IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...268771/#268771 Тук такива новини май няма да видим вече........Допълних още 500 бройки,ама се чудя защо ли........P.S. Препоръки никакви разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение

Ти сериозно ли влезе на пазарна така?!? И си плати "само" 8% спред? Хитро...
      Да импулсивно го направих,не знам още защо.Но и арбитрирах "Градусите" срещу "Централения".P.S.Препоръки никакви.(Ще видим резултата след време надявам се да съм постъпил правилно.)

Коментар

Така се обръща тренд -- като почнеш да купуваш на аск-а

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Че реших да купя 2К днес,иначе други новини няма.P.S.Препоръки никакви нямам разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от caller Разгледай мнение
            Днес се раздвижихме, какви са новините тук?
            Че реших да купя 2К днес,иначе други новини няма.P.S.Препоръки никакви нямам разбира се.

Коментар

• Днес се раздвижихме, какви са новините тук?

Коментар

Тук дълбочината на поръчките доста се разреди... изключително странно за един от най-сините чипове на БФБ, който продължава да показва все по-добри резултати.
                Ами то при тази умряла борса какви поръчки да има ! Сделките не само тук съвсем замряха и се разредиха !

Коментар

Тук дълбочината на поръчките доста се разреди... изключително странно за един от най-сините чипове на БФБ, който продължава да показва все по-добри резултати.
                  Въпросът е докога. МСН вероятно ще покаже първи спад на продажбите през септември на годишна база от доста време насам..

Коментар

• Тук дълбочината на поръчките доста се разреди... изключително странно за един от най-сините чипове на БФБ, който продължава да показва все по-добри резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Аз не бих си купил натези нива,P/E 17 малко ли е?
                      Казах, че не съм калкулирал таз-годишния ръст на печалбата на групата. И да, за тази акция конкретно поне за мен такова P/E е доста добре. Само до скоро имаше сделки 2 лв над текущата цена. Можеш сам да видиш какви са били консолидираните отчети тогава и какви коефициенти са били

Коментар

Защото продават само някакви бонови книжки за по 300 акции. Като погледнеш с какъв оборот падна ще ти стане ясно. А тук, всеки иска да има от по-ниска цена! Тук на тези нива мн хора биха куили доста акции, проблемът е, че никой голям не продава. Аз бих искал да взема поне 1-2к още, но като погледнеш продавачите и ще я качиш на 8 лв. Нормално за нашата борса - най-добрите акции не се тъгуват мн и нямат мн ликвидност, от където се misprice-ват. По текущи цени, P/E е вече 17, без да съм калкулирал forward печалбата за 2018, която отново ще бъде рекордна.
                        Аз не бих си купил натези нива,P/E 17 малко ли е?
                        Last edited by спекуланта; 01.08.2018, 15:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнение
                          Последните месеци излязоха благоприятни прогнози за холдигна, някой да има идея защо акцията пада така?
                          Защото продават само някакви бонови книжки за по 300 акции. Като погледнеш с какъв оборот падна ще ти стане ясно. А тук, всеки иска да има от по-ниска цена! Тук на тези нива мн хора биха куили доста акции, проблемът е, че никой голям не продава. Аз бих искал да взема поне 1-2к още, но като погледнеш продавачите и ще я качиш на 8 лв. Нормално за нашата борса - най-добрите акции не се тъгуват мн и нямат мн ликвидност, от където се misprice-ват. По текущи цени, P/E е вече 17, без да съм калкулирал forward печалбата за 2018, която отново ще бъде рекордна.

Коментар

• Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнение
                            Последните месеци излязоха благоприятни прогнози за холдигна, някой да има идея защо акцията пада така?
                            Тихо. Искам да си взема ниско.

Коментар

• Последните месеци излязоха благоприятни прогнози за холдигна, някой да има идея защо акцията пада така?

Коментар

• Г-н Велев, изгуби ви се темата! Много хора ще Ви отговарят от дистанция на нестойностният вой.

-"Хората на първо място

"Често се оплакваме, че "няма хора", а всъщност това изобщо не е така - просто ние не сме достатъчно добри в това да ги привличаме", коментира по време на срещата Мартин Заимов, директор на Регионалния фонд за градско развитие. Темата за човешкия капитал неусетно се превърна и в основна за събитието, подобно на всеки друг разговор с бизнеса напоследък.

"Трябва да се научим да гледаме процесите през очите на един човек, който взима решение къде да учи и да работи. "
                                https://www.capital.bg/politika_i_ik...ne_na_legenda/

-Прекалено сте се поддали на обкръжението си.
                                Преди годинадведве- си говорихме с вашия прокурист за тези връзки, - майстор-ученик - връзка по близка и по сигурна от трансграничните!
                                Last edited by inta53; 03.07.2018, 00:56.

Коментар

Working...
                                X