IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение

сега, поправи ме ако греша, но разбирам от твоя пост, че някакво дружество е предложило на Газ да бъде изкупено от тях на ниска цена, но от ГАЗ се колебаят. Това ли е голямата новина?
    Грешка. Не за това иде реч. Не става дума за изкупуване и т.н. Става дума за коопериране в определена /за GAZ - от първостепенна важност/ сфера. А те се пощят и, с това, са на път към самопрецакване.
    The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
      "Грамотно и разбираемо", нещата и сега са написани. От седмици, от компанията не може да се определят, приемат или не предложението на източника. На негова база, въпросните активи става възможно да бъдат придобити много по-евтино, отколкото ако ги купи при други условия. Подминаване от страна на GAZ сега означава, че пропускат ползи. Нещо от вида, като да не са си знаят числата, да е изтеглена шестица, а да не са си пуснали фиша. След такъв пропуск, когато видят, какво са изтървали, следва скубане на брадите от яд и пазаруване "на всяка цена". "Всяката цена", обаче, се равнява на години пропуснати ползи и, ако в момента биха могли да си заработят достъп до чужди полета като основен играч, най-много, да плащат солено - пресолено те за частичен достъп като подизпълнители, вместо някой друг-на тях. Така достатъчно ли е разбрано?
      сега, поправи ме ако греша, но разбирам от твоя пост, че някакво дружество е предложило на Газ да бъде изкупено от тях на ниска цена, но от ГАЗ се колебаят. Това ли е голямата новина?

Коментар

• X_Y, /първо, ЧНГ!/
        Аз виждам, О2 НЕ СЕ заяжда. Притеснен е, някой да не ми направи нещо. Не го тормози, човекът е добронамерен...или поне аз това виждам.
        И, да: Няма за какво "да ме подпукват" а, "подпукат" ли ме, и изнеса, каквото имам като информация, ще миряса, който и да е припалил. Отново: Не се тревожи. Нищо лошо не е станало.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
          Египтянино, мога ли да те помоля да го напишеш още един път това, но този път грамотно и разбираемо? Така, както си го написал, става ясно единствено, че ти нямаш идея за какво става въпрос!
          "Грамотно и разбираемо", нещата и сега са написани. От седмици, от компанията не може да се определят, приемат или не предложението на източника. На негова база, въпросните активи става възможно да бъдат придобити много по-евтино, отколкото ако ги купи при други условия. Подминаване от страна на GAZ сега означава, че пропускат ползи. Нещо от вида, като да не са си знаят числата, да е изтеглена шестица, а да не са си пуснали фиша. След такъв пропуск, когато видят, какво са изтървали, следва скубане на брадите от яд и пазаруване "на всяка цена". "Всяката цена", обаче, се равнява на години пропуснати ползи и, ако в момента биха могли да си заработят достъп до чужди полета като основен играч, най-много, да плащат солено - пресолено те за частичен достъп като подизпълнители, вместо някой друг-на тях. Така достатъчно ли е разбрано?

Коментар

Според информация от отлично осведомен източник, ПДНГ-АД е получило делово предложение, което им отваря достъп до възлови бъдещи технологии и път за проучване и добив и в чужбина но, там се колебаят, понеже не са сигурни в приоритетите си. Според източника, запознат с предложението, дружеството е на път да изгуби мултимилионни активи от индустриална собственост и физически достъп до нефто-газоносни и шистови полета.

P.S.
            НЕ Е слух.
            Египтянино, мога ли да те помоля да го напишеш още един път това, но този път грамотно и разбираемо? Така, както си го написал, става ясно единствено, че ти нямаш идея за какво става въпрос!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
              Да, няма да те хване ,,много си прав
              Уважаеми член, няма за какво.

Коментар

• -
                Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

Вие сериозно ли !?
                Да допуснем.

Коментар

"Подобен" на чий? Само споделям. Нямам никакви - нито аз, нито свързани с мен лица - ама съвсем никакви акции а и не целя закупуване. Според източника ми, биха могли и да придобият на половин цена въпросните активи но, не реагират на предложението му, което - според българската традиция, 90% означава "не". Какво ви пука, в крайна сметка? Ще продължат да си кютат, както досега и, колкото цъфнат-вържат - толкова. Пропуснатите им ползи трябва ли да са и мой проблем?.
                  Верно ли уа, бравос ... пишеш си просто ей така,,... кво ти пука ....че ще те подпукат

Коментар

Какви доказателства приемаш?
                    Вие сериозно ли !?

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Подобен коментар и в двата случая не е ли наказуем?
                      "Подобен" на чий? Само споделям. Нямам никакви - нито аз, нито свързани с мен лица - ама съвсем никакви акции а и не целя закупуване. Според източника ми, биха могли и да придобият на половин цена въпросните активи но, не реагират на предложението му, което - според българската традиция, 90% означава "не". Какво ви пука, в крайна сметка? Ще продължат да си кютат, както досега и, колкото цъфнат-вържат - толкова. Пропуснатите им ползи трябва ли да са и мой проблем?.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

ДОКАЖИ, ЧЕ НЕ Е СЛУХ!!! в противен случай си е чиста партенка с възможна цел лично облагодетелстване!
                        Какви доказателства приемаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

ДОКАЖИ, ЧЕ НЕ Е СЛУХ!!! в противен случай си е чиста партенка с възможна цел лично облагодетелстване!
                          Подобен коментар и в двата случая не е ли наказуем?

Коментар

Според информация от отлично осведомен източник, ПДНГ-АД е получило делово предложение, което им отваря достъп до възлови бъдещи технологии и път за проучване и добив и в чужбина но, там се колебаят, понеже не са сигурни в приоритетите си. Според източника, запознат с предложението, дружеството е на път да изгуби мултимилионни активи от индустриална собственост и физически достъп до нефто-газоносни и шистови полета.

P.S.
                            НЕ Е слух.

Коментар

• Според информация от отлично осведомен източник, ПДНГ-АД е получило делово предложение, което им отваря достъп до възлови бъдещи технологии и път за проучване и добив и в чужбина но, там се колебаят, понеже не са сигурни в приоритетите си. Според източника, запознат с предложението, дружеството е на път да изгуби мултимилионни активи от индустриална собственост и физически достъп до нефто-газоносни и шистови полета.

P.S.
                              НЕ Е слух.

Коментар

• Плаща, както винаги, крайният клиент...АКО открият газ. Не са ли за това концесиите?

Коментар

Working...
                                X