IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Investorrr
    http://www.chimimport.bg/bg/production/27/c11/

Малко информация от сайта на Химимпорт за ПДНГ.
    "... „Проучване и добив на нефт и газ” АД е единственото по рода си дружество за добив на суров петрол в България. Началото на дейността на дружеството е поставено с откритото през 1951г. нефтеното находище в с. Тюленово, с което през 1952г. започва добивът на нефт в България. Основната дейност на “Проучване и добив на нефт и газ” АД е търсене, проучване и реализация на суров нефт и природен газ, търсене, проучване и експлоатация на находища на термални, минерализирани и подземни води за питейни, битови и промишлени цели, разкриване и проучване на находища на геотермална енергия, сондиране на търсещи, проучвателни и експлоатационни сондажи за нефт и газ, подземни води и геотермална енергия.
    “Проучване и добив на нефт и газ” АД е без конкуренция на местния пазар, тъй като е единствената компания, добиваща суров петрол на територията на Република България. През 2004 г., след придобиването на дружеството от „Химимпорт” АД е осъществено преструктуриране дейността му – създадени са нови дружества с ограничена отговорност, в които „Проучване и добив на нефт и газ” е едноличен собственик на капитала. Целта на преструктурирането е създаване на специализирани звена с цел повишаване качеството на извършваните дейности и предлаганите услуги. Създадени са дружествата:

"Геофизични изследвания" ЕООД
    "Българска сондажна компания” ЕООД
    "Българска петролна рафинерия” ЕООД
    "Софгеопроучване" ЕООД
    "Софгеолинт"
    “Петро газ антика” ООД
    ..."

Коментар

• GAZ, up, up !

Коментар

• http://www.chimimport.bg/bg/production/27/c11/

Малко информация от сайта на Химимпорт за ПДНГ.

Коментар

• Колеги да честитим празника на всички дами във форума !! Искам специално да поздравя колежката Rozalia и да продължава все така ревностно и аргументирано да защитава нашата позиция !

Желая успехи !!

Коментар

• Първоначално изпратено от iv007
            Няколко мишока се разпродадоха тук, под влияние на всеобщия порив по почти всички позиции, та чак до 9.20...бива ли такива работи след отличните показатели в отчета ...та да видим на какви нива ще влизат ,по-вероятно ще гледат и ще страдат ;-))
            Аз пък си напълних още малко :-)
            Успех на всички фенове на GAZ
            да, това с разпродажбите на 9.20 беше брутално глупаво просто, но пък ми даде възможност да коригирам една моя грешка отпреди известно време

Коментар

• Няколко мишока се разпродадоха тук, под влияние на всеобщия порив по почти всички позиции, та чак до 9.20...бива ли такива работи след отличните показатели в отчета ...та да видим на какви нива ще влизат ,по-вероятно ще гледат и ще страдат ;-))
              Аз пък си напълних още малко :-)
              Успех на всички фенове на GAZ

Коментар

• По много позиции, хората излязоха с надеждата да влязат на по-ниско...някъде може и да им се е отдало, ама тук едва ли...

Коментар

• Колеги, какво става с нашта позиция бе ? Вместо да яхнем вълната, яхнахме метлата ??

Нагледах се на простотии тия два дена . Липсата на информация може да се компенсира по някакъв начин, но липсата на мозък - никога !

Коментар

• Първоначално изпратено от Rozalia
                    Другата голяма глупост го адрес на ГАЗ, дълко време тук във форума бе, че видите ли ГАЗ се занимава само с проучване и добив на Нефт и Газ и че едва ли не като го свърши нефта и газта - и компанията фалира и я закриват - ХАХА - един съвет на тези дето си мислят така - прочетете проспекта на Химимпорт, вижте какви дъщерни дружества има ГАЗ, колко инвестиции са направени в тях, вижде как се развива баланса, нарастването на собствения капита и активите, вижте мениджмънта..да не се повтарям винаги съм ги изтъквала достойнствата на ГАЗ, така както аз ги виждам, на база моите анализи, тук във форума...

Не е препоръка, притежавам акции, както и си взех калкулатор с двойно по-голям дисплей...

Успешна седмица на всички!
                    Браво момиче (за калкулатора) Мисля че ще ти дотрябва още тази година . Успех и по другите позиций

Коментар

• Ехх този нефт...в България има и злато и уран и платина ... всичко е чудесно, да разкопае всеки градината си и ще дигнем БВП-то.. само дето толкова има да копаем, че докато на света му потрябва нашия нефт ще са изръшкали вече всяка капка от останалия свят. Не че компанията няма перспектива, само че търпение /= по-лека форма на отчаяние/ му е майката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rozalia
                        Само голям глупак може да си мисли, че в Бг няма нефт и газ - има огромни количества, ама иска търсене....и че 13те концесии /по памет мисля, че бяха толкова/ на ГАЗ са празни...
                        драга розалия,оптимизма ти е трогателен!бих желал да си права.......

Коментар

• Чух за 2ка в началото, ама чак толкова не ми се вярва...

Коментар

• Да, бавно и полека една акция се превръща от перспективна - в акция-убиец ("Обиец" - биха казали някои)! Както и да я определим - ще се убедим скоро, че (бедна ни е фантазията) не сме и помисляли какво точно могат да сътворят големите играчи на БФБ.
                            Успех и пожелания всички акции в портфейлите ви да са така перспективни в близко бъдеще!
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Хубави новини, значи става за продажба...
                              Всеки ход е грешен!

Коментар

• Другата голяма глупост го адрес на ГАЗ, дълко време тук във форума бе, че видите ли ГАЗ се занимава само с проучване и добив на Нефт и Газ и че едва ли не като го свърши нефта и газта - и компанията фалира и я закриват - ХАХА - един съвет на тези дето си мислят така - прочетете проспекта на Химимпорт, вижте какви дъщерни дружества има ГАЗ, колко инвестиции са направени в тях, вижде как се развива баланса, нарастването на собствения капита и активите, вижте мениджмънта..да не се повтарям винаги съм ги изтъквала достойнствата на ГАЗ, така както аз ги виждам, на база моите анализи, тук във форума...

Не е препоръка, притежавам акции, както и си взех калкулатор с двойно по-голям дисплей...

Успешна седмица на всички!

Коментар

Working...
                                X