IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Па и нагъл на всичкото отгоре...

    Първоначално изпратено от jk
    Надявам се да съм бил полезен за някои, а за другите сори -трябва и някои да загуби- нищто лично. Надявам се всички да си вземем поука и да се предпазим за напред.
    Аз лично...мисля, че си бил "много полезен" на всички купувачи над 17.50лв. днес и те "изгарят" от желание да се запознят с теб и да те почерпят за "полезността"...

    PS> Преди да спреш да пишеш във форума JK, не забравяй да оставиш контакти, че има имного хора "взели си поука" от бившия ти постинг желаещи да ти благодарят за "полезността" му!!!

    Коментар


    • Сега влизам във форума и .... не можах да повярвам. Наистина ли се е случило това, за което спорите?

      Къде е онзи Инвеститор, JK май беше? Пич, ти сериозно ли излъга за да изкараш сто /двеста, хиляда/ лева? Ами що не каза да ти помогнат хората - дарение или нещо такова? А можеше да продължиш да манипулираш с години, само че за повече печалба и по много по-интелигентен начин от, извинявай, селската проява днес.

      Никола, не си прав. Всички печелим за сметка на някой друг. Макар, че ако се огледаш във форумите, кой е този "някой друг" след като всички са на печалба? Ами че целият ни живот е белязан от надпреварата да вземем повече от Другия. Но това дава ли ни право да извършваме престъпление?

      Доста от тук пишещите, дори и ти, Никола, би трябвало да сте най-недоволните от случилото се. А не тази, които се набутаха. Като гледам оборота, те съвсем не са малко. Цената им все ще излезе някога.

      Защото The JerK отряза клона, на който се намират най-сладките плодове и, по едно стечение на обстоятелствата, много от вас седят на него.

      Край на невинните мнения и тънки манипулации.
      Всъщност, дано!

      Коментар


      • jk написа:
        ....Надявам се да съм бил полезен за някои, а за другите сори -трябва и някои да загуби- нищто лично. Надявам се всички да си вземем поука и да се предпазим за напред. ...
        jk - определено си бил полезен за някой, няма какво да се надяваш, а дано ти си си взел поуката...

        Коментар


        • И по-добре ако не пишеш! Апропо, обадиха ли ти се вече от комисията? Иначе спокойно - според ЕС директивите местата в затворите трябва да се оправят през следващите години.

          Коментар


          • Никола мерси за подкрепата. искам само да ви кажа,че не съм свързан с никое ИП. както и не съм спечелил нищо в личен план. Исках само да ви покажа колко лесно се манипулира всичко .Надявам се да съм бил полезен за някои, а за другите сори -трябва и някои да загуби- нищто лично. Надявам се всички да си вземем поука и да се предпазим за напред. Явно не съм желан повече в този форум, и може да не пиша повече.

            Коментар


            • Както и да е. Цялата поука от днескашната случка, е че има хора във форума, които искат да ви вземат парите за това взимайте инвестиционни решения само на новини в кобосите или на сайт-а на БФБ.

              Коментар


              • Кольо, има морални правила. НЕ ЛЪЖИ. (особено с цел да прецакаш живо същество). Ти си бил голям храбрец, щом си мислиш, че ако не спазваш правилата някой ще те има за нормален човек... А лично до мен - ако ще и 18 млн. (а не 18 лв) да ми обещаят за тази манипулация, пак не бих го направил.

                Коментар


                • Арго не се прави на светец. Когато ти печелиш друг трябва да загуби. О колко не морално е това! За да си морален човек почни да губиш. Така поне не само няма да престъпваш моралните си принципи, но ще станеш и един вид дарител.

                  Хинина не казвам, че е нормално, а че е неизбежно. Винаги ще има таки изцепки това е положението. А можеби не реагирам толкова остро на такива случки, защото КФН защитава някакви техни си интереси, а не нашите. Така че и да пиште и да не пишете нищо няма да се промени.

                  Коментар


                  • Никола, когато се получи случката с М+С, ти се изказваше, че нямало КФН а тя е КаФеНе, а сега при случай като този било нормално да се пускат официални съобщения изфабрикувани със всички точки и запетайки, и да се манипулира позицията. Днес се очакваха новини от ОСА и нямаш време да проверяваш инф, защото докато ти си проверяваш предлагането може и да свърши по позицията, но че си беше чиста проба манипулация е безспорно. Но погледнато от друг ъгъл до 20 лв покупка за Старата планина е оправдано при тези цени на ХЕС и М+С, има няколко посредника които горят от желание за продаване, но изпразнат ли торбичките, цената отива над 20-те лв, ТАКА ЧЕ СПОКО и без притеснения. :-)

                    Коментар


                    • ...В печеленето на пари няма морал. ...
                      За теб може да няма въобще морал, но по принцип за много хора има. Зависи от човека, но морала не би трябвало да има връзка с пари...

                      Коментар


                      • не набърквай ИП те нямат вина, те просто не разчитат на форуми за да получат достоверна информация за проведени ОСА

                        Коментар


                        • Много сте ми интересни. Вие да не би да си мислите, че манилупации стават само в България. Стават из целия свят и то в огромни размери. Аз ако бях собственик на ИП и JK беше мой брокер щях да му тресна голям бонус. Все пак да манипулираш пазара не се отдава на всеки. Както Доналд Тръм казва: It's nothing personal It's just business.
                          В печеленето на пари няма морал.
                          Успех на всички!

                          Коментар


                          • Всъщност по ме притеснява, че днес всички продаващи на нивата около 18.00 лева бяха само ИП. Т.е. наистина има основание за разследване на пазарна манипулация...

                            Коментар


                            • Нали заради такива помияри (като таза свиня JK) в Европа и по света ни гледат с презрение. И уви това е тенденция, ген, който не виждам как може да се промени!

                              А истината е, че той брутално манипулира пазара. Аналог със случая с MCH не може да бъде правен, защото тогава "информацията" беше пусната извън борсовата сесия и спокойно можеше да се провери...

                              Коментар


                              • Кой ще звъни в инвестора първо?

                                Коментар

                                Working...
                                X