IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Общото събрание на акционерите увеличава капитала на Стара планина холд АД със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви и неразпределена печалба от минали години, от 1 750 000 лева на 21 000 000 лева чрез издаване на 19 250 000 броя обикновени,

BRATJA, ............DOJIVJAHME.........)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
      Колчо, да не стане като миналата година! JK ли беше момчето?
      Шегувам се разбира се.

Излезе на терминала...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• На проведено ОСА от 15.06.2007 год., на Стара планина Холд АД-София /CENHL/, са взети следните решения:
        - Приема доклада на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
        - Приема годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
        - Приема доклада на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
        - Избор на регистриран одитор;
        - Приема доклада на Директора за връзки с инвеститорите;
        - Освобождава от отговорност членовете на управителните органи за дейността им през 2006 год.;
        - Промени в устава на дружеството;
        - Разпределя брутен дивидент в размер на 0.1419 лв. на акция за 2006 год.;
        - Начало на изплащане на дивидента: 10.09.2007 г.
        - Срок за изплащане на дивидента: 3 месеца.
        - Общото събрание на акционерите увеличава капитала на Стара планина холд АД със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви и неразпределена печалба от минали години, от 1 750 000 лева на 21 000 000 лева чрез издаване на 19 250 000 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер има право да придобие част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението;
        Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
        Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 27.06.2007 год.
        Право на нови акции от увеличението на капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
        Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на нови акции от увеличението на капитала е 27.06.2007 год.

Коментар

• Колчо, да не стане като миналата година! JK ли беше момчето?
          Шегувам се разбира се.

Коментар

• На проведено ОСА от 15.06.2007 год., на Стара планина Холд АД-София /CENHL/, е взето решение за разпределяне на дивидент за 2006 год., както следва;
            - Брутен дивидент на една акция: 0.1419 лв.;
            - Начало на изплащане на дивидента: 10.09.2007 г.
            - Срок за изплащане на дивидента: 3 месеца.
            Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
            Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 27.06.2007 год.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ama mnogo interesno kak taka se razdviji turgoviqta bez da ima nikakva informaciqCapman sa razbrali ne6to ama kakvo

Коментар

• Ama mnogo interesno kak taka se razdviji turgoviqta bez da ima nikakva informaciqCapman sa razbrali ne6to ama kakvo

Коментар

• аз като ги видя капман и знам

Коментар

• Mai vsi4ki razbrahme kakvo se e re6ilo na subranieto Vuv foruma mai vsi4ki posledni razbirat4estito na spekulantite koito za 15 min vadqt parino o6te pove4e 4estito na tezi koito durjat dulgosro4no
                    4estito i na Capman 4e vlqzoha v podhodq6tiq moment

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
                      Що бре Коле кво стана. Да не двоумеше и да да подскочи изведнъж. Споко още има време. На събранието някой знае ли какво стана? Нали за днес беше?
                      Спря (и обърна) на две оферти "над мен"

Коментар

• Всичко е О.К.Днес пак сме над 70.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Що бре Коле кво стана. Да не двоумеше и да да подскочи изведнъж. Споко още има време. На събранието някой знае ли какво стана? Нали за днес беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            еее точно тука ли ще се отбие... ???
                            би му м.йката..

Коментар

• Хайде че не останаха. Има няма 400 парцала

Коментар

• Има ли новини от събранието?
                                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X