IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така си е , Пепи-клатене и търпение му е майката...:-))))

Коментар

• През почивните дни имах преход в Плевенско, направи ми впечатление, че съоражения приличащи на чук се клатеха ритмично и неуморно нагоре, надолу в полята и по този начин се изпомпвало нефта. Абе голямо клатене пада. Истината е в добива на нефт и газ, а доколкото знам собственик на тези съоражения е GAZ, така че ..............:-)

Коментар

• Тук май, ограничения брой изсипвания до 7.50 лв. вече приключиха, и почнаха обиранията, за сега до 7.80 лв., за сега.........

Коментар

• Май време е да кажем пак Gazzzzzzzzzzzzzzzzzz!
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За тези неща има обяви във в-к "Папарак", не четеш ли?

Коментар

• а тези неща от къде се разбират предварително? има ли адрес на който да се публикуват такива увеличения предварително?

Коментар

• А изсипвания дали ще има?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от m.bin
                    а ако сега си купиа 1 акция, след 2-3 месеца тя ще донесе ли още 13 акции по сметката ми?
                    Не. Вчера бе последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят има право на акции от увеличението

Коментар

• а ако сега си купиа 1 акция, след 2-3 месеца тя ще донесе ли още 13 акции по сметката ми?

Коментар

• може и да има обиране, но едва ли ще е следващите 3-4 седмици :-)

Коментар

• Дали ще им има обиране до 10-12 лв.? Едва ли може да говорим за изсипване вече.........

Коментар

• пак имаш една акция, а след неизвестно време ще ти захранят сметката с още 13...
                            сега можеш да продадеш само 1(ако правилно съм разбрал какво питаш)
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Zdraveite, samo za uto4nenie: ako predi sum imal 1 aktzia GAZ, ot dnes (virtualno) imam 14 ? Merci, uspeshna turgovia na vsicki
                              Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• bravo 8 kinta e dobra cena......da vidim do kyde shte stigne

Коментар

Working...
                                X