IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стабилен отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
      Опитах се да говоря с един от управителите но ударих на камък, мълчат като комунисти Беше готов да си говориме за времето , за футбол , за коли , за жени но нищо по темата GAZ Нещо ни кроят ама да видиме какво

Ми той, ако е управител... ясно си е казал за какво (и с кого!) иска да говори... за жени, но те са и най-добрите парламентаристи!... ))

Защо да не упълномощим такива наши представителки - за разговор..., а трудът им - да възнаградим!... Има толкова начини... ))

А жените, когато са добре мотивирани - просто нямат празно (нямат несполучливи опити)!... ))
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
        Опитах се да говоря с един от управителите но ударих на камък, мълчат като комунисти Беше готов да си говориме за времето , за футбол , за коли , за жени но нищо по темата GAZ Нещо ни кроят ама да видиме какво
        И моята информация е такава.

Коментар

• Опитах се да говоря с един от управителите но ударих на камък, мълчат като комунисти Беше готов да си говориме за времето , за футбол , за коли , за жени но нищо по темата GAZ Нещо ни кроят ама да видиме какво

Коментар

• Първоначално изпратено от Lee
            Значи няма друга фирма в България, която да се занимава с проучване и добив на нефт и газ, нали?
            Има чужди фирми, които се мъчат да търсят и добиват нефт и газ в БГ, доколкото знам са печеливши, но инфото ми е непълно, но това едва ли е конкуренция, която завзема пазари и т.н....

Коментар

• ааа, ти за инвеститори си мислел, пък аз за...инвестиции)))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                Първоначално изпратено от Investorrr
                Първоначално изпратено от Lee
                Има ли подобни дружества като ГАЗ? Дружества с основна дейност като на ГАЗ?
                Защо си набиват парите в компании опериращи в среда със свирепа конкуренция и от страна на големи имена от световен мащаб - не ми е ясно???
                за голфа ли говориш))))
                Не, естествено )) Говоря за застраховането, банките, акумулаторите и другите дървета и фазери )))

Коментар

• Значи няма друга фирма в България, която да се занимава с проучване и добив на нефт и газ, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                    Първоначално изпратено от Lee
                    Защо си набиват парите в компании опериращи в среда със свирепа конкуренция и от страна на големи имена от световен мащаб - не ми е ясно???
                    за голфа ли говориш))))

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от nevermind
                        Химимпорт увеличават капитал - за ГАЗ нищо. Не знам как да се тълкува това.
                        ne burzai be pi4! shte ima za vsi4ki!

ne beshe li spomenal g-n Kerezov predi vse pak dosta vreme, 4e GAZ e neshto kato "perlata" v koronata na CHIM!?
                        Неполиран диамант е ГАЗ, затова не казват нищо, според мен, просто е очевидно мълчанието на мениджмънта. Ако не беше Мариян да им зададе конкретни въпроси за ГАЗ на пресконференцията на Химимпорт през пролетта, тъй и нямаше да има никакво инфо за ГАЗ, а всъщност като се четат докладите и отчетите на дружеството, се вижда, че има развитие и възникват много интересни въпроси. Не е препоръка.
                        Има ли го това интервю някъде публикувано?

Благодаря!
                        http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=49450

Друго за ГАЗ не съм чел от повече от година.

Коментар

• Има ли подобни дружества като ГАЗ? Дружества с основна дейност като на ГАЗ?

Коментар

Първоначално изпратено от nevermind
                            ne burzai be pi4! shte ima za vsi4ki!

ne beshe li spomenal g-n Kerezov predi vse pak dosta vreme, 4e GAZ e neshto kato "perlata" v koronata na CHIM!?
                            Неполиран диамант е ГАЗ, затова не казват нищо, според мен, просто е очевидно мълчанието на мениджмънта. Ако не беше Мариян да им зададе конкретни въпроси за ГАЗ на пресконференцията на Химимпорт през пролетта, тъй и нямаше да има никакво инфо за ГАЗ, а всъщност като се четат докладите и отчетите на дружеството, се вижда, че има развитие и възникват много интересни въпроси. Не е препоръка.
                            Има ли го това интервю някъде публикувано?

Благодаря!

Коментар

• Холдинговото дружество възнамерява да използва нетните приходи от новите акции за финансиране на инвестиции и дейността на групата. Това включва записване на акции от предстоящото увеличение на капитала на Централна Кооперативна Банка, за придобиване на акции и дялове от Зърнени Храни България ЕАД, Зърнени храни Балчик ЕАД, Прима Агрохим ЕООД, на стойност минимум 61.23 млн. лв. и др. дружества във връзка с консолидирането на зърнения бизнес. Инвестициите предвиждат придобиване на мажоритарния акционер на пенсионното дружество "Лукойл Гарант" на стойност минимум 22 млн. лв. и за покупка на недвижими имоти.

Коментар

Диамантите си ги пазят))))Сега Химимпорт, после ЦКБ, после...Армеец....има време за Газ))))

Коментар

Working...
                                X