че то ГАЗ не добива петрол, поне не в забележими количества.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от DjabuvstinaПървоначално изпратено от InvestorrrКато почне войната в Иран, очаквам петрола на 125$ барела), е тогава вече съм убеден, че няма да има ДФ без ГАЗ....лека и спокойна вечер...
)
Между другото пиши ми на СКАЙПА....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DjabuvstinaПървоначално изпратено от InvestorrrКато почне войната в Иран, очаквам петрола на 125$ барела), е тогава вече съм убеден, че няма да има ДФ без ГАЗ....лека и спокойна вечер...
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrКато почне войната в Иран, очаквам петрола на 125$ барела), е тогава вече съм убеден, че няма да има ДФ без ГАЗ....лека и спокойна вечер...
Коментар
-
Лихвата в Щатите пада сериозно, само от това очаквам като ефект рязък спад на долара и 100 $ барел петрол, тогава вече се надявам много ДФ и ПФ, притиснати от вече скъпите акции, които предлага пазарът, да преосмислят позицията си спрямо ГАЗ) Като почне войната в Иран, очаквам петрола на 125$ барела
), е тогава вече съм убеден, че няма да има ДФ без ГАЗ....лека и спокойна вечер...
Коментар
-
БЕЗ НОВИНИ, лека, полека, акцията си катери - само по инерция от CHIM....следващо ниво на съпротива 13.5....това е добре, понеже докато/ако излязат новини, акцията ще отскочи от по-високо ниво)))
P.S. Съни, специално за теб голям джокер)) БРП има 28.9 млн. акции, а ГАЗ има само 12.2 млн. акции и повече собствен капитал от БРП. Още не съм видял БРП да има по-голяма годишна печалба от ГАЗ, мисля и никога няма и да видиме. Тая година очаквам печалба от порядъка на 20-40 млн. лв. за ГАЗ, която да дойде от продажбата на Парк Билд ЕООД - дружество от портфейла на ГАЗ, заявено за продажба, която според отчета за Q2 трябва да стане до края на 2007. Изводът е ясен sell BRP, buy GAZ.
Лично мнение, не е препоръка, имам акции.
Коментар
-
Говорете си и си мислете каквото искате))….Иран напредват в разработването на собствено ядрено оръжие, все по-ясно се говори за война в Иран, оттам всеки ще се съгласи, че петрола ще чукне и ще мине 100 $ барела. Когато Химимпорт купуват ПДНГ през 2003 г. петрола е 25 $ барела. Засега , оттам говорят само за инвестиции в ЦКБ, Армеец, БРП, Балкан Еър, Слънчеви лъчи и НИЩО за ГАЗ. Не ми се вярва, че не виждат тези реалности и се надяваме по-скоро да пренасочат финансов ресурс - собствен и привлечен, както и вниманието на инвестиционната общност, именно към най-перспективното дружество в портфейла си – ПДНГ. Тук очаквам нещо подобно на ХВАР, все пак 12,2 млн. акции е смешно малко за дружество като ПДНГ. Лично мнение, не е препоръка, естествено, че имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aПървоначално изпратено от iv007Според мен при растяща цена на горивата и развитието на технологиите за проучване е въпрос на време да дойде добрата новина ,която да те опровергае ;-)
Успехи желая!
Горивата са скъпи => може да се харчи повече за откриването и добиването им ... мисля че е ясно.
Технологиите за проучване и добив се развиват и поевтиняват => може да се търси по-дълбоко и по-мащабно.
Двете твърдения подкрепят тезата , че ако има нещо за откриване ,става все по-вероятно да бъде открито.
Позицията ме кефи , има фундамент за дългосрочен растеж , има и вероятност за рязък скок , макар и малка.
Не препоръчвам нищо Жоре , ти си знаеш , че не играеш тук ;-)
Успехи!
Коментар
Коментар