Първоначално изпратено от Николай Митанкин
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Боримечкатаабе работа му е, баце - спор няма, ама да виждаш други читави ДВИ? Керезов муахахаха или кака ти Даниелка.
Затова аз му се радвам на г-н Митанкин - без да съм му братовчед и без да съм акционер ...
Първоначално изпратено от ЛЕКСЧаст от постовете изглеждат направо като написани от братовчеди на Митанкин, с цел мажоритарите и менажмента да го оцени ..... по-достойнство. Мисля че той няма нужда от това.
za6to taka? :-(
Коментар
-
абе работа му е, баце - спор няма, ама да виждаш други читави ДВИ? Керезов муахахаха или кака ти Даниелка.
Затова аз му се радвам на г-н Митанкин - без да съм му братовчед и без да съм акционер ...
Първоначално изпратено от ЛЕКСЧаст от постовете изглеждат направо като написани от братовчеди на Митанкин, с цел мажоритарите и менажмента да го оцени ..... по-достойнство. Мисля че той няма нужда от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvsmpПървоначално изпратено от COBOSCHETOМи днеска сме 2.48 ...горната граница не е ли нисичка за обратното ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БикБлагодаря за навременните отговори.
Искрено желая успех на "Стара планина холд" и ръководството й.
На ДВИ му е работа това, което прави. Друг е въпроса, че на фона на останалите ДВИ е направо колос, но това не значи, че не трябва да му помагате.... с навременна критика и съвети.
Част от постовете изглеждат направо като написани от братовчеди на Митанкин, с цел мажоритарите и менажмента да го оцени ..... по-достойнство. Мисля че той няма нужда от това.Мажоритарите тук са интелигентни вълци, при това със сериозен организационен опит. А по отношение на свободния обем акции са достойни за подражание, независимо от риска, който са поели с мижавата ликвидност на борсичката ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БикПървоначално изпратено от Николай МитанкинПриготвили сме до 295 000 лева - собствени пари, а не заемни средства. И това в период, в който заделяме всички сводбодни пари, за да финансираме предприятията с цел да минимизират те обема на банковите си задължения, където лихвата расте постоянно. Данни за това има публикувани, който чете - знае това. (Напоследък в един вестник прочетох мнение на уважаван анализатор, който бе констатирал това като характерна черта на холдинга, но за мое учудване ни съветваше да увеличим дълговото финансиране.)
Питайте, днес съм на Ваше разположение. И не приемайте написаното за препоръка!
Тел.: 02/9634161; моб.: 0888804844
1) Ако се изкупи обявеното количество преди 60-я ден от днес, тази процедура се прекратява.
2) В зависимост от условията на пазара, Съветът на директорите може всеки следващ момент да обяви нова процедура и конкретните параметри по нея. Акционерите му делегираха това право за 5-годишен срок.
П.П. Бик, поздравления за ника!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай МитанкинПриготвили сме до 295 000 лева - собствени пари, а не заемни средства. И това в период, в който заделяме всички сводбодни пари, за да финансираме предприятията с цел да минимизират те обема на банковите си задължения, където лихвата расте постоянно. Данни за това има публикувани, който чете - знае това. (Напоследък в един вестник прочетох мнение на уважаван анализатор, който бе констатирал това като характерна черта на холдинга, но за мое учудване ни съветваше да увеличим дълговото финансиране.)
Питайте, днес съм на Ваше разположение. И не приемайте написаното за препоръка!
Тел.: 02/9634161; моб.: 0888804844
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатая стига мрънкали всички.
Стара Планина Холд е единствената акция на българската борса в момента, в която бих си сложил парите, с които бих се пенсионирал, въпреки че ми е прекалено рано за пенсия
Отношението им към акционерите е най-доброто на пазара, има непрестанна комуникация чрез г-н Митанкин, имат визия за бъдещето и развитието на бизнеса си и .т.н.
Не е препоръка, в момента нямам акции, но мнението ми за холдинга не се е променило през последните години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатая стига мрънкали всички.
Стара Планина Холд е единствената акция на българската борса в момента, в която бих си сложил парите, с които бих се пенсионирал, въпреки че ми е прекалено рано за пенсия
Отношението им към акционерите е най-доброто на пазара, има непрестанна комуникация чрез г-н Митанкин, имат визия за бъдещето и развитието на бизнеса си и .т.н.
Не е препоръка, в момента нямам акции, но мнението ми за холдинга не се е променило през последните години.
И много добри компании, които си заслужават !
Коментар
Коментар