Струва ми се, че графиката не изключва още известен спад, въпреки, че обемът от вчера може да предполага и обръщане на тенденцията. Но в общи линии май сега е периодът за тези, които се интересуват от холдинга, да се позаредят с акции.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от Боримечкатаи аз ги уважавам Стара планина, сега реших да влезна отново по позицията предотчетно, пък да видим ...
Коментар
-
Vremeto 6te pokaje, no e fakt 4e tova e edin ot nai-prozra4nite i ka4estveni holdingi na borsata.Az po princip bqh fen na PETHL, no armeneca e mnogo nahalen i tazi pe4alba i nqkoi drugi novini okolo PETHL me nakaraha da se razdelq s nego na 13lv i zasega edinstveniq holding v portfeila mi e CENHL
Коментар
-
Първоначално изпратено от Диагностик2,11 лв печалба на 1 стара акция (0.176 лв. за 1 нова акция) за шестмесечие.
При екстраполация (удвояване за година) Р/Е 20 -21
Да разбирам ли, че си променил мнението си, че холдинга е балон?
Не се заяждам - напротив - ценя твоите разсъждения!
В тази връзка, но и към другите уважаеми съфорумци - какво П/Е щеше да изчислиш, ако холдинга имаше само малцинствени участия? Такова е участието например в едно супер дружество - МСН, а горното П/Е май много не се "интересува" от това! Не искам да прозвуча като пълен противник на общоприетите методи за анализ, но моето П/Е е по-скоро някъде към 15)
Успех на всички, инвестирали в този много добър холдинг!
Коментар
-
Bobi75
въобще няма нужда да го гониш, той сам ще дойде
Коментар
Коментар