IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• HI4 DA NE TI PUKA SMURFI, MNOGO SI DOBRA

Коментар

• Даааа,
      от доста време никой не ме е обиждал
      Хайде да не разводнявам тамата :-)

Успешен ден на продавачите по тази позиция ;-)

Коментар

• Смърфи, оприличавам те на Свободата - поддържаш смело огъня по барикадите!

Коментар

• Охо, безимен! :-)

Това ти ли си или халюцинирам?
          Много ми е приятно да попадна отново на твой пост
          Нямаше те много време :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
            RINO - абсолютно прав си. Поразително е как всеки се затруднява да отговори за реалния бизнес и реалните перспективи пред дружеството! Пълен майтап.
            Търгува се въздух под налягане.
            Без майтап, ако е под шапката на "Химимпорт", аз също давам реални пари, дори и за "въздуха под налягане"!
            На това му се казва инвестиране на СОБСТВЕНИ средства: риск има, както навсякъде, поносим!

На когото не му се рискува (премерено), не ходи в гората!

Коментар

• RINO - абсолютно прав си. Поразително е как всеки се затруднява да отговори за реалния бизнес и реалните перспективи пред дружеството! Пълен майтап.
              Търгува се въздух под налягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                имат ли представа колко са залежите и как се оценяват и къде е този потенциал.?
                rino, обещавам ти, че ако спреш да питаш, като си напазарувам още малко ГАЗ, ще ти кажа колко са залежите според геолозите и къде сa

а сега спрете да плачкате двамата с VS, че ми се къса сърцето като ви гледам...

Коментар

• 25 Приходи от продажби

30.09.2006 30.09.2005
                  ‘000 лв ‘000 лв

А) на продукция – в т.ч.: 13 630 10 206
                  - Природен газ 7775/6385 хил.н.м3 1866 1 168
                  - Суров нефт 19677/19690 тона 11 764 9 038

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                    Въпросът ми е съвсем сериозен и го повтарям.
                    Опитвам се да абстрахирам от еуфорията. Известно и какъв е предметът на дейност и на хартия какво върши. Но какви са реалните перспективи???
                    напълно те разбирам, това е най-скъпата upstream компания на света, а тя дори и Нефт няма много ми е чудно някой от така върлите привърженици на ГАЗ, които обясняват какви добри показатели има дружеството ( ник: баланс) имат ли представа колко са залежите и как се оценяват и къде е този потенциал.?

както и да е, не спори. само ще бъдеш нападнат. чети си отстрани и се смей

Коментар

• prodigal - съгласен съм с теб. Но който не иска да мисли критично за някоя позиция, не можеш да го накараш. Въпрос на психика е. Който ме е разбрал, разбрал.
                      Това че никой не ми отговори на "елементарния" въпрос който пускам вече втори ден за мен е показателно. Тук явно търгуваме по емоции, еуфория и в търсене на бърза печалба.
                      Това се случва с много позиции на БФБ. Няма лошо разбира се, това не ми пречи и аз да съм в позицията.
                      Но търся сериозни "фундаментални" перспективи. И точно защото добре съм запознат с дружеството

Въпросът ми не трябва да се тълкува като съвет нито за покупка нито за продажба!!!

Коментар

• Гаф, за който така и не се чу за виновни...

Коментар

• Ако не беше гафа от оня петък, Неф и Газ щеше да е над 8 лева сега, ама и това ще стане скоро...

Коментар

• Защо се смеете – това беше първия въпрос който си зададох, когато се запознах с тази Акция . То, емира на Кувейт навремето ни посъветва да търсим нефт и газ за да довършим амбициозните реформи които сме започнали. И по соца търсеха, (ГАЗ е един от резултатите). Като гледам как се харчат правата, не ви пречи да обясните по човешки защо дружеството е добро (което е и мое мнение).
                            Защитете си позицията - за други акции ни се проглушиха ушите да слушаме за перспективи и светло бъдеще

Успехи !

Коментар

• VS, и какво ще се случи в Понеделник, ако не ти се "посочи смислен отговор"? Ще изсипеш 50 - 100 000 хиляди акции на пазара?

Хората добре ти казаха - следи информациата за дружеството, смятай, мисли и евентуално купувай - продавай.

П.С. Без лоши чувства. Успехи!

Коментар

• В ПиаР кампанията около Химимпорта, не се каза, или поне аз не съм чул, да се каже нещо по-така за GAZа, сигурно, понеже дружеството няма нужда от ПР, VS погледни отчетите и от проспекта на Химимпорт прочети за GAZ и ще си в час...

Коментар

Working...
                                X