В същото време на БФБ е пълно с избушени компании /ХИКА, ЦЕНХЛ, ФАЗЕР и т.н. мога да изредя поне 10/, чиито акции се представят чудесно - лоши компании, но добри акции. Факт.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Ами, devils, какво има да се пише за ГАЗ. За вече може би година писане в тази тема, съм казал всичко какво мисля за ГАЗ. Ако мога да обобщя - към момента ГАЗ е прекрасна компания и много лоша акция. Сигурно 95% от капиталовия пазар няма доверие в това дружество, което явно е проблем - за това акцията да разгърне потенциала си. Иначе, добре че си ти да поддържаш огъня, че както акцията е заспала, така и темата ще заспи. Добре, че има една тема за заспалите дружества, там с основание може да се пише за ГАЗ. Иначе, според мен ще изцедят максимално много акции на 10 лв. - гледам мераклии да продават на тази цена не липсват вече 4-5 месеца и като се свършат тези ентусиасти, ще има други нива. Никой не купува по-скъпо, ако може да купи нещо и по-евтино.
Коментар
-
Investorre, гледам ,че днеска бистриш Топливо.. хубава компания - не е лошо. Та в тоя ред на мисли още повече се убеждавам /и след малък сравнителен анализ/ ,че ПДНГ остана от малкото неоценени дружества тук - даже спокойно мога да кажа - много,много подценени. При стабилни фундамендални показатели, финансови резултати - много добри и последователно подобряващи се всяко тримесечие, а и добри перспективи - единствено мже да ме е яд ,че в момента нямям възможност да допълня малко. Тук след време ще стане страшно и що ми се струва, че тва време наближава ..
Коментар
-
Мавриций
Дали не очакваме тук някаква новина?И 129 купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИЗдравейте,
какво става с това наше дружество и голфа край Шабла, нали общината щеше да прави апорт?
А колкото до търговията на борсата - много го купуват тези ИП-ТА, интересна работа.
Чака се тук нещо.
Айде успехи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от InvestorrrБоже, колко мъка има на този свят))
Прав си. Ако е верно това дето Жоро Лекса разправя, че обичаш ГАЗ повече от жена си, тоооооо мъка голяма. Преди имаше една реклама дето пича си ляга с пералнята. Чудя се как ли се задоволяваш точно с ГААААААЗ-а
Коментар
-
Re: =
Първоначално изпратено от inokentiiПървоначално изпратено от InvestorrrТи си казвал, че си изкарвал пари от ГАЗ. Затова, или добро или нищо за ГАЗ. А, освен цената, аз друго лошо не виждам за ГАЗ)))
Господине, не сте ли запознат със закона за вероизповеданията в България. Всяка нова църква трябва да се регистрира! Задължително.
Затова църквата на почитателите на ГАЗ трябва да бъде легално призната. Но тъй като вашия Бог (ГАЗ) все още не е мъртав, не очаквам да съберете много последователи, но ви пожелавам да ги съберете скороНа хаирлия да е
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrТи си казвал, че си изкарвал пари от ГАЗ. Затова, или добро или нищо за ГАЗ. А, освен цената, аз друго лошо не виждам за ГАЗ)))
Господине, не сте ли запознат със закона за вероизповеданията в България. Всяка нова църква трябва да се регистрира! Задължително.
Затова църквата на почитателите на ГАЗ трябва да бъде легално призната. Но тъй като вашия Бог (ГАЗ) все още не е мъртав, не очаквам да съберете много последователи, но ви пожелавам да ги съберете скороНа хаирлия да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aПървоначално изпратено от Investorrr
... ама не плюй по ръката дето те е хранила, че се връща да знаеш.....специално ти не се спря да пишеш простотии по тази тема...
хахахахаха. ти направо цепиш мрака. ръката която ме е хранила...хохохо. и още - аз не плюя, просто се е.авам. и то най вече с илюзиите на някои хора, че България е Кувейт на Балканския полуостров. Имам чувството, че инвестирането го приемаш някак си много лично, много емоционално...Компаниите в които си инвестирал си ги обичаш повече от жена ти. ....Склонен си да им простиш всеки грях, и всяка е.авка -))) Няма да се очудя, ако до плаката на Саманта Фокс в детската ти стая имаш и постер на УС на ПДНГ с автографи, а Биг Бос-а е твоя ПЪРСЪНЪЛ ДЖИЗЪС :-) Не ти ли пречи това да си наистина добър в тази "игра"?
Айде успех!)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Investorrr
... ама не плюй по ръката дето те е хранила, че се връща да знаеш.....специално ти не се спря да пишеш простотии по тази тема...
хахахахаха. ти направо цепиш мрака. ръката която ме е хранила...хохохо. и още - аз не плюя, просто се е.авам. и то най вече с илюзиите на някои хора, че България е Кувейт на Балканския полуостров. Имам чувството, че инвестирането го приемаш някак си много лично, много емоционално...Компаниите в които си инвестирал си ги обичаш повече от жена ти. ....Склонен си да им простиш всеки грях, и всяка е.авка -))) Няма да се очудя, ако до плаката на Саманта Фокс в детската ти стая имаш и постер на УС на ПДНГ с автографи, а Биг Бос-а е твоя ПЪРСЪНЪЛ ДЖИЗЪС :-) Не ти ли пречи това да си наистина добър в тази "игра"?
Айде успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от devilsInvestorre, абе Жоро не си ли го разбрал. Нека си пише човека, неговите забележки, коментари и по някога глупости - поне не са досадни и злобни като на долуизброените от теб отличници във форума.
Че ГАЗ е подценено и от самолет се вижда, .. винаги съм го казвал, много е подценено даже .. че не продавам също. Дружеството показва стабилност и постоянно подобряване на финансовите резултати, вярно в момента не е обект на интерес, но ще бъде, и аз за мен си съм убеден в това - за това и инвестирах тук - потенциала е много сериозен.
Айде със здраве и успехи !!)))/, белким случи да купи колкото се може по-евтино. От шест месеца не се спря да ръси регулярно небивалици. Истината е, че такива после така и не се връщат в старата, хранила ги инвестиция, за което съжаляват. Пак казвам, продай и си върви със здраве, а не плюй и не се се излагай, щото палачинката има и друга страна
))))
Коментар
Коментар