IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това май е първият отчет над очакванията, поне моите бяха за 7 - 7,5 млн. макс. Дано да повлече крак.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• на първо четене мога само да кажа - евала на холдинга ...

Коментар

• На 27.02.2008 год. в БФБ-София АД е постъпил консолидиран
        отчет към четвърто тримесечие на 2007 год. от
        Стара планина Холд АД-София /CENHL/

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
          Имам една питанка, акциите от увеличението на капитала са по сметка в ЦД или в някой ИП ( както например доверие в Евър )
          ... сички акции са по сметки в ЦД АД.. все пак...
          а акциите от увеличението са в "свободна база"...
          1. вадиш дубликат(у него с ша сичките 300 примерно или колкот са..)
          2. с дубликата мое да праиш кокот си пожелаеш...
          3. усмивки..
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
            Имам една питанка, акциите от увеличението на капитала са по сметка в ЦД или в някой ИП ( както например доверие в Евър )
            Не. Ако имате акции от увеличението, можете да се обърнете към всеки рагистрационен агент или към Вашия ИП за депозитарна разписка.

Коментар

• Имам една питанка, акциите от увеличението на капитала са по сметка в ЦД или в някой ИП ( както например доверие в Евър )
              Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Личното ми мнение е, че в момента инвестицията тука е безрискова. Не виждам накъде може да пада тази акция. Дори и да спи планината за момента заради световната конюнктура и предпазливосста на фондовете, пак ще започне да катери при първия сигнал. Не е препоръка. Имам.

Коментар

• тя 9 лева беше още септември, така че просто ще си върне позиция, трябва по нагоре да се гледа

Коментар

• tja 4e akciata e super-taka e, ama
                    cash njama ;-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
                      Прочетох статията в Пари, както и мненията на брокери. Напълно съвпадат с моето виждане. За мен акцията е подценена и ще бъде една от позициите, които постепенно, но с изявена трайна тенденция за покачване, ще върви нагоре. До края на годината очаквам да мине 9 лв.
                      Не е препоръка.
                      +1

Коментар

• Прочетох статията в Пари, както и мненията на брокери. Напълно съвпадат с моето виждане. За мен акцията е подценена и ще бъде една от позициите, които постепенно, но с изявена трайна тенденция за покачване, ще върви нагоре. До края на годината очаквам да мине 9 лв.
                        Не е препоръка.

Коментар

• В обширна статия за Стара планина холд АД на страници 12 и 13 на днешния ежедневник в-к Пари , журналистката Магдалена Иванова представя резултатите на холдинга след публикуване на отчетите за ІV тримесечие на 2007 година.
                          Владимир Манчев, от Бул Тренд Брокеридж подчертава, че акциите на холдинга са подценени, а според Северин Въртингов от БенчМарк Финанс, борсовата позиция на дружеството е атрактивна в дългосрочен план.
                          ПОВЕЧЕ...
                          Цитираните коментари не представляват препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                            ПП Мога да го оприлича и на коледна елха, окичена с подаръци.

Коментар

• Брей, брей, брей! Сайта на планината стана като дипломна работа за отличен! Поздравления за добрата работа!
                              http://www.sphold.com/bg/za_akcionerite/
                              ПП Мога да го оприлича и на коледна елха, окичена с подаръци.

Коментар

• Blagodarim, za poreden put, za burzinata i otno6enieto kum investitorite po tazi poziciq
                                Uspeh Vi jelaq

Коментар

Working...
                                X