IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
    Предварително се извинявам на коментиращите тук, защото днес и утре ще отсъствам - холдингът провежда (след всяко тримесечие) семинар с мениджмънта на предприятията от групата.
    Има ред! Това винаги е добре.

Коментар

• Предварително се извинявам на коментиращите тук, защото днес и утре ще отсъствам - холдингът провежда (след всяко тримесечие) семинар с мениджмънта на предприятията от групата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
        захо, аз акции немам от началото на лето 2008 ... нищо лично към никоя от компаниите освен Химимпорт, просто боговете сигурно са полудели и такава е нагласата навсякъде ...
        блазе ти. успех с влизането.

Коментар

• захо, аз акции немам от началото на лето 2008 ... нищо лично към никоя от компаниите освен Химимпорт, просто боговете сигурно са полудели и такава е нагласата навсякъде ...

Коментар

абе работа му е, баце - спор няма, ама да виждаш други читави ДВИ? Керезов муахахаха или кака ти Даниелка.

Затова аз му се радвам на г-н Митанкин - без да съм му братовчед и без да съм акционер ...

Първоначално изпратено от ЛЕКС
            Част от постовете изглеждат направо като написани от братовчеди на Митанкин, с цел мажоритарите и менажмента да го оцени ..... по-достойнство. Мисля че той няма нужда от това.
            prodade li be?
            za6to taka? :-(

Коментар

• абе работа му е, баце - спор няма, ама да виждаш други читави ДВИ? Керезов муахахаха или кака ти Даниелка.

Затова аз му се радвам на г-н Митанкин - без да съм му братовчед и без да съм акционер ...

Първоначално изпратено от ЛЕКС
              Част от постовете изглеждат направо като написани от братовчеди на Митанкин, с цел мажоритарите и менажмента да го оцени ..... по-достойнство. Мисля че той няма нужда от това.

Коментар

• Отчет за третото тримесечие на 2008 година

Още новини: Приключи първата процедура по обратно изкупуване на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bvsmp
                  Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                  Ми днеска сме 2.48 ...горната граница не е ли нисичка за обратното ?!
                  Абе, ама ти си навсякъде а? Ръсиш мозък яко. Горна-долна ..... ногУ долна граница... Динейджърки !!???? Зрели ОЦКрки ....Яко мозък. Поне ника с УМАЛИТЕЛНОООООТОООО те съветвам да промениш, има нема от два три месеца!? Ама всъшност нека да ви има, че без вас не може !!!
                  Каквито си искам епитети ще ползвам ! Тебе като не ти харесват не ми чети постовете.Чети си ежедневниците и си пий кафенцето.А кои колко мозък има не мисля че ти си човека мерило за това ! Компренде ! И ника какъв ще ми е аз си решавам.Пък и кои си ти че да ми даваш акъл.Нещастник !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик
                    Благодаря за навременните отговори.
                    Искрено желая успех на "Стара планина холд" и ръководството й.
                    Хайде стига лигавене.
                    На ДВИ му е работа това, което прави. Друг е въпроса, че на фона на останалите ДВИ е направо колос, но това не значи, че не трябва да му помагате.... с навременна критика и съвети.
                    Част от постовете изглеждат направо като написани от братовчеди на Митанкин, с цел мажоритарите и менажмента да го оцени ..... по-достойнство. Мисля че той няма нужда от това.Мажоритарите тук са интелигентни вълци, при това със сериозен организационен опит. А по отношение на свободния обем акции са достойни за подражание, независимо от риска, който са поели с мижавата ликвидност на борсичката ни.

Коментар

• Благодаря за навременните отговори.
                      Искрено желая успех на "Стара планина холд" и ръководството й.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик
                        Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                        Приготвили сме до 295 000 лева - собствени пари, а не заемни средства. И това в период, в който заделяме всички сводбодни пари, за да финансираме предприятията с цел да минимизират те обема на банковите си задължения, където лихвата расте постоянно. Данни за това има публикувани, който чете - знае това. (Напоследък в един вестник прочетох мнение на уважаван анализатор, който бе констатирал това като характерна черта на холдинга, но за мое учудване ни съветваше да увеличим дълговото финансиране.)

Питайте, днес съм на Ваше разположение. И не приемайте написаното за препоръка!
                        Тел.: 02/9634161; моб.: 0888804844
                        Това означава ли, че ако се изкупи това количество повече няма да има има други "порции" по 100хил. броя?
                        Тук виждам 2 въпроса, поради което следват 2 отговора:
                        1) Ако се изкупи обявеното количество преди 60-я ден от днес, тази процедура се прекратява.
                        2) В зависимост от условията на пазара, Съветът на директорите може всеки следващ момент да обяви нова процедура и конкретните параметри по нея. Акционерите му делегираха това право за 5-годишен срок.

П.П. Бик, поздравления за ника!

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин
                          Приготвили сме до 295 000 лева - собствени пари, а не заемни средства. И това в период, в който заделяме всички сводбодни пари, за да финансираме предприятията с цел да минимизират те обема на банковите си задължения, където лихвата расте постоянно. Данни за това има публикувани, който чете - знае това. (Напоследък в един вестник прочетох мнение на уважаван анализатор, който бе констатирал това като характерна черта на холдинга, но за мое учудване ни съветваше да увеличим дълговото финансиране.)

Питайте, днес съм на Ваше разположение. И не приемайте написаното за препоръка!
                          Тел.: 02/9634161; моб.: 0888804844
                          Това означава ли, че ако се изкупи това количество повече няма да има има други "порции" по 100хил. броя?

Коментар

• трейд, не ми се беседва по зададената от теб тема ... ако си следил отчетите и всички материали публикувани от Холдинга (а те са много) би трябвало да знаеш как се развива всичко.

А ако искаш само да се заяждаш, добре ... имаш това право.

Коментар

я стига мрънкали всички.

Стара Планина Холд е единствената акция на българската борса в момента, в която бих си сложил парите, с които бих се пенсионирал, въпреки че ми е прекалено рано за пенсия

Отношението им към акционерите е най-доброто на пазара, има непрестанна комуникация чрез г-н Митанкин, имат визия за бъдещето и развитието на бизнеса си и .т.н.

Не е препоръка, в момента нямам акции, но мнението ми за холдинга не се е променило през последните години.
                              kakwa im e wiziqta - da si stoqt taka i da ne promenqt ni6to li?

Коментар

я стига мрънкали всички.

Стара Планина Холд е единствената акция на българската борса в момента, в която бих си сложил парите, с които бих се пенсионирал, въпреки че ми е прекалено рано за пенсия

Отношението им към акционерите е най-доброто на пазара, има непрестанна комуникация чрез г-н Митанкин, имат визия за бъдещето и развитието на бизнеса си и .т.н.

Не е препоръка, в момента нямам акции, но мнението ми за холдинга не се е променило през последните години.
                                +1 !

И много добри компании, които си заслужават !

Коментар

Working...
                                X