IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=350600

Кой ли стои зад тази фирма ?

Коментар

• devils, днес по-бива по нашата позиция :lol:. Гледам наши приятели отново обират всичко до 10 лв. :lol: - дано това да доведе до вразумяване на продаващите :lol:

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=51750

Коментар

• i na gaz skoro shte zamirishe... nqkude po-silno, nqkude ne tolkova... no tuk ne e za pusha4i opredeleno! vzrivoopasno e!

Коментар

• а така, браво. така се пише.

ей това, го напиши и там. ами така де, аз да не съм женен за фазера

и ти пожелавам ГАЗ да стигне доходността на Фазера за последните 6 години - 14 000%

Коментар

• Бопка, каквото е твоето отношение към ГАз, такова е и моето към Фазера - аз за Фазерелеса няма какво да коментирам - нито компанията става, а това че по акцията има временно и необяснимо за мен оживление, не заслужава според мен внимание. Когато видя на снимка, някой от мениджмънта на Фазера, или чуя, че Фазера е започнал да се занимава с по-печеливша дейност - петрол, финанси или нещо подобно, което гарантира приходи и печалби за дълги години напред може и да проявя интерес. С дървени компании, аз не се занимавам :lol:

Коментар

• абе не, критицизъм трябва., това е

Коментар

• А във вашата тема за Фазера написах, че това са новите Пътища - не си ли доволен )))

Коментар

• Бопка, цацата няма да се свърши да знаеш :lol:

Коментар

• Инжестор, това го напиши и в темата за Фазера. Намери и други, които да пишат там, че се притеснявам вече как всички го харесват.

Мерси

Коментар

• Ще почакаме и ще разберем, винаги съм казвал ,че ПДНГ е в сянката на останалите компании в холдинга - така или иначе това се отразява не толкова върху работата на дружеството и резултатите от дейността му, колкото върху цената на акцията. Но в крайна сметка важното е дружеството да бъде инвестирано, а резултатите на капилатовия пазар сами ще дойдат.
                        Така или иначе аз и сега да реша да продам, пак съм на печалба, и то никак не лоша. Но когато печалбата за 1бр. акция тук не се връзва с очакванията ми - не я пипам. Не ,че за това кратко време съм очаквал кой знай какво - резултата е добър за мен, но погледа ми е много по-далече.
                        И пак казвам - нашто време наближава !

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo
                          Na FAZERA da se vika losha kompania e goliama glupost
                          Според мен, е не лоша, ами даже много лоша. Ако бях на мястото на един мой любимец, платен писач във форума, бих написал стронг сел. Колкото и глупаво да ти звучи.

Коментар

• Според мен, най показателното за отношението на капиталовия пазар към дружеството ПДНГ, е като гледам анализи и коментари за Химимпорт и ЦКБ, че като почнат да споменават за дружествата от портфейла на Хима, ГАЗ или не се споменава като дружество, което е от значение и стойност за холдинга, често даже и го пропускат да го споменат, или се споменава на последно място - ей така, между другото, което за мен лично е напълно неразбираемо. Devils, това е действителността, за съжаление.

Коментар

• Na FAZERA da se vika losha kompania e goliama glupost
                              "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                                Ами, devils, какво има да се пише за ГАЗ. За вече може би година писане в тази тема, съм казал всичко какво мисля за ГАЗ. Ако мога да обобщя - към момента ГАЗ е прекрасна компания и много лоша акция. Сигурно 95% от капиталовия пазар няма доверие в това дружество, което явно е проблем - за това акцията да разгърне потенциала си. Иначе, добре че си ти да поддържаш огъня, че както акцията е заспала, така и темата ще заспи. Добре, че има една тема за заспалите дружества, там с основание може да се пише за ГАЗ. Иначе, според мен ще изцедят максимално много акции на 10 лв. - гледам мераклии да продават на тази цена не липсват вече 4-5 месеца и като се свършат тези ентусиасти, ще има други нива. Никой не купува по-скъпо, ако може да купи нещо и по-евтино.
                                Да някои си пазаруват евтино в момента, но то на това пазар ли му викаш. Акцията се манипулира лесно - нека някой по-якичък да се опита да направи по-сериозен пакет, пък да видим до къде ще стигне ..
                                Айде успехи ! В ПДНГ има и хляб , има и акъл

Коментар

Working...
                                X