Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Да, това ми беше идеята. За 2019-та, са отпаднали дивидентите за, които възлизат на 256 000лв. нали така? Очакват се доста добри приходи само от това в следващите години. Тези пари са добър буфер при една евентуална финансова криза.За година 2013 Брутен 0.0491228 Нетен 0.0466666 Дата на ОС 12.06.2014
А още по не им изнася, че Фонда ще упражнява активно и останалите права по тези пакети акции и мажовците ще се изправят се изправят срещу силен и контролиращ ги акционер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеПолучихте ли дивидента си за 2019 г., което бе обявено за 10 Юли, ако се не лъжа?
Оооо, отдавна и сме се наредили за ексдивидент от дубъл+ добавки даже!!!
Коментар
-
Да, това ми беше идеята. За 2019-та, са отпаднали дивидентите занали така, които възлизат на 256 000лв. нали така? Очакват се доста добри приходи само от това в следващите години. Тези пари са добър буфер за една евентуална финансова криза.2013 0.0491228 0.0466666 12.06.2014
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
Като приложите последния коефициент (непотърсен към брутен) с малък дискаунт, можете спокойно да прогнозирате бъдещите остатъци., които възлизат на 256 000лв. нали така? Очакват се доста добри приходи само от това в следващите години. Тези пари са добър буфер при една евентуална финансова криза.За година 2013 Брутен 0.0491228 Нетен 0.0466666 Дата на ОС 12.06.2014 Last edited by mancev; 30.04.2020, 18:37.
Коментар
-
Благодаря за информацията. Доста компании на БФБ трябват да вземат пример от вас какво представлява ДВИ. Поздрави !
- 1 like
Коментар
-
Благодаря за информацията. Доста компании на БФБ трябват да вземат пример от вас какво представлява ДВИ. Поздрави !Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
Счетоводна политика и обяснителни бележки - SPHold-2019-Notes - стр. 11, Бележка 18.
2018 - 84; 2019 - 256.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121227995
Някой може ли да види от отчета за 2019-та, колко са получените суми от непотърсени дивиденти, че аз не мога да се ориентирам?
2018 - 84; 2019 - 256.
- 3 Харесвания
Коментар
-
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121227995
Някой може ли да види от отчета за 2019-та, колко са получените суми от непотърсени дивиденти, че аз не мога да се ориентирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПриятел влез малко. В час и ти и автора манипулатор хес не могат да смогнат и ги карат да работят в събота!
розата правят дизефектант за ръце и са в бум не могат да смогват от поръчки,!
м и ц имат супер много работа!
само Пазарджик е затворено предприятието за сега!
влезте в час...естествено че ще има дивидент...попитайте дви преди да пишете глупости ИЗ форумите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеПриятел влез малко. В час и ти и автора манипулатор хес не могат да смогнат и ги карат да работят в събота!
влезте в час...естествено че ще има дивидент...попитайте дви преди да пишете глупости ИЗ форумите!
Те уж в Момина Крепост и маски и респиратори произвеждат, но все още - а и дали ще видим въобще подобрен резултат на оборот и печалба ??!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеКойто поддържа моето виждане - моля да сложи + в коментара ми под статията ...
https://www.investor.bg/novini-i-ana...a-hold-301668/
Коментар
Коментар