Както виждаш, и аз съм изкарал печалба, и ти си изкарал - значи няма прав и крив. Просто всеки си има различна стратегия, но както виждаш и двамата сме "хванали влака". А стратегията вече зависи от много неща, в крайна сметка в портфейла си имам над 15 позиции, така че не мога да разглеждам която и да е от тях сама за себе си без да държа сметка за целия портфейл.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgrd
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Споко, ако не днес то в понеделник очаквам обиране по позицията до към 110 кинта
                          Бай Круме, нито в понеделник, нито във вторник или сряда видяхме обиране до 110. За сметка на това днес станахме свидетели на изсипване до 90 )

Коментар

• Бгрд - Това е една от правилните стратегии относно Газ-а. Подобно направиха доста хора. Е, аз отчасти се хванах и на 72 (нямах целия кеш по-рано при първите взятки на 64..). Но ето - ти сам каза Първата голямата разлика от Декотекс - там колко пари направи в сравнение с ГАЗ-та? Декотекса беше много по-нискоенергийна акция (тва си е мой термин, не ме питай какво значи, че идват едни интеграли, едни ортонормирани функции, не е за приказване). Чисто технически Декотекс от 45 стана на 60 нищо повече, Там си бил евентуално най-много на 30% растеж. Тук си на повече от двойно - Голяма разлика бате (мисля нямаш против) И добре си успял да продадеш Деко-то, защото беше изсипано до 1,60 и не се знае това ли е края...

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                              Бгрд, сериозно ти и казах. Не си фен на Газта, да не би да си на Декотекс? Ako e така приятел, извинявай...
                              Не съм фен нито на ГАЗ-а, нито на Декотекс-а, но и от 2-те направих добри печалби. Декотекс-а ми се връзваше на 1.40, а го продадох на средна 1.85 - над 32% печалба. Питах просто какво имаш предвид с това сравнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Ти за фен остави че не е ами е и от онези злобни човечета дето като не са хванали влака и започват да плюят. Ами да беше купил днес на 90 лв и утре вече можеше да продадеш на печалба с 10-15 %, ама явно и пари свободни немаш, ееемии, сори....
                                То по тона ти си личи кой е злобното човече А нито съм изпуснал влака, нито съм плюл някого.

Влака си го хванах много добре като купих ГАЗ-а на 60 и продадох половината на 100 (+67%), за да разкеша повече за Химимпорт. Но ти явно имаш друга стратегия. Не ми се искаше да държа закопани 13/14 от парите си повече от 3 месеца, докато депозитаря ми пусне новите акции. Освен това не съм емоционално обвързан с тази или друга позиция, просто си гледам печалбата и риска

За плюене не си спомням да съм плюл, та не разбирам какво се пениш толкова. По-скоро ти ми се струваш изнервен, може би покрай спада днес и несбъднатата ти прогноза.

Коментар

Working...
                                X