If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С риск да стана досаден - за мен печалбата си е 10.5млн. !!! А П/Е - около 12!!!
Някак си не мога да приема за малцинствено участие най-голямото "парче" от МСН - почти една трета - направо сме си мажоритари там ...
Знам че е доста пристрастно, но сигурно и други ще се съгласят с мен !
Ами печалбата от продажби на права на HES? Тия еднократните какво да ги правим? P/E да не стане 22?
Малцинствено участие е онази част от нетните резултати от дейността и от нетните активи на дадено дъщерно предприятие, свързана с участия, които не са притежание пряко или косвено чрез дъщерните предприятия на предприятието майка.
Много добре свършена работа с международно приемливи резултати - P/E 15.5, P/S 1.3, EV/EBITDA 11.5, ROE 16% И добър потенциал за ръст през годината
С риск да стана досаден - за мен печалбата си е 10.5млн. !!! А П/Е - около 12!!!
Някак си не мога да приема за малцинствено участие най-голямото "парче" от МСН - почти една трета - направо сме си мажоритари там ...
Някой може ли да ми обясни какво означава това малцинствено участие, че май пообърках понятията.
Много добре свършена работа с международно приемливи резултати - P/E 15.5, P/S 1.3, EV/EBITDA 11.5, ROE 16% И добър потенциал за ръст през годината
Коментар