Жоро, има събота и неделя за това, в петък следобеда, койти се рови за информация, ето в събота и неделя ще направя справка в сайта на АОП да видим колко поръчки е спечило ПДНГ, щото си мисля, че има, но никой не ги помества тук....Хайде наслаждавайте се на хубавото време навън...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nevermindБългарска сондажна компания ще прокарва сондаж до 2500 м. в с. Одърне
(GAZ)
16.03.2007 12:11
Българска сондажна компания сключи договор за проектиране и прокарване на сондаж Р-1 Одърне в блок 1-1 Плевен до дълбочина 2500 м и извършване на изследователски работи в сондажа, съобщиха от АОП.
В обема на поръчката е включено и предаване на сондажа, годен за експлоатация или в зависимост от резултата от изследователските работи, демонтаж и на сондажната апаратура, ликвидация на сондажа и рекултивация на сондажната площадка.
Сключеният договор е на стойност 2.338 млн. лв. без ДДС.
Българска сондажна компания ЕООД е 100% собственост на Проучване и добив на нефт и газ АД.
Компанията приключи изминалата 2006 г. с нетна печалба от 5.342 млн. лв., спрямо положителен финансов резултат от 2.891 млн. лв. за година по-рано. Химимпорт АД притежава 52% от капитала, докато Интер Ръбър Хеми ЕООД държи 21.97 на сто.
До момента общо 14 700 акции от дружеството смениха собствеността си на нива от 9.75 и 9.99 лв. за брой.
Възложител: "Проучване и добив на нефт и газ" /ПДНГ/ АД - София
Преписка: 01123-2006-0007 (Възложена)
Процедура:
Описание: Проектиране и прокарване на сондаж Р-1 Одърне в Блок 1-1 Плевен до дълбочина 2500м и извършване на изследователски работи в сондажа. В обема на поръчката е включено и предаване на сондажа, годен за експлоатиране или в зависимост от резултата от изследователските работи, демонтаж на сондажната апаратура, ликвидация на сондажа и рекултивация на сондажната площадка.
И къде е новината, че не разбрах?
Коментар
-
Това, че си спечелил от Химко е супер, но трябва да се отчита и при какъв риск. По принцип хората печелят от най-различни дейности, даже и от Еврофутбол, като със сигурност има и такива дето са изкарали повече от Еврофутбол за времето, откакто аз съм си взел ГАЗ. При все, че акциите на Химко от юридическа и икономическа гледна точка струват нула стотинки /лично мнение/, купуването им, според мен е огромен риск, евала, че ти си съумял да се възползваш.
Успехи и на теб.
Коментар
-
Investorrr, имах предвид, че малко избързваш с прогнозата, че това са последните акции на нива около 10 лева, но както и да е. не си ме разбрал....
Между другото, понеже ми даваш съвети кво е трябвало да купувам , ще ти кажа, че само от едно смотано химко за по малко от месец, след многократни покупки и продажби, изкарах толкова, колкото 3 пъти ръста на ГАЗ за последните 6 месеца :-) Така че, не ме мисли :-)
Споменавал съм го и друг път тук, че от ГАЗ съм печелил, но просто ме кефи как само някой да изрази нотка съмнение в бъдещето на ГАЗ и 5-6 човека скачат срещу него с партиен патос и плам в очите :-)
Успех на всички!
Коментар
-
Инвесторе, незнам дали ще спрат версиите под 10 лв., следейки поведението на продавачите, неискам да ги обиждам ,нито да давам препоръки, бих посъветвал само да направят спавка за печалбата на Топливо и ПДНГ, а след това и за цените на които се търгуват.
Наистина изумен съм, просто нямам думи - печалбата била предварително калкулирана в цената, тва било, онова било, сигурно и новината за подписания договор е вече изконсумирана , а ?
Желая успех на всички акционери на ПДНГ, ЧЕ ДОЙДЕ И НАШИЯ ЧАС !
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aПървоначално изпратено от InvestorrrХахаха, много обичам когато познавам.....
Следя позицията изкъсо. Познах, че всичко около 10 лв., ще бъде изкупувано, понеже е добра покупка, както и не виждам логика някой да продава на тези цени, но това е мое мнение - ами смятайте коефициенти, гледайте в какъв бранш работи и се развива ГАЗ, вижте колко конкурента има в БГ ГАЗ, и дали има въобще, вижте мениджмънта, вижте че ГАЗ е е портфейла на пенсионните фондовете на Съгласие, в портфейла на договорни фондове и после се ядосвайте като изтървете влака....
Не е препоръка. Притежавам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindБългарска сондажна компания ще прокарва сондаж до 2500 м. в с. Одърне
(GAZ)
Българска сондажна компания сключи договор за проектиране и прокарване на сондаж Р-1 Одърне в блок 1-1 Плевен до дълбочина 2500 м и извършване на изследователски работи в сондажа, съобщиха от АОП.
В обема на поръчката е включено и предаване на сондажа, годен за експлоатация или в зависимост от резултата от изследователските работи, демонтаж и на сондажната апаратура, ликвидация на сондажа и рекултивация на сондажната площадка.
Българска сондажна компания ЕООД е 100% собственост на Проучване и добив на нефт и газ АД.
Компанията приключи изминалата 2006 г. с нетна печалба от 5.342 млн. лв., спрямо положителен финансов резултат от 2.891 млн. лв. за година по-рано. Химимпорт АД притежава 52% от капитала, докато Интер Ръбър Хеми ЕООД държи 21.97 на сто.
До момента общо 14 700 акции от дружеството смениха собствеността си на нива от 9.75 и 9.99 лв. за брой.
Коментар
-
nevermind
Българска сондажна компания ще прокарва сондаж до 2500 м. в с. Одърне
(GAZ)
Коментар
Коментар