IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре, освобождават се пари дето ще се наместват по други позиции. Добре стана тук
    Признавам че и аз понамалих експозицията. Аз доволен и купувача доволен че си намери акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Тук добра почивка направихме. Интересното че Хес и М+С не почиват и на тия нива се намира кой да ги пазарува. Sum of the parts тук вече показва по моите сметки 9.45 за акция на Стара планина само за да стигне текущите оценки на дъщерните. Без думи
      Вероятно движението тук през последните дни означава, че пазарът приема текущата оценка на HES и MCH ?
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Нямам обяснение за този интерес и то след дивидентната дата!

Но че кефи - кефи!
        Да, сделките са без право на дивидент, което още повече засилва мистерията. Интересно, че по другите две "свързани" позиции MCH и HES тишината е пълна, а тук кипи ли кипи...
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Юруш на маслините

Коментар

Ами почти ме занулиха, останаха някакви си 280бр. , но си мисля за други неща, които за сега са невидими!
            Интересно ми е къде виждаш други по добри възможности ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

С тези печалби дето изкараха за Q1 ми се вижда нормално да се качва дивиденти ще има и догодина явно.

Ами почти ме занулиха, останаха някакви си 280бр. , но си мисля за други неща, които за сега са невидими!

Коментар

Но че кефи - кефи!
                С тези печалби дето изкараха за Q1 ми се вижда нормално да се качва дивиденти ще има и догодина явно.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Планината кефи днес
                  Голямо търсене, голямо нещо, всичко засмукват.

Но че кефи - кефи!

Коментар

• Планината кефи днес
                    Голямо търсене, голямо нещо, всичко засмукват.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                      Напуснах кораба успех колеги
                      Успех колега! Предполагам, че това е само временно. Моята "флотилия" е от 10 гемии и тази вероятно ще е последната, която бих напуснал. Като гледам колко е трудно да се качиш на нея, не ми се мисли какво ще е ако река да сляза, макар, че мястото ми е скромно - някъде в трюма, на ІІІ класа...
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Напуснах кораба успех колеги

Коментар

• Аз затова го харесвам Булсончето- спами и ни докарва парички.. Все не му излиза математиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Булсоне ама завиждаш ли.Съжалявам , че твоята математика не излиза..Натискай Шиши, че досега една верна прогноза нямаш..Където пишеш срещу някоя акция и тя после скача...
                            Хи-хи-хи-хи! Ама верно, Кире! Когато тоя спамър се разсмърдя наоколо, акцията беше под 8 лева

Коментар

• ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!
                              ТУК МАРКЕТ КАП Е ВЕЧЕ 167 МИЛИОНА ЛЕВА. ПОВЕЧЕ ОТ 2007 Г.

ВНИМАНИЕ, ГРАНДЕ БАЛОНЕ!
                              Не вярвайте на месечните отчети за печалби, целят да ви приспят.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                p/e е само към 23, има накъде да се набалончи още. p/e на s&p 500 e над 26, а 2007 помня как всичко под p/e 30 беше евтино

тогава и темите бяха пълни с коментари "ракета" и "ъп! ъп!". това явно не е на мода вече
                                ако РЕ 23, инвестиции и дивидент те дразни, то имаш богат избор от холдинги на БФБ с липсващо РЕ неясни отчети и 0 дивидент. честно казано не виждам нещо еквивалентно на Планината от холдингите. можеш и да се бутнеш в Доверие за спекула. избор голям

Коментар

Working...
                                X