IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жоро, има събота и неделя за това, в петък следобеда, койти се рови за информация, ето в събота и неделя ще направя справка в сайта на АОП да видим колко поръчки е спечило ПДНГ, щото си мисля, че има, но никой не ги помества тук....Хайде наслаждавайте се на хубавото време навън...

Коментар

• Повечето хора тук или пропускат информация (или изобщо не я търсят) или недоглеждат нещата, а после се вайкат из форума: " Уж всичко толко убаво па цената не скача...."
      :-)

Коментар

• В интерес на истината и аз не разбрах от коя медия е новината?

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
          Българска сондажна компания ще прокарва сондаж до 2500 м. в с. Одърне
          (GAZ)
          16.03.2007 12:11

Българска сондажна компания сключи договор за проектиране и прокарване на сондаж Р-1 Одърне в блок 1-1 Плевен до дълбочина 2500 м и извършване на изследователски работи в сондажа, съобщиха от АОП.

В обема на поръчката е включено и предаване на сондажа, годен за експлоатация или в зависимост от резултата от изследователските работи, демонтаж и на сондажната апаратура, ликвидация на сондажа и рекултивация на сондажната площадка.

Сключеният договор е на стойност 2.338 млн. лв. без ДДС.

Българска сондажна компания ЕООД е 100% собственост на Проучване и добив на нефт и газ АД.

Компанията приключи изминалата 2006 г. с нетна печалба от 5.342 млн. лв., спрямо положителен финансов резултат от 2.891 млн. лв. за година по-рано. Химимпорт АД притежава 52% от капитала, докато Интер Ръбър Хеми ЕООД държи 21.97 на сто.

До момента общо 14 700 акции от дружеството смениха собствеността си на нива от 9.75 и 9.99 лв. за брой.
          За това ли става въпрос:

Възложител: "Проучване и добив на нефт и газ" /ПДНГ/ АД - София

Преписка: 01123-2006-0007 (Възложена)

Процедура:
          Описание: Проектиране и прокарване на сондаж Р-1 Одърне в Блок 1-1 Плевен до дълбочина 2500м и извършване на изследователски работи в сондажа. В обема на поръчката е включено и предаване на сондажа, годен за експлоатиране или в зависимост от резултата от изследователските работи, демонтаж на сондажната апаратура, ликвидация на сондажа и рекултивация на сондажната площадка.

И къде е новината, че не разбрах?

Коментар

• Това, че си спечелил от Химко е супер, но трябва да се отчита и при какъв риск. По принцип хората печелят от най-различни дейности, даже и от Еврофутбол, като със сигурност има и такива дето са изкарали повече от Еврофутбол за времето, откакто аз съм си взел ГАЗ. При все, че акциите на Химко от юридическа и икономическа гледна точка струват нула стотинки /лично мнение/, купуването им, според мен е огромен риск, евала, че ти си съумял да се възползваш.

Успехи и на теб.

Коментар

• Investorrr, имах предвид, че малко избързваш с прогнозата, че това са последните акции на нива около 10 лева, но както и да е. не си ме разбрал....

Между другото, понеже ми даваш съвети кво е трябвало да купувам , ще ти кажа, че само от едно смотано химко за по малко от месец, след многократни покупки и продажби, изкарах толкова, колкото 3 пъти ръста на ГАЗ за последните 6 месеца :-) Така че, не ме мисли :-)

Споменавал съм го и друг път тук, че от ГАЗ съм печелил, но просто ме кефи как само някой да изрази нотка съмнение в бъдещето на ГАЗ и 5-6 човека скачат срещу него с партиен патос и плам в очите :-)

Успех на всички!

Коментар

• Инвесторе, незнам дали ще спрат версиите под 10 лв., следейки поведението на продавачите, неискам да ги обиждам ,нито да давам препоръки, бих посъветвал само да направят спавка за печалбата на Топливо и ПДНГ, а след това и за цените на които се търгуват.

Наистина изумен съм, просто нямам думи - печалбата била предварително калкулирана в цената, тва било, онова било, сигурно и новината за подписания договор е вече изконсумирана , а ?

Желая успех на всички акционери на ПДНГ, ЧЕ ДОЙДЕ И НАШИЯ ЧАС !

Коментар

• Това последното не бе към Жоро лекса, а към just a trader, ама той май не е писал лоши неща тук, така че си връщам думите назад...обръках се.

Коментар

• Жоро, не се оправдавай, не ти трябват връзки...ами вместо да беше писал глупости тук по форума преди месеци, да беше проявил малко разум и да си беше купил......

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                      Първоначално изпратено от Investorrr
                      Хахаха, много обичам когато познавам.....
                      И какво по-точно позна????
                      Жоро, не си мисли, че съм знаел нещо...всеки може да види, че аз пиша за ГАЗ тук от повече от половин година и винаги съм казвал, че имам акции, повече от година и половина, последните съм ги купувал на 7.35 лв., когато като излязоха новите акции през ноември всички се юрнаха да продават, и пишеха глупости тук във форума. Колко акции се продаха тогава под 8 лв. не е истина.

Следя позицията изкъсо. Познах, че всичко около 10 лв., ще бъде изкупувано, понеже е добра покупка, както и не виждам логика някой да продава на тези цени, но това е мое мнение - ами смятайте коефициенти, гледайте в какъв бранш работи и се развива ГАЗ, вижте колко конкурента има в БГ ГАЗ, и дали има въобще, вижте мениджмънта, вижте че ГАЗ е е портфейла на пенсионните фондовете на Съгласие, в портфейла на договорни фондове и после се ядосвайте като изтървете влака....

Не е препоръка. Притежавам акции.

Коментар

• sus sigurnost nqkoi sa bili po-napred s materiala!
                        no zatova ili trqbvat vruzki ili da si edin ot tqh 4ovek ot grupirovkata

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                          Българска сондажна компания ще прокарва сондаж до 2500 м. в с. Одърне
                          (GAZ)

Българска сондажна компания сключи договор за проектиране и прокарване на сондаж Р-1 Одърне в блок 1-1 Плевен до дълбочина 2500 м и извършване на изследователски работи в сондажа, съобщиха от АОП.

В обема на поръчката е включено и предаване на сондажа, годен за експлоатация или в зависимост от резултата от изследователските работи, демонтаж и на сондажната апаратура, ликвидация на сондажа и рекултивация на сондажната площадка.

Българска сондажна компания ЕООД е 100% собственост на Проучване и добив на нефт и газ АД.

Компанията приключи изминалата 2006 г. с нетна печалба от 5.342 млн. лв., спрямо положителен финансов резултат от 2.891 млн. лв. за година по-рано. Химимпорт АД притежава 52% от капитала, докато Интер Ръбър Хеми ЕООД държи 21.97 на сто.

До момента общо 14 700 акции от дружеството смениха собствеността си на нива от 9.75 и 9.99 лв. за брой.
                          Колега nevermind, днес имаше доста сериозно раздвижване по позицията, с оглед изминалите седмици де, та си мисля дали някои хорица не са научили по-рано новината, която по мое скромно мнение е изключително положителна ..??

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                            Хахаха, много обичам когато познавам.....
                            И какво по-точно позна????

Коментар

• Добре, харесва ми новината...

Коментар

• Българска сондажна компания ще прокарва сондаж до 2500 м. в с. Одърне
                                (GAZ)

Коментар

Working...
                                X