Това май е първият отчет над очакванията, поне моите бяха за 7 - 7,5 млн. макс. Дано да повлече крак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от thehunИмам една питанка, акциите от увеличението на капитала са по сметка в ЦД или в някой ИП ( както например доверие в Евър )
а акциите от увеличението са в "свободна база"...
1. вадиш дубликат(у него с ша сичките 300 примерно или колкот са..)
2. с дубликата мое да праиш кокот си пожелаеш...
3. усмивки..
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПрочетох статията в Пари, както и мненията на брокери. Напълно съвпадат с моето виждане. За мен акцията е подценена и ще бъде една от позициите, които постепенно, но с изявена трайна тенденция за покачване, ще върви нагоре. До края на годината очаквам да мине 9 лв.
Не е препоръка.
Коментар
-
В обширна статия за Стара планина холд АД на страници 12 и 13 на днешния ежедневник в-к Пари , журналистката Магдалена Иванова представя резултатите на холдинга след публикуване на отчетите за ІV тримесечие на 2007 година.
Владимир Манчев, от Бул Тренд Брокеридж подчертава, че акциите на холдинга са подценени, а според Северин Въртингов от БенчМарк Финанс, борсовата позиция на дружеството е атрактивна в дългосрочен план.
ПОВЕЧЕ...
Цитираните коментари не представляват препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
Брей, брей, брей! Сайта на планината стана като дипломна работа за отличен! Поздравления за добрата работа!
http://www.sphold.com/bg/za_akcionerite/
ПП Мога да го оприлича и на коледна елха, окичена с подаръци.
Коментар
Коментар