HI4 DA NE TI PUKA SMURFI, MNOGO SI DOBRA
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VSRINO - абсолютно прав си. Поразително е как всеки се затруднява да отговори за реалния бизнес и реалните перспективи пред дружеството! Пълен майтап.
Търгува се въздух под налягане.
На това му се казва инвестиране на СОБСТВЕНИ средства: риск има, както навсякъде, поносим!
На когото не му се рискува (премерено), не ходи в гората!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinoимат ли представа колко са залежите и как се оценяват и къде е този потенциал.?
а сега спрете да плачкате двамата с VS, че ми се къса сърцето като ви гледам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от VSВъпросът ми е съвсем сериозен и го повтарям.
Опитвам се да абстрахирам от еуфорията. Известно и какъв е предметът на дейност и на хартия какво върши. Но какви са реалните перспективи???
както и да е, не спори. само ще бъдеш нападнат. чети си отстрани и се смей
Коментар
-
prodigal - съгласен съм с теб. Но който не иска да мисли критично за някоя позиция, не можеш да го накараш. Въпрос на психика е. Който ме е разбрал, разбрал.
Това че никой не ми отговори на "елементарния" въпрос който пускам вече втори ден за мен е показателно. Тук явно търгуваме по емоции, еуфория и в търсене на бърза печалба.
Това се случва с много позиции на БФБ. Няма лошо разбира се, това не ми пречи и аз да съм в позицията.
Но търся сериозни "фундаментални" перспективи. И точно защото добре съм запознат с дружеството
Въпросът ми не трябва да се тълкува като съвет нито за покупка нито за продажба!!!
Коментар
-
Защо се смеете – това беше първия въпрос който си зададох, когато се запознах с тази Акция . То, емира на Кувейт навремето ни посъветва да търсим нефт и газ за да довършим амбициозните реформи които сме започнали. И по соца търсеха, (ГАЗ е един от резултатите). Като гледам как се харчат правата, не ви пречи да обясните по човешки защо дружеството е добро (което е и мое мнение).
Защитете си позицията - за други акции ни се проглушиха ушите да слушаме за перспективи и светло бъдеще
Успехи !
Коментар
Коментар