IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Страхотен отчет!
    Че как иначе.Гюмът е готов.Ако се покаже и оня с трите кози,ще получи картинна илюстрация за това какво предстои.

Коментар

• Страхотен отчет!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Имаме и консолидиран !

Продажбите и печалбата са с троен ръст спрямо същия период на миналата година

Коментар

• След като ХЕС придоби почти 10% от капитала на Интернешънъл Асет Банк, това ще стори и Елхим Искра.
          Съветът на директорите на публичната компания разгледа и одобри предложението за придобиване от Елхим Искра на 1.95 млн. безналични поименни акции с право на глас, представляващи 9.74% от уставния капитал на Интернешънъл Асет Банк, информираха от дружеството.
          В известието се казва още, че от Българска народна банка ще бъде поискано предварително одобрение за предстоящото придобиване.
          Така Стара планина Холд вече ще контролира непряко 20% от капитала на Интернешънъл Асет Банк.
          Що си мисля, че скоро може да си имаме и банка в структурата ? Сега е момента да се купи, на безценица естествено...

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
            Какво става тук? Защо така пропада?
            Защото Алианц спря да подпира.
            И ако не се появят по някое време има още мнооого да пада. При тоя батак на БФБ всичко минава под ножа и читаво и кьопаво, това е.

Коментар

• Какво става тук? Защо така пропада?
              "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                В бамката на СИК ,това не ми харесва ...
                Te и Bulgartabak май са там???
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• определено бих оценил един коментар от г-н Митанкин
                  относно тази сделка, ако все още следи форума.

Коментар

• СИК- МИК коректни са към миноритарите и ни плащат дивиденти

Коментар

• В бамката на СИК ,това не ми харесва ...

Коментар

• Ще си имаме и дял от банка тука!

Коментар

• za 14 godina podred davt divident

ve4e go polu4ih

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                            Да не би, да си решил, да се включиш в патката или синергон или други подценени ??
                            За мен патката е толкова надценена, чe няма аналог. Не е препоръка
                            !!!!!!! "подценени"
                            нямах време от работа.
                            та идеята ми е че сумата от частите на разни боклуци (холдинги)
                            слабо ме интересува при условие че холдинга се точи.
                            за Ст Планина това очевадно не е случая, поне на отчети
                            така че приходите и печалбата тука имат значение.
                            те така 2005,6,7 повечето холдинги се качиха точно
                            заради сбора от частите им. сега ги виж че повечето нямат и по
                            100млн капитализация. точно щото частите не работят.
                            да не би дружествата в Доверие или ИХЛБЛ да са кофти. не са,
                            но холдингите са на загуба от 4/5г, което какво ви говори????
                            Last edited by zaho; 30.08.2011, 22:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                              спрямо сумата от частите има чудно “подценени“ холдинги,
                              aко само товa беше .......
                              Да не би, да си решил, да се включиш в патката или синергон или други подценени ??
                              За мен патката е толкова надценена, чe няма аналог. Не е препоръка
                              Last edited by mecka_stryvnica; 30.08.2011, 17:15.

Коментар

• спрямо сумата от частите има чудно “подценени“ холдинги,
                                aко само товa беше .......

Коментар

Working...
                                X