IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все повече приклякаме - дано скока да е голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от B.Graham
      deep deep down...
      Колчо това е приклякване за скок
      Ме дано да е така ...
      (щот излязох от една моя доста "любима позиция" зарад тоз планински масив... и ся кат гледам таз позиция "ще ми избяга")
      "Don't get emotional about stock, clouds the judgement"
      знам че съм в нарушение...

ама пусто..:P
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от B.Graham
        deep deep down...
        Ме дано да е така ...
        (щот излязох от една моя доста "любима позиция" зарад тоз планински масив... и ся кат гледам таз позиция "ще ми избяга")
        "Don't get emotional about stock, clouds the judgement"
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          deep deep down...
          Ме дано да е така ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            deep deep down...
            Life won't wait for you.

Коментар

• deep deep down...

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                Greshka imash
                v HES imat sa 73,73% a ne 83,31%
                Чрез дъщерното си "Славяна" държат още 9 и нещо % . Така, че грешка няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                  Друга грешка която виждам аз е Елхима, Хес, МЦХ, ама те тези грешки са на самия пазар като цяло. То май цялото Елхим не струва реално колкото си изписал, ама нищо. Така мисля аз, може да греша.
                  Za ELHIM sum sklonen da se suglasq no donqkude.No za HES i MCH 6te me izvinqva6 Hodil li si v tezi zavodi, ili rabotil li si s tqh da vidi6 za kakvo stava duma.HES e edin ot nai-golemite proizvoditeli na hidravli4ni elementi i sistemi v evropa,prodajbi ot okolo 50mln godi6no predi uveli4enieto na kapaciteta , i kapitalizaciq ot okolo 70mln si e dori ...., no puk 4ak gre6ki na pazara

Коментар

• 8. Хидравлични елементи и системи АД, гр. Ямбол, ул. "Пирин" № 1 3139 9,58 3139 0
                    Tova e investiciq v drugi predpriqtiq

1. Хидравлични елементи и системи АД, гр. Ямбол, ул. "Пирин" № 1 0 73,73 0 0
                    A tova e investiciq v du6terno drujestvo
                    Prosto 2 dqla ne sa subrani na edno mqsto
                    A kato stava vupros za smetki - poglednete i drugite predpriqtiq kudeto CENHL ima u4astiq :Slavqna(90%), SPH Trans( 65%), Ekobat(16.67%), Forsan(50%), Putstroiinjenering( 26.88%)
                    Pove4e ne mi se izbroqvat.Edno e qsno, 4e akciqta e perspektivna, no tova sa si moi analizi, ne se opitvam da angajiram nqkoi s moeto mnenie

Коментар

• Друга грешка която виждам аз е Елхима, Хес, МЦХ, ама те тези грешки са на самия пазар като цяло. То май цялото Елхим не струва реално колкото си изписал, ама нищо. Така мисля аз, може да греша.

Коментар

• Greshka imash
                        v HES imat sa 73,73% a ne 83,31%

Коментар

• :lol:

Коментар

• Edna prosta smetka:

Dql v drujestvoto Drujestvo Suma(Paz.kapital)

83.31% HES 55.79mln
                            74.72% FAZAN 3.02mln
                            51.40% ELHIM 28.91mln
                            30.91% MCH 35.81mln
                            49.99% ROZA 4.19mln

Sumarno 127.72mln

Kato tova e stoinostta na u4astiqta na CENHL v kapitala na drujestva koito sa listnati na borsata - smetkite sa izvur6eni po broq na akciite na drujestvata i cenite, po koito sa osu6testveni poslednite sdelki.A su6to taka trqbva da se ima na predvid 4e se pla6ta premiq za golemi paketi, toest stoinostta na paketite na CENHL bi trqbvalo da e po-golqma.
                            Pri 1.75mln akcii tova pravi - 72.98 na akciq na tozi etap

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                              На проведено ОСА от 15.06.2007 год., на Стара планина Холд АД-София /CENHL/, са взети следните решения:
                              - Приема доклада на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
                              - Приема годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
                              - Приема доклада на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
                              - Избор на регистриран одитор;
                              - Приема доклада на Директора за връзки с инвеститорите;
                              - Освобождава от отговорност членовете на управителните органи за дейността им през 2006 год.;
                              - Промени в устава на дружеството;
                              - Разпределя брутен дивидент в размер на 0.1419 лв. на акция за 2006 год.;
                              - Начало на изплащане на дивидента: 10.09.2007 г.
                              - Срок за изплащане на дивидента: 3 месеца.
                              - Общото събрание на акционерите увеличава капитала на Стара планина холд АД със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви и неразпределена печалба от минали години, от 1 750 000 лева на 21 000 000 лева чрез издаване на 19 250 000 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер има право да придобие част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението;
                              Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
                              Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 27.06.2007 год.
                              Право на нови акции от увеличението на капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
                              Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на нови акции от увеличението на капитала е 27.06.2007 год.
                              И ся ??
                              тия мижави продажбици май (?) клиентски пазарни продажби ще дойдат..
                              Или ?
                              аз друга причина

Коментар

• 4e i divident

Коментар

Working...
                                X