Все повече приклякаме - дано скока да е голям.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Колчо Слепецаdeep deep down...
(щот излязох от една моя доста "любима позиция" зарад тоз планински масив... и ся кат гледам таз позиция "ще ми избяга")
ама пусто..:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Колчо Слепецаdeep deep down...
(щот излязох от една моя доста "любима позиция" зарад тоз планински масив... и ся кат гледам таз позиция "ще ми избяга")
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Колчо Слепецаdeep deep down...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrДруга грешка която виждам аз е Елхима, Хес, МЦХ, ама те тези грешки са на самия пазар като цяло. То май цялото Елхим не струва реално колкото си изписал, ама нищо. Така мисля аз, може да греша.Hodil li si v tezi zavodi, ili rabotil li si s tqh da vidi6 za kakvo stava duma.HES e edin ot nai-golemite proizvoditeli na hidravli4ni elementi i sistemi v evropa,prodajbi ot okolo 50mln godi6no predi uveli4enieto na kapaciteta , i kapitalizaciq ot okolo 70mln si e dori ...., no puk 4ak gre6ki na pazara
Коментар
-
8. Хидравлични елементи и системи АД, гр. Ямбол, ул. "Пирин" № 1 3139 9,58 3139 0
Tova e investiciq v drugi predpriqtiq
1. Хидравлични елементи и системи АД, гр. Ямбол, ул. "Пирин" № 1 0 73,73 0 0
A tova e investiciq v du6terno drujestvo
Prosto 2 dqla ne sa subrani na edno mqsto
A kato stava vupros za smetki - poglednete i drugite predpriqtiq kudeto CENHL ima u4astiq :Slavqna(90%), SPH Trans( 65%), Ekobat(16.67%), Forsan(50%), Putstroiinjenering( 26.88%)
Pove4e ne mi se izbroqvat.Edno e qsno, 4e akciqta e perspektivna, no tova sa si moi analizi, ne se opitvam da angajiram nqkoi s moeto mnenie
Коментар
-
Edna prosta smetka:
Dql v drujestvoto Drujestvo Suma(Paz.kapital)
83.31% HES 55.79mln
74.72% FAZAN 3.02mln
51.40% ELHIM 28.91mln
30.91% MCH 35.81mln
49.99% ROZA 4.19mln
Sumarno 127.72mln
Kato tova e stoinostta na u4astiqta na CENHL v kapitala na drujestva koito sa listnati na borsata - smetkite sa izvur6eni po broq na akciite na drujestvata i cenite, po koito sa osu6testveni poslednite sdelki.A su6to taka trqbva da se ima na predvid 4e se pla6ta premiq za golemi paketi, toest stoinostta na paketite na CENHL bi trqbvalo da e po-golqma.
Pri 1.75mln akcii tova pravi - 72.98 na akciq na tozi etap
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoНа проведено ОСА от 15.06.2007 год., на Стара планина Холд АД-София /CENHL/, са взети следните решения:
- Приема доклада на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
- Приема годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
- Приема доклада на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
- Избор на регистриран одитор;
- Приема доклада на Директора за връзки с инвеститорите;
- Освобождава от отговорност членовете на управителните органи за дейността им през 2006 год.;
- Промени в устава на дружеството;
- Разпределя брутен дивидент в размер на 0.1419 лв. на акция за 2006 год.;
- Начало на изплащане на дивидента: 10.09.2007 г.
- Срок за изплащане на дивидента: 3 месеца.
- Общото събрание на акционерите увеличава капитала на Стара планина холд АД със собствени средства на дружеството – за сметка на натрупани резерви и неразпределена печалба от минали години, от 1 750 000 лева на 21 000 000 лева чрез издаване на 19 250 000 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. Всеки акционер има право да придобие част от новите акции, съразмерна на участието му в капитала до увеличението;
Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 27.06.2007 год.
Право на нови акции от увеличението на капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 29.06.2007 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на нови акции от увеличението на капитала е 27.06.2007 год.
тия мижави продажбици май (?) клиентски пазарни продажби ще дойдат..
Или ?
аз друга причинаХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар