IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за отговора но си мисля че при така заложения таргет на петрола.....абе не ми се мисли

Коментар

• И не на последно място да се изчака, петролът да се насади трайно около 125-150$ за барел - консервативно заложени таргети, според мен, за цената на петрола, за догодина по това време, та тогава, ще видите "кон, боб яде ли" ))

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
        Investorrr ти ако си купил толкова на такава средна , каква норма на печалба би заложил?
        При позиция като ГАЗ – нарочно преместена на Официален пазар, сегмент Б – за мен предпоставка за син чип – бих заложил на минимум трипъл, че и повече, като ако стане трипъл, ще стане и повече ))) Просто, пазарът в БГ е тотално незрял и му трябват конкретни новини, за ГАЗ това са събития, около дружеството, които все някога трябва да се случат ) Казвал съм ви, какво според мен, задължително трябва да се изчака: проектите в чужбина, резултатите от 3Д проучванията на сегашните 12 находища, резултатите от 3те нови сондажа в БГ, за които до 9 месец са дадени 4.8 млн. лв. и накрая, ако иска някой, може да изчака и развитието и преструктурирането на имотите на дружеството )) Не е препоръка!

Коментар

• Investorrr ти ако си купил толкова на такава средна , каква норма на печалба би заложил?

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
            168 вече два дни пълнят здраво,сигурно имат някой клиент , който обича да си дава насляпо парите на падащ пазар
            Кобос на Капман изкупи много повече акции, в последните месец и половина, два на средна около 13.80 лв., сигурно и той ще да е купувал на сляпо )))))

Коментар

• Мисля, че ще има за какво да пълнят. Както казва Investorrr, тук наистина би трябвало да очакваме добри вести, ако не до края на годината, то най-късно до средата на следващата.
              Това е просто едно лично мнение и не би следвало да се възприема като нещо друго.

Коментар

• 168 вече два дни пълнят здраво,сигурно имат някой клиент , който обича да си дава насляпо парите на падащ пазар

Коментар

• Единствено, не виждам да е посочено търговията с енергийни продукти и стоки - чрез Химимпорт Ойл, което е 51% собственост на ГАЗ и останалите 49% са собственост на Химимпорт. Чрез това дружество, ще се продава произведения от Зърнени храни АД биодизел и биоетанол - пише го в проспекта на последното дружество ) Като лично, аз очаквам добро развитие и пред това дружество /Химимпорт ойл/

Коментар

• http://ogep-bg.com/bg/activities

ДЕЙНОСТИ

Предметът на дейност на „Проучване и добив на нефт и газ” АД включва:

Търсене, проучване, добив и реализация на суров нефт и природен газ;
                    Търсене, проучване и експлоатация на находища на термални, минерализирани води и подземни води за питейни, битови и промишлени цели;
                    Търсене и проучване на находища на геотермална енергия;
                    Сондиране на търсещи, проучвателни и експлоатационни сондажи за нефт и газ, подземни води и геотермална енергия;
                    Научноизследователска и инженерингова дейност в страната и чужбина;
                    Специфични сервизни и външнотърговски операции;
                    Научно-изследователска, инженерингова, развойно-внедрителска, производствена дейност за механизация и автоматизация на технологичните процеси;
                    Преработка на нефт и кондензат;
                    Сервизна геоложко-геофизическа дейност при търсене и проучване на полезни изкопаеми в страната и чужбина;
                    Информационно обслужване, специфична външнотърговска и инженерингова дейности, техническа помощ, транспортни и консултантски услуги;
                    Проектиране, производствена и сервизна дейност в областта на геологията и геофизиката;
                    Патентна, лизингова, търговска, транспортна и ремонтна дейност;
                    Строителство на нефтопроводи, газопроводи и монтаж на съоръжения за работа под налягане

Сайта е правен през 2006 г., от същата фирма, направила по-късно и сайта на Химимпорт ) Ясно и точно е написано ) Какви АДСИЦове ви се въртят в главата, не мога да разбера )

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                      Първоначално изпратено от Investorrr
                      За анализ на имотите на дружеството, най-напред трябва да се тръгне от Парк Билд ЕООД - със заявено намерение за продажба до края на 2007 г., и Шабла голф АД - доказателство, че дружеството управлява ефективно недвижимостите си )) Не е препоръка!
                      Направо да го прекръстят на АДСИЦ и готово.
                      Хахах, луд ли си )) ПДНГ си има много по-перпективна основна дейност, и за развитието в тази насока, много ясно и точно е казано, какво се прави ) - пректи в чужбина, търсене на нови находища, 3Д проучвания на сегашните находища, увеличаване на добива догодина ) - от пресконференцията през април или май тази година. Това, че не се говори по тази тема, не бива да кара хората, да си правят подобни изводи, си мисля аз ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                        За анализ на имотите на дружеството, най-напред трябва да се тръгне от Парк Билд ЕООД - със заявено намерение за продажба до края на 2007 г., и Шабла голф АД - доказателство, че дружеството управлява ефективно недвижимостите си )) Не е препоръка!
                        Направо да го прекръстят на АДСИЦ и готово.

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos
                          Първоначално изпратено от Investorrr
                          Никой не може да ти отговори, и няма и как да се разбере - според мен, не е правена преоценка на актива никога, и сумата на актива, в счетоводните баланси, е поне 10 пъти по-ниска, от реалната стойност ) За анализ на имотите на дружеството, най-напред трябва да се тръгне от Парк Билд ЕООД - със заявено намерение за продажба до края на 2007 г., и Шабла голф АД - доказателство, че дружеството управлява ефективно недвижимостите си )) Не е препоръка!
                          а бе щото и аз нищо не можах да открия
                          Мислиш ли, че няма да се разбере, като му дойде времето ) Просто при Химимпорт, всичко изглежда, да е добре подредено и премерено )

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                            Никой не може да ти отговори, и няма и как да се разбере - според мен, не е правена преоценка на актива никога, и сумата на актива, в счетоводните баланси, е поне 10 пъти по-ниска, от реалната стойност ) За анализ на имотите на дружеството, най-напред трябва да се тръгне от Парк Билд ЕООД - със заявено намерение за продажба до края на 2007 г., и Шабла голф АД - доказателство, че дружеството управлява ефективно недвижимостите си )) Не е препоръка!
                            а бе щото и аз нищо не можах да открия

Коментар

• Никой не може да ти отговори, и няма и как да се разбере - според мен, не е правена преоценка на актива никога, и сумата на актива, в счетоводните баланси, е поне 10 пъти по-ниска, от реалната стойност ) За анализ на имотите на дружеството, най-напред трябва да се тръгне от Парк Билд ЕООД - със заявено намерение за продажба до края на 2007 г., и Шабла голф АД - доказателство, че дружеството управлява ефективно недвижимостите си )) Не е препоръка!

Коментар

• Момчета може ли да ми каже някой какви имоти притежава GAZ?

Коментар

Working...
                                X