If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
..я поглени пак двата отчета - първо на СХИМ и после на ГАЗ...какво чувстваш като гледаш единия и като гледаш другия...разлика е очевидна....поне за мен....
Абе ПДНГ беше едно от най-подценените дружества бе хора. Възходящото развитие на дружеството намери реално отражение в консолидирания счетоводен отчет. Работниците спели по време на работа, сондите не бачкат... от къде тая печалба тогава ??? - от торбата на дядо Коледа ??????? На много хора така и не им стана ясно ,че ПДНГ не се занимава само с добив на нефт и газ, а и с много други дейности, за които всеки направил си елементарен труд може да разбере ...
Е- е , промоцията свърши !
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АКЦИОНЕРИ !!!!!
5 340 000 лв печалба - това е повече от неконсолидирания........... Честито на печелившите, за жалост аз съм аут от позицията вече, но имам към нея сантиментално чувство........:lol:
Колеги, яка сесия - едни луди обеми, луди обороти, направо не ти е работа Всеки чака кокошката да снесе яйцето, ама уви... интересна работа.....всеки се е прикрил в засада и чака..А кога ще видим отчета казва ли ти някой - Когато му дойде времето - само дано да не е след 800 дни ..
..позицията е една от коментираните и ликвидните, а коментари по отчета няма, интересно...верно още го няма в ел. вид., но едва ли, никой не го е виждал...
Поведението на сериозни участници на БФБ по позицията е показателно за това, че се очакват нови, по-високи нива на цените. Съжалявам за това, че прИмоцията приключва.
Успех!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар