If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При тези спадащи и супер ниски цени на петрола май е добра идея да се продаде на този, който по всичко личи, че изкуствено вдига цената с изкупувания.... как мислите?
При тези спадащи и супер ниски цени на петрола май е добра идея да се продаде на този, който по всичко личи, че изкуствено вдига цената с изкупувания.... как мислите?
Мдааа , здравната реформа нанесе непоправими щети на здравето на населението .
Ти да не би да се изключваш от него? ЗабравИ. Също си облъчен.
Езоп е бил цар на иносказа, трудно ми е с него да се меря но, вие тук двама-трима, страшно ми напомняте за пневмонията, която карам: гнусни лепкави храчки са ми се налепили по дихателните пътища, няма дишане. Дори с нос, отвсякъде. Живея само на воля и по навик, ряз почти за нищо нямам. Така и милото ви АД - облепили сте го отвътре, да поеме дъх от инертната и затъпяла маса не може, завалията. И Керезов, и той прецакан, се води по акъла на задръстеняци, и си седите малка, нещастна купчинка "хинвестори" и още по-неизвестни, някакви 600 души персонал, чоплите си в носа и дупчите дъното за още кал...която разбира се, откривате и доволно помлясквате, щото ви били правилни "прогнозите" и"успешни" търсенията /на кал/. " Съвършеното" струпване на мухъл.
Да кажа "честито"? НА КОГО? Свободата НЕ Е салам. Пък и какво разбират прасета от кладенчева вода?
"Не знам как е, ама така не е. И правя всичко никой да не разбере как е". Откровено малоумна "стратегия". И нейният носител тръгнал акъл да дава и да "припоръчва"? Няма вече уважение за такива, "Ферари" с изпуснато "а".
За Мара Кривата, щерката на Гина Кухата и на Гуня Едноокио смок ти пея, за коя.
Честит празник на труда на всички, иначе. Щото онова, за което тук ви "дудна", може и да се играе като голяма спекулация, ама без бач / И МИСЛЕНЕ/ няма как да стане.
А ти, Булл, върни 3-4 страници назад, от повторения на едно и също, ми се изтриха пръстите.
Благодаря за вниманието.
Коментар