Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение"Грамотно и разбираемо", нещата и сега са написани. От седмици, от компанията не може да се определят, приемат или не предложението на източника. На негова база, въпросните активи става възможно да бъдат придобити много по-евтино, отколкото ако ги купи при други условия. Подминаване от страна на GAZ сега означава, че пропускат ползи. Нещо от вида, като да не са си знаят числата, да е изтеглена шестица, а да не са си пуснали фиша. След такъв пропуск, когато видят, какво са изтървали, следва скубане на брадите от яд и пазаруване "на всяка цена". "Всяката цена", обаче, се равнява на години пропуснати ползи и, ако в момента биха могли да си заработят достъп до чужди полета като основен играч, най-много, да плащат солено - пресолено те за частичен достъп като подизпълнители, вместо някой друг-на тях. Така достатъчно ли е разбрано?
Коментар
-
X_Y, /първо, ЧНГ!/
Аз виждам, О2 НЕ СЕ заяжда. Притеснен е, някой да не ми направи нещо. Не го тормози, човекът е добронамерен...или поне аз това виждам.
И, да: Няма за какво "да ме подпукват" а, "подпукат" ли ме, и изнеса, каквото имам като информация, ще миряса, който и да е припалил. Отново: Не се тревожи. Нищо лошо не е станало.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеЕгиптянино, мога ли да те помоля да го напишеш още един път това, но този път грамотно и разбираемо? Така, както си го написал, става ясно единствено, че ти нямаш идея за какво става въпрос!
The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеСпоред информация от отлично осведомен източник, ПДНГ-АД е получило делово предложение, което им отваря достъп до възлови бъдещи технологии и път за проучване и добив и в чужбина но, там се колебаят, понеже не са сигурни в приоритетите си. Според източника, запознат с предложението, дружеството е на път да изгуби мултимилионни активи от индустриална собственост и физически достъп до нефто-газоносни и шистови полета.
P.S.
НЕ Е слух.
Коментар
-
-Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
Вие сериозно ли !?The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение"Подобен" на чий? Само споделям. Нямам никакви - нито аз, нито свързани с мен лица - ама съвсем никакви акции а и не целя закупуване. Според източника ми, биха могли и да придобият на половин цена въпросните активи но, не реагират на предложението му, което - според българската традиция, 90% означава "не". Какво ви пука, в крайна сметка? Ще продължат да си кютат, както досега и, колкото цъфнат-вържат - толкова. Пропуснатите им ползи трябва ли да са и мой проблем?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
Какви доказателства приемаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Подобен коментар и в двата случая не е ли наказуем?
The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
ДОКАЖИ, ЧЕ НЕ Е СЛУХ!!! в противен случай си е чиста партенка с възможна цел лично облагодетелстване!The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
ДОКАЖИ, ЧЕ НЕ Е СЛУХ!!! в противен случай си е чиста партенка с възможна цел лично облагодетелстване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеСпоред информация от отлично осведомен източник, ПДНГ-АД е получило делово предложение, което им отваря достъп до възлови бъдещи технологии и път за проучване и добив и в чужбина но, там се колебаят, понеже не са сигурни в приоритетите си. Според източника, запознат с предложението, дружеството е на път да изгуби мултимилионни активи от индустриална собственост и физически достъп до нефто-газоносни и шистови полета.
P.S.
НЕ Е слух.
Коментар
-
Според информация от отлично осведомен източник, ПДНГ-АД е получило делово предложение, което им отваря достъп до възлови бъдещи технологии и път за проучване и добив и в чужбина но, там се колебаят, понеже не са сигурни в приоритетите си. Според източника, запознат с предложението, дружеството е на път да изгуби мултимилионни активи от индустриална собственост и физически достъп до нефто-газоносни и шистови полета.
P.S.
НЕ Е слух.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
Коментар